miercuri, 4 iunie 2014

Finala Ligii IDM de luni si inceputul Ligii IDM de vara

Ultima etapa a Ligii de luni va fi luni, 16 iunie, ora 19.00,, iar finalele vor fi duminica 22 iunie, incepand cu ora 10.00.

Liga de vara incepe pe 23 iunie  iar finala va fi pe 14 septembrie.
Incrierile se pot face la receptia IDM sau la Mao.

Regulamentul este AICI

4 comentarii:

  1. Vali, ti-am zis si personal iti zic si acum pe blog, poate citesc si altii si isi dau cu parerea. Propune si un format de concurs pe echipe, care sa se joace una contra alteia cu joc de echipa tip baker, meciuri de dublu si meciuri de single. Mi-a placut foarte mult formatul din Cipru de la Navigators Cup. Incepea cu un Baker jucat in 5 ( adica jucatorii dadeau cate un frame unul dupa altul, in total 2 frameuri fiecare), continua cu 1 meci de dublu si continua cu 3 meciuri de single, apoi iar baker, etc. Bakerul conta ca 4 puncte, dublul ca 2 pct si single cate 1 punct. La egalitate se imparteau punctele. Echipa care acumula prima 9 puncte castiga. Jucatorii jucau toti la baker, cei de dublu nu jucau la single. La urmatoarea runda se schimbau. E posibil sa nu imi amintesc exact cum atribuiau punctele, insa formatul era fain. Ne-a trebuit o zi sa intelegem ca era totusi vorba de o strategie la cum se formau dublele si singlele. Daca ai un jucator bun nu-l pui sa joace single, fiindca castiga 1 pct, mai bine il pui la dubla ca iti ia 2 pct, samd. Ce zici ?
    Gabi Deaconu

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi necesare niste corecturi, urmate de o rugaminte: finala la liga de luni este datata de Vali ca fiind duminica 21.06.2014. Nu. Duminica ar fi 22.06.2014. Liga de vara incepe duminica? Acum, rugaminte echipei Stoehr catre Vali: se poate sa reprogramezi finala la liga de luni mai devreme de data de 20.06.2014? Motivatie: echipa noastra este plecata la finala pe tara la amatori care are loc la Cernavoda. Se poate sa jucam ultima etapa pe 16 si finala pe 17? Sau amandoua in aceeasi zi (spre seara). Multumim anticipat pt. intelegere. MITEA

    RăspundețiȘtergere
  3. pe17 nu cred, ca e Romeo in cantonament, poate pe 29. trebuie sa stabilim de comun acord.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe 29 ar fi formidabil. Am ramane recunoscatori. Ar fi pacat sa nu reprezentam IDM-ul cu echipa, doar prin faptul ca acum jucam in ligile organizate de tine.

    RăspundețiȘtergere