duminică, 5 septembrie 2010

Rezultate financiare Calificari Qubica- AMF

FEDERATIA ROMANA DE POPICE –BOWLING
COMISIA CENTRALA DE BOWLING
SUBCOMISIA DE COMPETITII

Memoriu justificativ

Pe data de 04.09.2010 , in Loc.Paulesti , Jud.Prahova , Club Sky Bowling , a avut loc Turneul de calificari pentru Qubica AMF World Cup .
Conform Regulamentului Turneului , s-a perceput Taxa de participare in valoare de 200 RON .
La Turneu s-au inscris 25 de participanti : 22 – masculin , 3 – feminin .
- Incasari din Taxa - 5000 RON
- Cheltuieli ( chirie piste ) - 2400 RON
- Fond de premiere - 2600 RON ( 1300 RON - masculin , 1300 RON – feminin )
Turneul a fost castigat la masculin de PRAVAT VINCENTIUS , iar la feminin de BIANU FELICIA .
Deoarece Qubica AMF asigura numai cazare + mic dejun + taxa de participare , pentru acoperirea cheltuielilor ( transport + diurna ) , din taxa de participare la Turneu , casticatorii vor fi premiati cu 1300 RON fiecare .

05.09.2010
Director de concurs
Viorel Pavel

12 comentarii:

  1. pe langa cei 1300 lei mai sunt asteptati cate 800 de lei de fiecare de la Rombowling (Catalin Armanu)- reprezentant AMF Romania si inca 500 de lei de la un alt sponsor (probabil Ion Grecu)
    in total 2600 de lei de fiecare jucator

    RăspundețiȘtergere
  2. buna ziua,
    multumesc tuturor pentru incurajari si pentru sprijin,
    multumesc pentru tot ce este spus bine,frumos,si incurajator,
    sponsorilor si tuturor celor care au fost alaturi,
    ii rog frumos pe cei care vor sa ma atace sau sa ma umple de noroi sa se abtina,
    PROMIT CA VOI FACE TOT CE-MI STA IN PUTINTA SA JOC BINE.
    multumesc,

    RăspundețiȘtergere
  3. Cici ,ti-ai castigat dreptul la participare AMF corect si cine te-ar ataca ar face-o numai din rea vointa sau alte motive care nu cred ca ar avea legatura cu realitatea .Sunt convins ca si tu si Viki mergeti acolo cu speranta celui mai bun rezultat al vostru,ma indoiesc ca mergeti acolo doar ca sa faceti prezenta.
    Eu va felicit ,si va sustin,va urez bafta ca in rest nu trebuie sa faceti ce ati invatat atatia ani pe pista,sa jucati bine si sa faceti fata cat mai bine emotiilor.Cu convingerea ca multi "bolnavi de bowling" impartasesc aceleasi pareri ca si mine nu-mi ramane decat sa va tin pumnii si sa fiu alaturi de voi in acelasi fel cum am fost de baietii la mondiale.

    Cu respect
    Vali P.V1

    RăspundețiȘtergere
  4. In primul rand vreau sa-i felicit pe Cici si Vicky. Bravo voua! Bafta multa in Franta si voi fi alaturi de voi cu sufletul.

    In al doilea rand as dori sa fac un comentariu care stiu ca nu prea are legatura cu subiectul de mai sus, dar sper ca ma veti ierta pentru asta.
    Am inteles ca maine va avea loc adunarea la care se va discuta propunerea de regulament, la club IDM. Din cauza serviciului, imi este absolut imposibil sa ajung. Am vorbit azi si cu Vali Fatu la telefon si, in mare, i-am spus parerile mele. Dar pentru ca nu vreau sa apara carcotasi care sa spuna "Dana nu e aici, nu stim ce spune ea", iata ce spune Dana:
    - in privinta echipelor: parerea mea e ca formatul 5 seniori + 1 junior este foarte bun. Mi-ar fi placut si formatul 3+1, desi asta presupune mai multe echipe, mai multe etape si, evident, mai multi juniori. Dar cred ca ar fi mai antrenant. La costurile pistelor nu stiu cam care ar fi diferenta, avand in vedere ca s-ar juca 3 meciuri in loc de 5, dar ar fi mai multe deplasari. Pe de alta parte, s-ar elimina proba de trio. In afara de asta, vor exista echipe care, oricat de multa bunavointa ar avea, nu vor putea face rost de 2 juniori.
    - nu sunt de acord cu disputarea meciurilor juniorilor dupa, sau inaintea seniorilor. Meciurile unei echipe ar trebui toate disputate in acelasi timp.
    - nu sunt de acord cu limita de varsta impusa juniorilor si cadetilor. Aceasta ar trebui sa fie 15 ani pentru cadeti si 18 ani pentru juniori. Totusi, cred ca sub 8 ani nu e prea bine sa-ti lasi copilul la bowling.
    - referitor la ungeri: v-am mai spus ca nu e tocmai domeniul meu, dpdv tehnic. Cu toate acestea, prefer in campionat ungeri grele. Toti cei care au participat la un campionat mondial sau european stiu la ce ma refer. Acolo gasesti numai astfel de ungeri. Si ajungand acolo, cineva care da medie peste 200 pe ungerea "house", se trezeste ca abia poate face 180. Sa pastram ungerile "prietenoase" pentru open-uri.
    - trebuie eliminata prevederea aceea cu selectionerul care poate alege lotul in cazul in care Federatia nu are bani. Sa fim cinstiti, Federatia nu are si nu va avea bani in viitorul apropiat. Si atunci totul ramane la mana selectionerului nespecificat... Asa cum am mai spus, cred ca trebuie sa mearga primii 6. Daca unul nu poate merge, merge urmatorul clasat samd.
    - trebuie specificate prevederi si in privinta lotului juniorilor si lotului feminin, cu aceleasi obiectii ca mai sus.

    In rest (sper sa nu fi omis ceva si daca am facut-o, va rog sa-mi spuneti) sunt chestii de forma, nu de fond. De exemplu, eu, ca arbitru, voi sanctiona numai pe cei care se prezinta la meci in blugi albastri...

    RăspundețiȘtergere
  5. Dana ,mai voiam sa stiu ce idee sustii :4 jocuri conf.vechiului regulament sau 6 jocuri/etapa,cum prevede noul regulament?

    Multumesc
    Vali P.V1

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru Vali P.V1: 5 jocuri pentru seniori si juniori si intre 2 si 4 pentru cadeti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pt Dana:
    Multumesc!

    Multumesc si lui Vali Piros,asa e! erau 5 ,le-am inversat cu squad-urile de la open care erau 4.

    Numai bine
    Vali P.V1

    RăspundețiȘtergere
  8. este foarte haioasa preocuparea unora pentru juniori. Uneori juniorii acestia sunt proprii copii. Dar de cele mai multe ori joaca pe banii altora. Te-ai prins jmechere ? Pe asta o publici, Vali ?

    RăspundețiȘtergere
  9. asa si daca suntem propii copii care e faza? si asa suntem extrem de putini asa ca mai bine adu juniori de unde poti daca nu iti convine asa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pt."haiosul" anonim: incep prin a spune ca nu obisnuiesc sa raspund "anonimilor"... A nu-ti semna parerile inseamna sa nu iti asumi nici o raspundere, ceea ce, in judecata mea, este o dovada de lasitate.
    Ar trebui sa fi multumit/a ca exista si acesti juniori/cadeti. Daca nu erau copiii jucatorilor de bowling, nu stiu de unde ar fi fost altii...
    Si in continuare e nevoie de ei, desi unii nu le dau mare importanta, imagindu-si ca sunt deja campioni mondiali si dupa ei potopul...

    RăspundețiȘtergere