vineri, 12 iulie 2019

Playofful diviziei A

Se va desfasura la IDM, in acest weekend.

Rezultate
Transmisie live
Programul este urmatorul:
Ungerea este urmatoarea:
Bobowling si Miercurea Ciuc si-au declarat intentia de a juca doar meciul dintre ele, deoarece singurul loc accesibil e doar locul 3.

Mi mi se pare un gest complet nesportiv si o ofensa la adresa fairplayului, a competitiei si a FRB si ma astept sa fie amendati pentru fiecare meci la care nu participa, conform regulamentului. 
Meciurile lor  conteaza in clasamentul competitiei si pot inflenta rezultatul final, asa ca argumentul lor n-are nicio valoare. 
In sport se penalizeaza faptul de a nu-ti apara sansele corect,  uneori cu sume imense.
Si nu stiu niciun sportiv care sa nu joace, fiindca pierde oricum, e impotriva ideii de sport!
Genul asta de comportament arata ca suntem mai ales o federatie de hobby, nu o federatie sportiva autentica.

Vineri 
IDM si Split au jucat fara adversari, primii dand 193 medie, iar ceilalti 175.
Propun sa nu se mai joace nimic, ca nici Splitul nu mai are nicio sansa, e pilaf!
Asta ca sa fie o caterinca totala!

Sambata

IDM da 198 media, in alta formula de echipa.
Split da 187.
E posibil sa fie un meci echilibrat maine, intre IDM si Split, mai ales daca o sa vina si Catalin Gheorghe.

33 de comentarii:

  1. Vali ... referitor la ceea ce ai scris aici nu pot sa las fara raspuns.
    Ceea ce nu stii nici tu si cred ca nici altii ca echipa Bobowling nu a fost anuntat despre data play-offului. Eu si echipa am aflat ieri cand o sa fie acest play-off. Este normal ca o echipa sa nu fie anuntat despre data de desfasurare a competitiei??? Pentru ce sa fii amendat atunci??? Ieri am aflat si azi incepe competitia!!! Te rog frumos inainte sa scrii ceva sau sa spui ceva documenteaza-te!!! Nu a fost anuntat data pe nici un site si nici nu am primit email. Unii jucatori deja au program pentru weekend. Referitor la fairplay ca nu vrem sa ne prezentam la doua meciuri, in play-off daca echipele nu au sanse matematice la titlu (petru ca nu asa se organizeaza un play-off) pentru ce sa cheltuiasca banii, noi platim combustibilul, pistele si mancarea si pierdem 3 zile pe degeaba pt ca cei din Bucuresti joaca de fiecare data acasa si nici nu-l intereseaza ce cheltuieli au celalalte echipe. Daca ar fi fost corect atunci ar fi trebuit organizat play-offul pe teren neutru. Dar stiu ca IDM trebuie sa joace acasa de fiecare data, asta e, deja noi ne-am obisnuit cu ideea. Deci intreb inca o data, este corect ca echipa afla cu o zi inainte data inceperii play-offului si trebuie amendat echepa??? Mersi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. data playoffului e stabilita de mult si anuntata pe siteul FRB

      Ștergere
    2. fiecare echipa poate castiga 36 de puncte in playoff, deci toate au sanse matematice

      Ștergere
    3. Geza, stia multa lume data, iar in acest sens au existat e-mailuri oficiale din partea Ciucului cum ca au vorbit cu voi si ati stabilit sa jucati doar meciul direct, pentru ca nu aveti sanse, deci cum poti sa spui ca ai aflat abia ieri?
      Iar referitor la sansele matematice, pai atunci jucatorii de tenis de ce se mai prezinta in turneele de Grand Slam? Ca oricum de 10 ani incoace sunt dominate categoric de Federer, Nadal si Djokovic, deci mai bine stau acasa (asta ca mentalitate, lasam costurile deoparte). Iar IDM-ul si-a castigat dreptul de a juca acasa, fiind cea mai buna echipa din sezonul regulat. De ce nu ati fost voi primii, astfel incat sa aveti si sanse la locul 1 si sa se joace si la voi acasa? Scuze gasim tot timpul, solutii mai putin.

      Ștergere
  2. It's awesome to pay a visit this website and reading the views
    of all colleagues concerning this post, while I am also zealous of getting knowledge.

    RăspundețiȘtergere
  3. Piece of writing writing is also a fun, if you be acquainted with then you can write or else it
    is difficult to write.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe siteul FRB nu era anuntat nimic legat de data play-offului si nici nu sunt obligat sa caut pe site. Trebuia sa primim macar un mail ceea ce nu sa-ntamplat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. serios? atunci de n-ati venit la playoff cand era in calendar, pe 15-16.06, daca tu nu stiai nimic? tu chiar ne iei pe toti de prosti?
      da mail ai stiut sa dai cu o saptaman inainte ca voi nu vreti.
      te pomenesti ca nici Ciucul nu stia, ca seful de la competitii e de la ei din echipa.
      mie mi se pare o obraznicie colectiva

      Ștergere
  5. Din moment ce au refuzat sa joace azi, ar tb sa fie exclusi din playoff, sa nu mai aiba drept sa joace nici pentru locul 3. Ei joaca numai dupa regulile lor si doar cand le convine? Si asa s a trecut prea usor cu vederea ca au jucat restanta (meciul dintre ei) dupa ce s au incheiat toate meciurile, si uite asa si au asigurat frumos,ambele echipe, chiar la IDM, locurile in acest playoff.
    Ca sa nu mai spun ca, cel mai corect era sa se intample la fel ca la divizia B, sa se retraga frumos daca nu au vrut sa joace si sa lase urmatoarele 2 echipe sa intre in playoff.
    Despre faptul ca seful de la competitii este chiar el implicat in aceasta poveste lipsita de orice fel de fair play... chiar nu mai e nimic de zic. Cel mai rau este ca, astfel de oameni, vor sa faca parte si in continuare din BF...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca esti asa de destept, istetul universului , de ce nu-ti asumi identitatea ? Bonifert Gábor.

      Ștergere
  6. Și nouă ni se pare play-off-ul o aiureală.
    Campionatul regulat și gata.
    Sunt 7-8 meciuri în toate condițiile posibile, anunțate din timp.
    Clasament după medie.
    Cum a fost anul trecut.
    Suficient.

    Mihai Ionescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ha, ha, voi ati propus punctele mostenite pentru playoff! Nici nu stiu ce va tot razganditi in fiecare an, ca tot voi castigati, indiferent de sistem

      Ștergere

      Ștergere
  7. Asa si este , de ce te miri ? Unora li s-a cam cantat in struna in ultimii ani si s-au invatat asa !!!

    Eugen

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si Ciucului...

      Eugen

      Ștergere
    2. Eugene, lui Bobowling nu i s-a facut nicio favoare. Regele favorurilor e IDM-ul, care are o saptamana rezervata lunar pt. open, si asta de ani de zile. Daca n-ar fi fost asta, n-am fi avut probleme cu programul niciodata

      Ștergere
    3. Iar IDM-ul a fost primit in campionat(si l-a si castigat) cand nu era membru al FRB, fara sa se mai isterizeze Ploiestiul, cum a facut-o acum cu Reinvent, ca deh, de IDM nu ne putem lua. Desi au fost singurii impotriva iesirii din FRPB.

      Ștergere
    4. Ce ușor iti este sa folosești cuvinte dure, gratuit! De fapt îți alegi "victima" după propriul interes! În primul rand, când a câștigat IDM-ul "nefiind membru în FRB" nici măcar nu eram afiliați MTS! Chiar vorbim de toate cluburile! În al doilea rand, IDM-ul avea toate actele în regula, inclusiv CIS! În al treilea rand, nu "s-a isterizat" niciun. Ploiești! Au semnalat un fapt nestatutar și neregulamentar, asa cum semnalase Septimia înaintea Play-off-ului de la B! Deasemeni cum se discutase cu mult timp înaintea acestuia în BF! Asa ca, dacă tot îți place să scrii, scrie ce e corect și nu mai manipula! Cel puțin când aduci vorba de Ploiești!!

      Sandu

      Ștergere
    5. poti sa castigi un campionat al unei federatii al carei membru nu esti?
      asa faci tu pe la Corporate?
      mai mult de atat, campionatele alea erau criteriu pentru afilierea la MTS, trebuie sa dovedesti ca timp de 3 ani ai organizat campionatele nationale, conform regulamentelor proprii.
      stiu ca aspectele juridice nu sunt chiar de maxima importanta pe la FRB, dar totusi...

      Ștergere
    6. N-are nicio legătură ce scrii aici cu ce era atunci și nici cu ce fac eu pe unde fac! Asa cum spuneam, denaturezi! Doar ești "atotștiutor"! Iar cu aspectele juridice și respectarea regulamentelor "no comment" ... În rest nu vreau sa continui polemica! E suficient! Iar abordarea ta, e "clasica, specifica și "convingătoare"...

      Ștergere
    7. Probabil o sa dureze o vesnicie pana o sa invatati si voi sa va respectati propriul statut, fiindca ce s-a votat la AG 2018 e o aberatie, nu exista aderare provizorie, preaderare, participare conditionata de terminarea actelor pana la sfarsitul campionatului samd. Liga de bowling si Pro Venus nu aveau dreptul sa participe la competitiile FRB pana nu erau membre,la fel si IDM-ul. Faptul ca esti sau nu afiliat la MTS nu inseamna ca-ti respecti mai mult sau mai putin statutul. Situatiile de genul asta se rezolvau la FRPB prin participare echipei sub un club afiliat, fiindca aia stiau de frica legii. Acum e laissez faire.

      Ștergere
    8. Cum am zis, statutul e facultativ pentru tine. Nu exista nicio prevedere prin care un club neafiliat poate participa la competitiile FRB si nicio procedura prin care FRB are autoritate asupra vreunui club neafiliat. Afilierea e singura care creaza drepturi si obligatii. Restul sunt vorbe

      Ștergere
    9. nu mai vorbesc de implicatiile internationale, fiindca prin constitutia ETBF doar jucatorii federatiilor nationale afiliate pot participa. Si o sa te las pe tine sa afli cati jucatori care au reprezentat Romania nu faceau parte dintr-un club afiliat FRB la data respectiva, din 2015 incoace.

      Ștergere
    10. După cum spuneam, te exprimi fără a avea toate informațiile și te referi la cine nu trebuie! Dacă ai vedea Raportul făcut de mine, din parte Comisiei de Disciplina, ai vedea situația reala, adică părerea mea! Și este perfect aliniata cu STATUTUL și Regulamentul CNB!
      Sandu

      Ștergere
    11. deci ai tu un oracol in care scrii, si unde-ti expui parerile? e bine de stiut.
      pacat ca nu-l vede nimeni!
      si nu produce niciun efect.
      si cand sunt hotarari ale BF esentiale, cum ar fi expertiza contabila, intreruperea contractului de munca al presedintelui s.a. tu te faci ca ploua.
      dar ai un oracol.
      e bine asa!

      Ștergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. It is not my first time to visit this site, i am browsing this web page dailly and take fastidious data from here every day.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pirose, pai trebuia sa ramai tu SG ca sa aiba astia din FRB treaba cu aspectele juridice…… Vad ca esti in continuare bun de dat din gura din afara, dar cand trebuie sa te implici, fugi repede, si mai mananci rahat ca te retragi din bowling, dar esti omniprezent peste tot

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu mi-am facut treaba,restul era de competenta MTS, a Curtii de Conturi si a procuraturii. Nu am vrut sa fiu calaul FRB, incerc doar sa educ. Dar slabe sperante.

      Ștergere
  11. Din fericire nu ești tu persoana care sa educe pe cineva! Și tot din fericire, lumea s-a convins de "expertiza" ta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ha, ha!
      Anonimii de pe bloguri sunt experti, nu antrenorii care-si petrec mii de ore langa sportivi si inca cateva mii invatand!

      Ștergere
  12. Bai, ce scrie la regulament dacă nu te prezinți la doua meciuri oficiale? Noi am făcut 1000 km sa jucam trei meciuri în doua zile, unele de la 7 și tot fără șanse. Aștept sa vad cum se aplica regulamentul. Bebe

    RăspundețiȘtergere