miercuri, 8 august 2012

Ultima data cand mai scriu despre dl. Grecu


Nimeni nu are dreptul sa-si asume Romania pe cont propriu, oricat de multi bani ar avea.
Nimeni nu v-a acordat dreptul de a stabili cine face parte din lot si cum trebuie pregatit acesta, dreptul de a limita lotul la cei care va acccepta dumneavoastra conditiile de selectie si pregatire.
Aceste drepturi vi le-ati luat singur, ca de multe ori in trecut.

Nimeni nu poate stabili singur ca o anumita persoana face scoala de bowling in toata Romania, iar restul sportivilor si antrenorilor trebuie sa-l urmeze.
Genul asta de initiative duc spre un mesianism prost si spre pervetirea in masa a caracterelor.

Tratarea lui Balan nu a fost niciodata egala cu a celorlati, a trebuit sa-si cumpere singur bile de la Piticariu, cu mii de lei, si-a platit singur deplasarile la Cernavoda, atentia acordata de catre antrenor era de cateva minute pe week-end samd.
A ajuns pe oarece picior de egalitate dupa ce demonstrat (de parca mai era nevoie) ca e bun.

Dupa ce atentia antrenorului a fost indreptata spre alti jucatori, care n-au dat rezultatele scontate (Mihaita,de exemplu), a fost nevoit sa-l accepte pe Marius.
Tratamentul jucatorilor nu a fost si nu va fi niciodata la fel, s-a vazut si ieri la antrenamentul din IDM, unde Balan a jucat separat, fiind tratat oarecum ca un tradator.

Camasa e intotdeauna mai aproape de corp decat plapuma imprumutata de la altul.

I-ati spus in trecutul apropriat ca va fi in lot cand va pleca de la IDM.

Asta va arata celalata parte a personalitatii, rea, razbunatoare, care vrea sa calce totul in picioare.
Fata pe care toti o cunosc, tipati, injurati si umiliti jucatorii.

Imi asum vina de fi spus ce stiam, desi ii promisesem lui Marius ca n-o fac, dar adevarul tipa prin mine mai tare decat pot eu sa-l opresc.
Am pierdut un prieten, poate, dar imi pastrez respectul fata de mine si fata de adevar. voi striga intotdeauna ca imparatul e gol!

 Imparate!

PS
si-o sa va mai acord atentie doar dupa ce comunitatea de bowling o sa decida ca trebuie sa renuntam la modul de a face lucrurile asa cum doriti Dvs, nu vreau sa par un nebun izolat, cand toti in jurul meu se bucura de beneficiile sponsorizarilor generoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu