luni, 16 ianuarie 2023

CN trio


Calificarile si finala CN Trio vor avea loc in perioada 21-22.01.2023 la Cernavoda, sala MGM.
Inscrierile se fac numai pe adresa de email : competitii@frbowling.ro
Incepand de luni (ora 10.00) sunt acceptate inscrierile jucatorilor din zonele Iasi, Brasov, Odorhei, Miercurea Ciuc.
Incepand de marti (ora 10.00) sunt acceptate inscrierile jucatorilor si din zonele Ploiesti, Bucuresti.
Incepand de miercuri (ora 10.00) sunt acceptate inscrierile tuturor jucatorilor.

Calificari (sambata): Se vor juca 4 jocuri total popice, primele 8 echipe de trio (din clasamentul general, dupa disputarea tuturor squad.urilor de calificare) se califica pentru finala. Stilul de joc va fi in "cross" iar mutarea sportivilor se va face dupa fiecare joc, cate o pereche de piste la dreapta. Se acorda handicap de sex.. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc cumulat al tuturor echipelor de trio aflate in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.

Finala (duminica): Se vor juca 4 jocuri total popice, primele 3 echipe de trio se califica pentru stepladder. Stilul de joc va fi in "cross" iar mutarea sportivilor se va face dupa fiecare joc, cate o pereche de piste la dreapta. Se acorda handicap de sex. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc cumulat al tuturor echipelor de trio aflate in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Stepladder: Se ung pistele si se joaca in sistem stepladder locul 3 cu locul 2, apoi castigatoarea cu locul 1. Stilul de joc va fi in "cross". Se acorda handicap de sex. Pista de start este aleasa de catre echipa de trio mai bine clasata. IN CAZ DE EGALITATE: Se va da o bila de roll-off de cate un jucator din fiecare echipa. Pista pe care se executa primele lovituri este aleasa de catre jucatorul din echipa de trio mai bine clasata. Daca egalitatea persista si dupa primele lovituri, aceiasi jucatori vor lansa si pe pista alaturata, si tot asa vor schimba pistele pana cand se va realiza departajarea.
In calificari si finala aranjarea echipelor de trio pe piste se va face prin tragere la sorti de catre arbitru.
Ungerea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu