marți, 1 mai 2012

Raspunsul Presedintelui CCB la problemele legate de individuale

BUNA ZIUA!

        IN PRIMUL RAND DORESC SA-MI CER SCUZE IN NUMELE CCB PENTRU EXPRIMAREA PREA DURA REFERITOR LA AMENDA PENTRU NEPARTICIPARE.
NU VREM SA AMENDAM JUCATORII. AM CAUTAT SA NU APELAM LA ACEASTA FORMA EXTREMA.
         VREM DOAR CONFIRMAREA DUMNEAVOASTRA DE PARTICIPARE LA ACEST TURNEU. PRIN PARTICIPAREA DV ASA CUM VA-TI INSCRIS SI S-A TRAS LA SORTI VOM EVITA FOLOSIREA PACE-RILOR SI INTARZIEREA INCEPERII SQUAD-ULUI.
     
        IN AL DOILEA RAND TAXA DE 200 LEI ESTE PT TOATE CELE TERI ZILE DE CONCURS, INCLUZAND 18 PARTIDE. TAXA POATE FI ACHITATA IN ZIUA DE 4 MAI, PRIMA ZI DE CONCURS. DIN TAXA 200 LEI SE VA PLATI CHIRIA SALII - 130 LEI, ARBITRI SI TAXA PT FEDERATIE - 70 LEI.
        TAXA VA FI INCASATA DE D-NA ELENA PANA, PRESEDINTA FEDERATIEI, CARE SE OCUPA DE ORGANIZARE. NU ESTE PRIMA DATA CAND PLATIM TAXA DE PARTICIPARE LA UN TURNEU FINAL.
         ANUL TRECUT AM AVUT 5 TURNEE PT INDIVIDUAL SI TOATE AU AVUT TAXE MAI MICI SAU MAI MARI IN FUNCTIE DE PRETENTIILE CENTRELOR DE BOWLING. NE CEREM SCUZE JUCATOARELOR DE BOWLING...NO COMENT.
      AVETI NR. MEU DE TELEFON, VA STAU LA DISPOZITIE. VA MULTUMESC PT INTELEGERE SI VA UREZ SUCCES LA TURNEU.

VALI FATU

32 de comentarii:

  1. De ce platim taxa Federatie? Nu sunt suficiente contizatiile?!

    RăspundețiȘtergere
  2. prea tare asta TAXA FEDERATIE?!?!?! PT CE?

    RăspundețiȘtergere
  3. din punctul meu de vedere, faptul ca taxa de inscriere la nationale e 200 de lei, sau 170, sau 190, sau 220 nu face mare o diferenta.
    se plateste o data pe an si gata.
    iar anul trecut am cheltuit mult mai mult pentru nationale, ca am avut 5 turnee individuale.

    faptul ca federatia nu poate sustine financiar nimic e o mare problema.

    iar faptul ca nimeni nu pare interesat si dispus sa rezolve acesta problema, sa construiasca o noua federatie, pe care s-o sustina/finanteze etc, e problema unghiulara in bowlingul de performanta romanesc.

    de-o parte sunt cluburile hipere-active - Elcomex si IDM, care nu sunt interesate in niciun fel de "binele comun", ci doar de "pro domo sua"; pe alta parte sunt multi pasivi, care doar critica.

    situatia e blocata.

    desi, la o prima estimare, costurile de operare pentru o federatie (cu 2 angajati) nu ar depasi 36.000 euro/an.
    7-10.0000 ii aduni din taxele anuale(150 de jucatori), 10.000 pot fi obtinuti de la stat samd.
    este doar o fractiune din sumele cheltuite de "marii jucatori" de pe piata.

    iar pe la 500 de jucatori ajungi la break-even.

    dar banii pentru "start up" ar trebui dirijati spre un interes comun, iar noi nu suntem o societate orientata spre binele social, ci spre binele personal/de grup.

    poate in viitor va fi altfel.
    amin!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vali hai ca nu poate sustine federatia POATE mai intelegem, dar sa le mai si dam bani ca sa jucam e cam deplasat....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. banii aia sunt pentru cupe, medalii, tricouri de campioni samd.
      nu le ramane lor nimic.
      doar neputinta.

      Ștergere
    2. Vali, hai ca nu suntem copii. Dau cupa la fiecare participant? Hai sa facem un calcul daca vrei sa vedem cat costa cupele, tinand cont si de faptul ca nu se dau decat la locul I. Cat despre tricouri stim cu totii ca sunt luate de 10 ani de zile si nu se mai termina stocul..Acelasi tricou banal. Si chiar si in conditiile astea, federatia nu ar trebui sa plateasca ea cupele, medaliile, tricourile ca doar nu ni le platim singuri. Macar atat sa faca din bugetul pentru bowling. Sunt neputinciosi si smecheri ca doar tot timpul "punem botul"

      Ștergere
  5. Personal cred ca nu ar mai exista atatea discutii daca cineva ne-ar explica situatia, adica expunerea bugetului si a cheltuielilor.
    Exista cineva competent?
    CCB-ul ce face ?

    RăspundețiȘtergere
  6. D-l Vali Fatu este vicepresedinte la Federatia Romana de Popice-Bowling. Presedintele CCB este D-l Piticariu Marius. Oficial anunt demisia D-lui Pavel Viorel din functia de Presedinte la Subcomisia de competitii din anul competitional 2012-2013.Motivele sunt personalf.
    Viorel Pavel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. parca cluburile votau functia de Presedinte a CCB, nu CCB-ul insusi isi alege Presedintele.
      in alta ordine de idei, la prima sedinta de Prezidiu, trebuia sa se lamureasca demisia selectionerului si a sponsorului.
      nicio veste pana acum, desi sedinta a fost.

      Ștergere
    2. Va cer scuze pentru anuntul postat anterior numindu-l pe d-l Piticariu presedinte la CCB.
      Presedintele CCB este d-l Valentin Fatu.
      Demisia mea din cadrul CCB din functia de presedinte la Subcomisia de competitii va fi discutata dupa incheierea anului competitional 2011-2012

      Ștergere
  7. Acum am citit si eu ca sunt Predesinte, exact cum am aflat si ca tinem finalele de la juniori in Oxygen. Bine ca este acest blog ca sa aflu "ce-am mai facut" si pentru ce-mi aud vorbe. Am vb cu Vali Fatu la tel si nici el nu stia nimic. O sa-l sune pe Pavel...poate asa mai aflam si noi una alta.
    Intrebare: Vali cine ti-a trimis mesajul cu demisia?

    Pit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca e vb de demisia d-lui Grecu, Vali Fatu mi l-a trimis pe data de 02.04.
      a fost publicat aici:
      http://bowlingromanesc.blogspot.com/2012/04/ungerile-de-la-individuale-si-demisia.html

      Ștergere
    2. la Pavel ma refer
      Pit

      Ștergere
    3. Domnule Piticariu, cum o fi sa te dai sfant cind tu de fapt o faci pe bani (sau mocca), daca ma intelegi ce zic. Da, noroc cu blogul asta, ca mai afli si tu una alta. Numai ca pe blogul asta nu se afla si ce manevre delicate faci tu...Nu stiai ca finalele de la juniori se tin in Oxygen? Pai parca tu ai propus asta din cate tin eu minte... Vorbele ti le auzi pentru ce faci nu pentru ceea ce nu faci, si mai nou faci si pe politistu', mon cher... Curat murdar este termenul care te caracterizeaza...
      Cu stima,
      Goe

      Ștergere
    4. Aka Vali, raspunde-i te rog anonimului vis-a-vis de cine a anuntat finalele in Oxygen. thks
      Pit

      Ștergere
    5. nu stiu. din ce am vb cu Pavel in Danemarca, stiu ca tu te ocupai.

      Ștergere
    6. Hopa, s-a deranjat Piticariu...
      Ce-i Piticariule, s-a atins vreo coarda sensibila? Ai simtit ca lumea nu e asa proasta precum credeai si incerci sa te disculpi. Stai linistit ca toata (aproape) lumea stie ce hram porti.
      Ai propus tu ca individualele de juniori sa se tina in Oxigen, si sa acceptat propunerea, spre norocul tau, asa ii arati lu' sefu' cit de grozav esti.
      Asa cum ai vrut sa ii arati si lu' sefu' celalalt ce grozav esti si ia-i lasat pe copii cu ochii in soare cu o zi inainte de plecare... Esti cel mai tare!
      Ti-a pasat foarte mult de copii! De unde? Lu'sefu'de la locul de munca nu trebuia sa ii mai demonstrezi nimic, iar daca sefu'celalat, vezi doamne, ti-a spus sa nu mai pleci, te-ai conformat, sa nu cumva sa ti se taie portia de mocangeala.
      Si dupa ce se va termina si cu antrenamentele mocca de la cernavoda, o sa iti 'pese'din nou de juniori, si o sa te bati cu pumnul in piept cum tu ai adus nustiu citi copii in Oxigen si ce mare fenomen pui tu in miscare, cind defapt nu iti pasa decit de tine si de imagina ta deja demult patata (pentru cunoscatori...)
      Cu stima,
      Goe & Nea

      Ștergere
    7. Vali, cine le-a anuntat nu cine se ocupa?
      Pit

      Ștergere
    8. chiar nu stiu, ca am intrebat de mai multe ori daca se fac in Oxygen. uit ceva? zi tu!

      Ștergere
    9. Cine te-a informat pe tine ca se tin in Oxygen de ai postat pe blog? Eu unul nu am facut-o si nici nu am vb cu cineva despre asta. La 2 zile dupa postare am intrat si am vazut...
      Pit

      Ștergere
    10. 'te-a informat' nu 'te-a informat pe tine'...scuze
      Pit

      Ștergere
  8. De ce nu plateste Federatia partidele pentru Nationale? sint prea multe cheltuieli cu personalul si administrarea? Nu exista asa ceva!!! Trebuiesc platite de catre Federatie. Pentru ce a-ti platit cotizatia anuala? Incompetenta totala a Doamnei Pana.
    Constantin Ardeleanu

    RăspundețiȘtergere
  9. Tot citesc si nu pot sa ma opresc din ras :))))))) Federatia se ocupa de organizare? Serios? Cu ce? :))) 130 taxa salii - nici o problema. 70 lei arbitrii + cupe, medalii si tricouri? E simplu atunci, platim arbitrii, iar restul de bani ii strangem NOI jucatorii de bowling si ne luam singuri cupe, medalii si tricouri. Intelegem ca federatia nu vrea sa dea bani pentru bowling, dar nici sa ia de fiecare data cand are ocazia...

    RăspundețiȘtergere
  10. Citesc si nu ma pot opri din ras :))))))))))) Federatia organizeaza? :)) Ce, unde, cum, cand? :))) 130 lei taxa salii - nici o problema. 70 lei arbitrii, cupe, medalii si tricouri? Ok, platim arbitrii, iar restul banilor ii strangem NOI jucatorii de bowling si ne luam singuri cupele, medaliile si tricourile. Inteleg ca federatia nu vrea sa dea bani pentru bowling, dar nici sa ia atunci cand ar trebui de fapt sa dea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dl Piciu, nu cumva erai cu Pavel la organizare competitii?

      Ștergere
    2. Nu Dl. Anonim, am demisionat la finele anului trecut :))

      Ștergere
  11. Putem intreba de unde a aparut suma de 130 taxa salii ? Se pare ca este 100 nu 130 !!!
    Dar cum au mai spus si altii nu este vorba despre bani.
    Domnii federali depind de voturile noastre dar se pare ca nu mai intereseaza pe nimeni. Cateva proteste pe net si atat.
    Daca ar avea toti demnitate si ar boicota Nationalele , miscare insotita si de o sesizare la Minister, cred ca n-ar mai avea tupeul sa mai faca asta.
    Pur si simplu nu poti sa cheltui un buget , mic-mare cum este , numai pentru propriile salarii si pentru cei de la popice si la bowling sa nu dai NIMIC.
    Cel mai tare este ca cei din bowling tac si inghit... Poate ca pana la urma asta merita..
    Mergeti baieti si bagati-le banii in buzunare !

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai este foarte simplu de altfel nu? Facem apel la toti jucatorii de bowling din Romania SA NU MAI JOACE LA ACESTE INDIVIDUALE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cine "facem" apel?

      Ștergere
    2. sa nu mai jucam - nu este o solutie,
      sa ne retragem - de asemenea.
      credeti ca am jucat un an in campionat de pomana ?
      de pomana toata bucuria,toata supararea,toate emotiile ,toata cheltuiala ?
      sa faca cineva ordine in camara noastra si mai ales in bugetul nostru ? vorbesc de jucatorii de bowling !
      daca tot este un sport pentru "cei cu bani" ca doar se stie....sa fie un sport pentru oameni puternici care-si impun punctul de vedere......
      pana maine dimineata poate se afiseaza un deviz al lucrarilor cu costurile aferente. fara tva,cas,somaj.....alea alea.
      sa vada si ochiul novicelui si sa inteleaga.

      Ștergere
    3. Facem facem apel. Vrem federatia noastra, sa nu dam nici un ban si sa se plateasca toate finalele, inclusiv cluburile sa aiba buget anual alocat de la federatie pentru antrenamente si echipament.

      Ștergere
  13. Raspuns tipic pentru coeficientul de inteligenta al celor ce tac si n-au nimic de spus, asta te intereseaza pe tine, care ei... Fereasca Doamne!

    RăspundețiȘtergere