joi, 14 octombrie 2010

ERATA la Regulamentul TURNEULUI IDM - OPEN "PRIETENIA" editia 1

din pacate, am facut o greseala si am incurcat fisierele, in loc sa-l pun pe cel cu octombrie, am pus unul mai vechi.
Acum este cel corect- cu taxele de intrare micsorate,  modul de calificare  schimbat, joc in cross samd.

mai jos si mesajul de la Marius Briciu:

Am vazut ca sub numele de regulament Open IDM octombrie, este un regulament vechi din ianuarie. Avand in vedere ca a aparut un sponsor care contribuie la premii, am putut cobora taxele astfel: Indiferent de zi si ora de joc, intrarea este 50 lei. reintrarea 40 lei. Pentru participantii sub 18 ani si pentru pensionari, taxele sunt 40 respectiv 30 lei. Ungerile le tragem la sorti pentu a da o sansa egala tuturor participantilor. Faptul ca intamplator este o ungere mai dificila este in regula, nu ne deranjaza sa se intre in premii la A cu 187 media, accesibila tuturor. Postez aici pentru ca fata care se ocupa de site la noi... este in concediu, pana luni. :) Va multumesc, Marius Briciu

Turneul se numeste OPEN  "PRIETENIA" editia 1 si este sponsorizat de Elcomex.
ghilimelele nu-mi apartin mie, asa este pe afise

6 comentarii:

  1. Este cel mai urat lucru care se putea intampla pentru jucatorii de bowling,vorba domnului...."Fiecare face ce poate".Ei atata au putut.....Urat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonimule tata, esti penibil!!! Cate detalii stii tu despre multe lucruri ca sa te apuci sa vorbesti? 0 iti zic eu! Asa ca mai bine te-ai abtine, mai ales ca nici nu stii sa te semnezi...

    Bartolomeu

    RăspundețiȘtergere
  3. S-a aliat IDM si ELCOMEX sa distruga Openul de la Oxygen? Frumos, foaaaarte frumos! Pana acum cateva ceva vreme toata lumea era pentru DEZVOLTAREA bowlingului in Romania??? Acum va dati arama pe fata??? Cand sunteti singuri o tineti cu "hai sa crestem" si acum cand cineva o face altfel decat cu bani v-ati aliat ca sa-l opriti??? MIZERABIL!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. CUPA PRIETENIEI? hahahahaha, intre cine si cine? Unde este seria aia de Openuri anuntata de Elcomex pe 5 ani cu atata tam tam? AAAAAAAAAAA? Catalin Gheorghe spunea odata, bine, cu alte cuvinte: "Acum cand cineva incearca sa investeasca in cresterea bowlingului voi ce faceti, ii dati in cap, avem nevoie de oameni ca el" Era vorba de spre Grecu! Si uite ca Grecu vrea sa distruga ce altii se chinuie sa creeze! Sunteti dispusi sa mergeti in pierdere ca altii sa inchida portile sportului! Va urez multe succesuri in proiectul Dvs de alianta pentru intoarcere in timp!!! O sa vb si cu cei de la Fun-Land poate vor sa faca si ei in aceeasi perioada un Open, macar sa ne facem de cacat de tot! Bebe, (intreb si atat, fara alte intelesuri) tu nu faci nimic in saptamana 18-24 in noua sala? Hahahaha

    RăspundețiȘtergere
  5. se pot face in aceeasi sapatamana, dar sa aiba unul finala sambata, celalat duminica, sau decalat, unul duminica dimineata pana la 14, celalalt dupa aceea.
    in al doilea caz, se poate rezolva eliminand de duminica finalele la B, concursul lor sa se termine dupa calificari
    sau sa fie un singur tur la B si maxim 2-3 tururi la A.
    la cum arata acum, e mai degraba o "lupta " intre openuri, nu o colaborare.

    RăspundețiȘtergere
  6. ce bine de mine ca sunt ambidextru si o sa joc cu dreapta la oxygen si cu stanga la idm , ce naiba chiar trebuie sa vina BOC sa faca ordine .
    oricum in felul asta bowlingul romanesc o sa intre in recesiune si Doamne fereste sa urmeze cursul Romaniei (adica sa se aleaga praful de tot ce s-a facut pana acum)
    bafta tuturor !
    anonim pasionat de bowling si plecat din aceasta tara !
    ultimul stinge lumina!!!!!

    RăspundețiȘtergere