la Miercurea Ciuc se joaca pe ungere de 41 de picioare, iar la Galati pe 45.
la Galati se anunta vremuri sumbre, nu au facut nimic din ceea ce au promis, nici reparat masina, nici schimbat ulei, nimic.
Pe cei din Biroul Federal se pare ca nu-i intereseaza sa rezolve problemele.
La Divizia A, la etapa de la Galati, se vor stradui sa aduca o masina de uns ca lumea.
La divizia B las' ca merge si asa!
rezultate AICI
sambata:
In Divizia A, Miercurea Ciuc e in fata IDM-lui cu 2 popice, la 197 media.
In Divizia B, prima e Ploiesti 1, urmata la 12 popice de Odorhei, ambele cu 173 media
Clasamente la zi
Update
M-a sunat patronul salii din Galati, ca e nemultumit de criticile de mai sus, ca el n-a promis nimic, ca n-a stiut ca e concurs decat cu 2 zile inainte, ca el nu mai vrea sa-i vina niste maimutoi nemultumiti prin sala, ca nu mai suntem bineveniti la Galati si ca nu mai face niciun concurs, nici echipe , nici individual.
Parerea mea personala este ca nu a inteles niciodata ce inseamna bowlingul de performanta.
A preferat sa investeasca zeci de mii de Euro in ultimul sistem de scoring de la QubicaAMF, BES-X, cu Facebook, speed detector etc, pe care nu-l foloseste nimeni la potential, dar nu reuseste ca cumpere o perie de 800 de euro, de trei ani, si un ulei de Doamne ajuta, care costa cativa zeci de euro/an.
Toate astea ca sa-si umple el sala cand era goala, sa jucam la antrenament cu 70 de lei/ora si sa ne dea 2 piste, in loc de cele 3 rezervate.
Iar bauturile sunt mai scumpe decat in IDM
Multumim de ajutor!
Noi suntem niste prosti, fiindca cheltuim multe sute de lei de persoana, pe care ii bagam in buzunarele galatenilor, ca sa jucam ceva, ce cu greu poate fi denumit bowling.
Exista o Comisie Tehnica din care faci parte si tu! Cel putin "colaborator"!
RăspundețiȘtergereEu? Fac parte din Comisie?
RăspundețiȘtergeredupa mine, etapa de la Galati trebuie anulata.
sunt satul de improvizatii si de oameni neseriosi
In cazul in care sportivii vor solicita ca locatia din Galati sa nu mai fie folosita la o competitie din cadrul CNE, atunci Biroul Federal al FRB va lua asta in considerare. Oricum, FRB spera sa aibe suportul echipei locale, in organizare, suport de care nu a beneficiat de data aceasta.
ȘtergereIn aceleasi conditii, clubul din Ploiesti a decis sa nu mai utilizeze in competitiile CNE sala Sky, mutand turneele la Bran. Este un exemplu care poate fi luat in considerare si la Galati, ori la solicitarea echipei locale, ori la solicitarea sportivilor din campionat.
ȘtergereAsa Federatie,asa conditii.... chiar daca tu blochezi comentariul,acesta este adevarul. au facut un campionat mai scump decat cel de anul trecut. mai bine cautati oameni care stiu sa puna pe picioare ceva la care actualii conducatori doar viseaza.Se pare ca la Galati cei din Federatie nu sunt in stare sa ia masuri pentru ca totul sa fie ok.
RăspundețiȘtergereDin pacate, din informatiile primite de la cluburi, in 2015 nu s-au platit taxe si cotizatii decat la FRPB, cu toate ca s-a decis separarea de aceasta federatie. Deasemenea, in 2015-2016 nu s-a platit nici o alta cotizatie sau taxa specifica, asa cum se platea inainte la FRPB. Deasemenea, in 2016 nu s-a platit nici o taxa sau cotizatie specifica cluburilor, echipelor, asa cum s-a platit la FRPB. S-au platit doar taxele de participare la turneele propriu-zise, care au fost cu doar 5 lei mai mari ca in campionatul 2015-2016 (aceasta hotarare sustine cateva alte cheltuieli potentiale, sustinerea unor taxe al juniorilor, etc.). Din pacate, revin si aduc iar la iveala faptul ca din cauza cluburilor, FRB nu s-a putut infiinta mai devreme. Intre sfarsitul lunii noiembrie 2015 (Adunarea generala care a decis infiintarea FRB) si 31 mai 2016 (cand Tribunalul a hotarat infiintarea FRB), s-a descoperit ca unele cluburi nu au putut furniza certificate fiscale, obligatorii pentru infiintarea FRB. Din acest motiv, unele cluburi au si renuntat sa fie fondatori ai FRB. Alte cluburi au amanat foarte mult obtinerea certificatelor fiscale. Deci, fara bani din taxe si cotizatii specifice cluburilor, echipelor, sportivilor, arbitrilor si antrenorilor (hotarate dealtfel chiar de sportivi a fi platite FRB, e vorba de aceeasi anexa folosita de FRPB), fara suportul prompt al unora din cluburile fondatoare, FRB si-a asumat responsabilitatea si a sustinut campionatul 2015-2016. In plus, a initiat campionatul 2016-2017, aproximativ in aceleasi conditii. In prezent, infiintarea a devenit materiala si speram ca cluburile sa plateasca taxele si cotizatiile pe care le platea si la FRPB. Cu siguranta ca ele nu se vor duce in cheltuieli de personal ineficiente, sau in cheltuieli de sustinere a competitiilor de popice, ci se vor reintoarce tot in bowling, asa cum s-a intamplat si in sezonul 2015-2016. Si cu siguranta ca Adunarea generala a FRB va oferi si posibilitatea identificarii si votarii altor persoane in conducerea FRB, care vor putea sa identifice si sa sustina mai eficient resursele financiare de care are nevoie FRB.
Ștergereeu nu am fost de acord cu acest format, cu 9 turnee, care nu are absolut nicio justificare si care e foarte scump
RăspundețiȘtergere...care-i problema? mergem la satu-mare sa jucam sau iar la bran cand s-a suparat sala din ploiesti, daca nu cumva onor federatia n-are alte idei... Daniel Dumitrascu
RăspundețiȘtergeresufera echipa din Galati
RăspundețiȘtergeredespre care bowling de performanta vorbesti piros
RăspundețiȘtergerece inseamna bowling de performanta, ca la noi in tara nu exista
RăspundețiȘtergereCu plăcere.
RăspundețiȘtergereNu ținem să mergem acolo.
Putem să jucăm în Constanța, că tot au 2 echipe și programată o singură deplasare, sau în Bucuresti, în centrul de greutate al drumurilor.
Mai număra o data echipele din Constanta....felicitări Piros,ai dreptate,nu se justifica 9 turnee iar anul trecut era mai bine când fiecare plătea turneul de acasă.probabil ca domnul Nitu si compania are interes sa joace numai echipele foarte bogate! Iar de bani încasați fara a elibera factura suntem sătui.
RăspundețiȘtergere