sâmbătă, 12 iulie 2014

Ce mai face lotul de tineret?

Se antreneaza, desigur!

Jucatorii au trecut pe program cu 5 antrenamente pe saptamana, a cate 3 ore fiecare, cu joc la scor pe toate lungimile de ungeri sport (scurta, medie, lunga), deoarece vom avea 2 ungeri diferite, necunoscute; exercitii specifice si nelipsitele antrenamente la spare.
S-au cumparat bile noi, s-au regaurit unele vechi samd.
Bilele de concurs sunt pastrate in genti si vor fi folosite doar la mondiale, exceptandu-le pe cele noi, pe care le invata si apoi le trag pe dreapta.
Atmosfera e excelenta si progresele mai mult decat evidente.

Cu Arbi s-a intamplat o premiera, am reusit sa ducem mai  departe imbunatatirile tehnice initiate de Juha Maja (ce bine sa ai o singura scoala, pregatirea o poate prelua orice antrenor atestat), Laura a invat sa joace pe sagetile  3,4,5 si 6(!), David a dat 13 strikeuri legate la sectiunea dedicata "lane play"(practice mode fara scor, iar el habar n-avea cate legase, i le numarasera ceilalti), Cosmin a progresat fantastic...
Sunt implicati indirect mai multi jucatori: Catalin Gheorghe, de la care Arbi a preluat pitchurile bilei, care i-au convenit de minune, Balan, Cristi Calagiu si Sebi Arcusi, de la care  David a primit cadou bile foarte bune samd.
Un adevarat efort national!

Din punctul meu de vedere, lucrurile decurg normal si profesionist, cum ar trebui sa fie in orice lot.
De pe 21 ni se alatura si Mihai Pavel si vom fi in formula completa.

Multumim clubului IDM, pentru conditiile oferite: piste, ungeri, bile si pro-shop !!!!

Sponsorizarile financiare se lasa inca asteptate, dar noi vom participa si ne vom face treaba exceptional, indiferent de conditii.

Un comentariu:

  1. Bilele cadou sunt de la Cristi Calagiu si Sebi Arcusi. Bile foarte bune pentru care le multumesc foarte mult.Semnat David Orlanda.

    RăspundețiȘtergere