joi, 11 martie 2010

Diploma de antrenor

5 comentarii:

  1. Just a piece of paper, no value at all...

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Piros,

    Profund cocirjat de respectul ce deja vi-l port (dupa cum bine stiti), ma vad pus in postura ingrata de a va anunta ca nu-mi gasesc superlativele care sa descrie starea euforica in care m-a aruncat superba viziune a diplomei dvs.
    Inca aflat sub influenta narcotica a acestei viziuni sublime, imi permit sa va rog umil sa afisati aici poze si cu mirificul scor de 266 de puncte realizat pe pistele din Unirea ( scorul ce insuma 151 de puncte, realizat cu ocazia ultimului Open din IDM, ramine intre noi, nu mai trebuie sa stie nimeni ;) ).

    Dezgolit de cuvinte si flagelat de admiratie,
    Fane Tiptil.

    RăspundețiȘtergere
  3. deci am jucat primul squad si l-am terminat cu 191 avg.A fost un squad de acomodare cu pistele cu lumna destul de redusa pe aproche si cu atmosfera placuta si destinsa ajucatorilor.Acum de la 15.30 joaca al 2-lea squad mai hotarit si motivat ptr un scor bun

    RăspundețiȘtergere
  4. @anonim - Just a piece of paper...
    pana nu obtii hartia nu poti sa-ti dai cu parerea in cunostinta de cauza, daca are vreo valoare sau nu.
    Eu pot sa-ti spun ca are, fiindca cunostintele acumulate pt. acesta hartie darama niste prejudecati legate de bowling, care in Romania sunt "de bun simt".
    in plus nivelul de competenta necesar in domeniul comportamentului si a gauririi bilelor este muuuuult peste ce-o sa afli de la cei mai buni jucatori din tara.
    ca sa nu mai vorbim de rafinamente gen: codul de conduita al antrenorului, adecvarea comunicarii cu elevul in functie de trasaturile lui psihologice si comportamentale, controlul jocului mental etc, lucruri care nu-si vor gasi prea curand aplicatia in Romania, fiindca aici orice jucator mai rasarit te poate oricand invata orice, deobicei jocul lui.

    RăspundețiȘtergere