duminică, 7 iulie 2019

Brunswick Eurochallenge Madrid 2019


Site turneu
Rezultate

Desi este un turneu categoria Bronze in calendarul EBT, la el participa jucatori de top din Suedia, Malaezia, SUA samd, concurenta fiind comparabila cu cea de la un turneu Gold.

Este a saptea editie si a luat locul turneului din Barcelona in calendarul EBT, incepand cu 2013.
La ultima editie a EBT Barcelona au participat si romani, pe tablou intrand Catalin Gheorghe si Romeo Gagenoiu - amanunte AICI

Si la aceasta editie participa un roman, Stefan Andrei Iusan, care este rezident in Logroño, Spania, si este jucator de cat. B. A fost si la IBIBO 2017.

Ungerea este de 41, sport, iar cut-ul a fost foarte sus, la 1353 (225 media), avand in vedere ca sunt 36 de locuri la scor, iar restul pana la 48  la scorul zilei si desperado.

Este perceput ca un concurs de elita, unde malaezienii vin deobicei sa-si testeze lotul, iar mai multi jucatori din PBA ca sa le incurce socotelile. Suedezii vin ca sa castige, desigur.

Niciunul dintre greci nu a intrat pe tablou, desi Giannis Stathatos si Stravros Parasakis s-au calificat intre primii 9 la Balkan Challenge.
Asta arata cam care e raportul de forta intre turnee.
Spaniolii au doar 4 pe tablou, toti la scorul zilei.

Turneul nu prea are sens, daca vrei sa castigi bani, fiindca intrarea e scumpa, iar fondul de premii e doar 40.000 Euro, pentru break even trebuie sa faci primii 16.

Simultan cu turneul s-a desfasurat si EBT Master (pe alta ungere), castigat de malaezienii Rafiq Ismail, la masculin si Sin Li Jane, la feminin.
Pe de alta parte, Rafiq s-a calificat pe tabloul de la Madrid cu scorul zilei, el fiind (si) campion mondial en-titre...

Romeo tanjea sa se duca la Madrid, dar nu e genul care sa-si puna banii proprii la bataie in turnee profesioniste de nivelul asta, desi avea o sansa (mica) sa se califice.
In primii 4 se califica 2 suedezi din nationala: Adam Andersson si pustiul minune William Svensson, campionul european de la All Events 2019, americanul Kyle Troup si sa mai vedem cine, olandezul Jacobs sau malaezianca Safiyah Amirah Siti(calificata la desperado!).
Da, malaezianca de la desperado se califica intre primii 4!

Si finala e intre suedezi!

Ce va spuneam la inceput???
Americanul Troup a incurcat-o pe malaezianca, luindu-i locul 3, iar suedezii au venit ca sa castige...
Castiga Andersson.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu