miercuri, 17 martie 2010

Sedinta Prezidiului FRPB si bugetul pe 2010

Astazi s-a desfasurat Sedinta Prezidiului FRPB, la care s-au aprobat punctele ce vor fi propuse pentru ordinea de zi a Adunarii Generale.
Printre ele este propunerea reducerii numarului de membri in Prezidiu de la 13 la 11, astfel:
Presedintele, 2 Vicepresedinti (1 popice + 1 bowling) si 8 membri.
Propunerea a venit datorita absentei constante a mai multor membri de la sedinte.
Eu am propus sa bagam in statut posibilitatea delegarii votului unui alt membru al Prezidiului, maxim un vot de fiecare - de exeplu Vali poate vota si in locul lui Cici.
Problema este ca, prin statut, Presedintele, Vicepresedintii, secretarul si antrenorul federal sunt membri de drept ai Prezidiului, deci 5 locuri sunt alocate, mai raman 6, deci riscam sa pierdem locuri in Prezidiu.
pana la Adunarea generala s-a propus modificarea/completarea Prezidiului pana la numarul de 13 astfel:
in locul d-lui Florin Popescu s-a propus Valentin Piros, iar Bianu Felicia doreste sa demisioneze, dar numai in favoarea d-lui Cristi Calagiu.
In Prezidiu vor ramane 4 de la bowling, ca si pana acum, Constantin Ardeleanu si Vali Fatu ramanand pe pozitiile de pana acum, in ciuda propunerii de inlocuire a lui Vali Fatu.
Daca se voteaza propunerea reducerii Prezidiului, va trebui sa convocam o alta Adunare Generala de alegeri, pentru alegerea unui nou Prezidiu.
S-a propus completarea Biroului Executiv, care e format din membri a Prezidiului si care ia decizii operative intre sedintele Prezidiului.
Propunerile au fost: Vali Piros si Cristi Calagiu - alaturi de Presedinte, secretar si cineva de la popice.
S-a aprobat completarea regulamentului de la CN Individuale, Duo si Trio, aprobarea desfasurarii Play-off-ului la Miercurea Ciuc si a finalelor CN Individuale, Duo si Trio la Galati.
deasemenea a fost aprobat Regulamentul Turneului Open "Bucharest International" in perioada 25-31 octombrie ac. Regulamentul va fi trimis spre aprobare catre ETBF.
Vestea cea mai importanta a venit dupa pranz, cand a fost anuntat bugetul aprobat de minister pt. FRPB - 350.000 lei, fata de 630.000 anul trecut (710.000 cu tot bugetul de antidoping).
aproximativ 55%!!!
cu un astfel de buget FRPB nu mai poate functiona in formula actuala, numai fondul de salarii fiind de 173.000 anul trecut.
probabil ca la Adunarea Generala se va vota restructurarea unor posturi si diminuarea salariilor pentru celelalte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu