vineri, 19 decembrie 2014

Derbiul turului CNE se joaca maine

E vorba de partida IDM- Elcomex, care poate decide, in mare masura, campioana de sezonul asta.
Are loc de la ora 10.

In mod surprinzator, vor fi 2 arbitri la meci: Liviu Stan Onu si Viorel Pavel (arbitru "secund")
Nu stiu cum vor colabora, fiidca regulamentul nu prevede posibilitatea existentei a doi arbitri si nu prevede cum vor lua deciziile daca sunt in dezacord.
Plus ca Viorel e Presedintele Subcomisiei de arbitri, dar arbitru secund si tatal lui Mihai Pavel de la Elcomex...

Se anunta un meci cu "scantei", la care merita sa veniti.

Rezultate online AICI

IDM-ul defileaza  si castiga cu 561 de popice, avand medie de echipa 209
Cu ocazia asta s-a vazut (din nou) valoarea lui Romeo, atunci cand este intr-un mediu prietenos si profesionist!
In alta ordine de idei , as vrea sa vad cum omologheaza CCB-ul rezultatul,  fiindca Piticariu si Tarase nu si-au achitat in 72 de ore amenda pentru cartonasele rosii (fapt reclamat pe foaia de arbitraj), neavand drept de joc, conform regulamentului.

Au mai fost si niste "inovatii" de arbitraj din partea lui Viorel Pavel, cum ca rezervele si jucatorii schimbati nu au voie sa paraseasca zona de joc definita special pentru ei, adica pistele 1-2.
Au fost niste eforturi pe la sfarsitul partidei sa caute si o justificare regulamentara pentru asemenea aberatie, sortite esecului.

3 comentarii:

  1. Felicitari colegilor!!!!!!! Un meci mare...de fapt e normal pentu nivelul nostru de joc!!!! Dau de baut saptamana viitoare...

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow,acum am vazut rezultatul meciului.Dar ce s-a intamplat cu campionii de la elcomex si mi- se pare mie dar sunt si 90% din lotul national,hmm!!! asa umilinta.Flicitari castigatorilor.Vali, astept un rezumat al meciului.Teo

    RăspundețiȘtergere
  3. nu e nimic de povestit aici, noi ne antrenam de multe sapatamani pentru acest meci, iar echipa e foarte puternica, cu multi jucatori buni, iar concurenta creeaza valoare, Joaca intotdeauna jucatorii cei mai buni pe ungerea respectiva, dintre cei 18 care formeaza lotul.

    Rezervele noastre de la meciul asta ar putea forma o echipa la fel de competititiva: Simut, Obada, Balan, Piros Vali si Laura, Lucian Paraschiv, Marius Briciu samd.

    In concluzie: antrenament, cunostinte, bile, concurenta interna si o atitudine profesionista fata de sport, calma, in care fiecare isi vede de treaba lui.

    RăspundețiȘtergere