luni, 4 aprilie 2011

REZULTATELE ULTIMEI ETAPE SI CLASAMENTE FINALE

arbitrul de la IDM2- Split 2 nu a transmis rezultatele, asa ca la B clasamentul nu e definitivat.

dupa parerea mea, la A clasamentul e gresit, locurile 4-6 ar trebui sa fie CFR, AMICA, CONSTRUCTORUL, fiindca se aplica criteriul popicaverajului din meciurile directe, nu se mai ajunge la criteriul popicaverajului total.

CFR-ul e in fata AMICA si CONSTRUCTORULUI la popicaveraj direct, iar AMICA e in fata CONSTRUCTORULUI, deci ierarhia e clara.





12 comentarii:

  1. In campionatul trecut din cauza ca nu a fost respectat regulamentul si nu a fost trimis junior la minim 3 turnee, am pierdut locul 4 in clasament si implicit participarea la Play-Off. In acest campionat trebuie respectate prevederile actualului regulament care la art.8.5 prevede clar:"In cazul in care in clasamentul final, doua sau mai multe echipe, se afla la egalitate de puncte, criteriile de departajare sunt in ordine, dupa cum urmeaza:
    a. numarul mai mare de puncte in meciurile directe;
    b. popicaverajul mai mare in meciurile directe;
    c. popicaverajul mai mare din clasamentul final;"
    In cazul Diviziei A in acest an avem 3 echipe la egalitate de puncte, respectiv CFR, Constructorul si Amica cu cite 10 puncte. Deci nu se poate aplica prevederea de la litera a; urmatoarea prevedere specifica concret popicaverajul mai mare din meciurile directe; astfel in meciurile cu Constructorul avem un plus de 316 popice, iar cu Amica avem un plus de 426 de popice. De ce NU SE RESPECTA REGULAMENTUL CONVENIT CU TOATE ECHIPELE LA INCEPUTUL CAMPIONATULUI SI SE MODIFICA LA FINAL IN FUNCTIE DE INTERESELE UNORA SAU ALTORA ? Anul trecut ne-a fost furat locul 4 in clasament, anul acesta vreti sa faceti la fel ? Indiferent ce veti face, CFR-ul este ca valoare peste echipa Constructorul si peste Amica cu actualul lot.O stiti si voi, dar nu vreti sa recunoasteti.Spun asta prin prisma rezutatelor. Lasind la o parte echipele cu arene proprii, cu sponsori inimosi care cheltuie multi bani pentru bowling,care si-au ocupat locurile meritate, dintre toate celelalte echipe din A, CFR-ul a avut anul trecut si are si anul acesta un lot mai valoros. Toni-CFR

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Piros, in nici un sport din lumea asta nu se va lua un criteriu de meci direct intre 3 competitoare care sunt la egalitate! Asta ca tot va dati mare cunoscator...

    RăspundețiȘtergere
  3. pentru anonim: habar n-am cum e in lume, dar la noi criteriile sunt clare.
    mai citeste si tu regulamentele, le gasesti pe blog.
    a scris si Toni mai sus, e clar ca buna ziua.

    RăspundețiȘtergere
  4. Atata tevatura pentru niste locuri care oricum nu duc nicaieri... De ce va agitati fratilor in halu asta?

    RăspundețiȘtergere
  5. zau?

    poate nu stii, dar cluburile se finanteaza pe baza de sponsorizari, una e daca termini campionatul pe 4, alta daca esti pe 6.

    in plus e a n-a oara cand dl. Pavel nu-si respecta propriul regulament, de data acesta in avantajul echipei proprii.

    or sa mai apara mari discutii si la sfarsitul campionatului individual, tot datorita regulamentului, fiindca s-a gandit la una si a scris alta.
    dar astept cu interes saptamana viiotare.

    RăspundețiȘtergere
  6. ar fi mai bine daca acest Pavel ar sta lael acolo la imobiliare sau la asigurari unde poate mai fura regulamentul.si asta e numai vina dumitale d-le Piros pentru ca anul trecut ai conlucrat cu el la acea magarie contra regulamentului cu eliminarea CFR-ului.acum cine plateste amenzi pentru lipsa juniorilor de la turnee????cum e Pavel asa-i si regulamentul.poate ca-i este rusine ca a terminat pe locul 6 dar asta e valoarea la ora asta.nu ai cum sa iei bataie cu 500 de popice si sa mai ai pretentii sa fi in fata cuiva.corect ar fi ca sa schimbi acel regulament pe care l-ai postat mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  7. PENTRU meseriasul cu "in toata lumea" ITI SPUN EU CUM FACE LUMEA BUNA PRIETENE. se separa cele trei echipe si se aduna popicele in cele 6 meciuri si faci o medie .cea mai buna iese in fata..dar e foarte greu pentru Pavel si compania,nu-i asa? iti mai trebuie alt criteriu in lumea asta???deci sa va fie clar,orice egalitate intre mai multe echipe se face departajarea calculand ecipele in cauza..nu poti cere asta lui Pavel cel puternic..astept niste calcule sa ne lamurim care echipa a fost mai slaba. asta daca are cineva curaj sa calculeze si sa nu-l supere pe Viorellll.

    RăspundețiȘtergere
  8. "D-le" Viorel Pavel
    Daca ar fi sa respectati calculul pe care l-ati facut dupa media popicaverajului atunci pe locul 4 ar trebui sa fie Vinci pentru ca are o medie de 171,7 si CFR-ul ar trebui sa retrogradeze.
    NU ????!!!Probabil ca asta isi doresc multi. FACETI O SMECHERIE CUM SUNTETI OBISNUIT SI REZOLVATI SI ACEASTA PROBLEMA SPINOASA !!!!!
    Toni-CFR

    RăspundețiȘtergere
  9. domnule Toni din cauza tensiunii nu gandesti.... Intai sunt punctele dupa popicaverajul...vinci are 8 puncte cfr-ul 10....

    RăspundețiȘtergere
  10. pai aici era si umorul, daca a luat criteriile 1, 2 si apoi 4, de ce nu-l ia pe 4 direct?

    RăspundețiȘtergere
  11. Problema e in felul urmator:
    -in meciurile directe intre cele 3 echipe aflate la egalitate, popicaverajul este CFR-20997 popice;Amica-20703 popice;Constructorul-20144 popice. Intrebare de bun simt: DE CE E CFR-ul IN URMA CELOR DE LA AMICA SI CONSTRUCTORUL? Ce ne intereseaza media lor generala cu celelalte echipe? In ceea ce priveste anonimul care spunea ca nu gindesc din cauza tensiunii, ar trebui nici sa nu-i raspund din moment ce nu are bunul simt sa se semneze;totusi imi calc pe inima si o sa-i raspund: "Prietene", ori ironia mea mea e prea fina pentru intelectul tau, ori singurul tau neuron a fost prea solicitat in ultima perioada.Mai odihneste-l si tu din cind in cind si lasa-i pe altii sa gindeasca.Toni-CFR

    RăspundețiȘtergere