sâmbătă, 24 decembrie 2016

Cel mai tanar jucator care a dat 300

este de fapt o jucatoare, se numeste Hannah Diem si a reusit jocul perfect la 9 ani!!!!
nu exista foto/video de la aceasta performanta, deoarece mama ei, care a fost prezenta, nu a dorit sa inregistreze, ca sa nu-i poarte ghinion!!!!

o putem vedea pe fata, la 12 ani, in finala Junior Gold Championships 2016 U12.
are o lovitura neobisnuit de puternica si de performanta pentru acesta varsta!
Enjoy!

6 comentarii:

  1. Încă ceva despre nivelul la care se pregătește pustimea in state, Kelly spune la un moment dat despre Hannah că a lucrat cu "Randy și Doctor ....for her "Poker Face"....Și că are un foarte bun Mental Game....asta ca o paralela inexistenta cu "bowling-ul" de pe la noi unde avem doar 1 singur antrenor.... Nu mai zic de rutina acestei jucătoare care la 12 ani se comporta că o adevărată profesionistă....Se hidratează in permanenta intre lovituri, se ventileaza...isi repeta aceasta rutina cu o naturalețe ieșită din comun...rutina de pe approach este aproape identica de fiecare data....ce sa mai...Ei sunt de pe Pământ și noi de pe Luna (undeva la granița dintre partea întunecată și partea luminoasă...pășind timid către lumină) Excepționale filmulețele! Crăciun fericit Everyone sa ne revedem sănătoși și cu placere pe piste!!!!!

    Iubitorul de bowling, Sebi A
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. exista si jucatori mari care nu au avut decat unul dintre parinti antrenor, cum este cel care castigat la U15.
    nu trebuie sa generalizezi, ca nu sta nimeni cu antrenorul dupa el, si pustoaica asta intai a dat 300 si dupa aia au pus unii si altii ochii pe ea, nu e "creatia" unui antrenor.

    RăspundețiȘtergere
  3. iar portoricanul care castiga la U15 are niste pantofi ieftini, fara talpi interschimbabile, aproape identici cu a lui Cezar Feliu, de la noi.
    bile regaurite, turnee la care nu participa, fiindca e prea scumpa deplasarea etc.
    o sa constati ca suntem mai apropiati de ei decat crezi..

    RăspundețiȘtergere
  4. De portoricani cu siguranță :)))))) Da nu la bowling, mai aproape de emigranții din US :)))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Puerto Rico e teritoriu american si au campioni mondiali la bowling.
    SUA sunt o natie de imigranti, in esenta, deci nu prea inteleg la ce te referi

    RăspundețiȘtergere
  6. E greu...Hai sa îți traduc: portoricanii de pe șantierele din SUA, aia care mai vând portocale pe la intersecții, cam aia suntem noi in bowling-ul mondial, din pacate. Ești simpatic când cineva îți contesta părerile :))))) Și prea serios pentru sărbătorile de Iarnă :)))) Pe mine mă uimește că ți se pare asa de ieșit din comun ceea ce vedem in materie de juniori in State, nație cu peste 2.000.000 de membri, o federație înființată pe la sfârșitul secolului 19... Da! fata poate sa fie un fenomen,dar statistic vorbind, când aria de selecție este așa de mare, nu mi se pare chiar atât de spectaculos ci mai degrabă natural ca intr-un astfel de mediu hipercompetitiv să apară recorduri la vârste aproape imposibile de imaginat in Romania, da ce stiu eu...Mă întorc la cârnatii de Crăciun și ridic inca o data in pahar pentru toți pasionații de bowling din Romania. P.S. încă o dată felicitări pentru reușita de la Septimia ;) și pentru timpul pe care ti-l dedici cu juniorii. Abia aștept să te bat la liga :)))))

    RăspundețiȘtergere