miercuri, 27 octombrie 2010

UPDATE IDM

Lupica mi-a spus direct ca nu s-a spalat nimic manual si ca informatia e eronata!
Iar din reactia lui nervoasa, ca i se sparg lui in cap toate, e clar ca asa e.

singura chestie semnificativa duminica a fost ca la ungere s-a setat gresit masina si de aceea s-a spalat din nou si s-a uns.
astfel e posibil, datorita a trei (doua?) treceri succesive, back-end-ul sa fi fost mai bine spalat ca deobicei, ceea ce a schimbat semnificativ conditiile de joc.
teoretic masina curata bine de la prima trecere, dar in practica nu e chiar asa, la doua treceri back-end-ul e mult mai curat.

In alta ordine de idei, turneul international se anunta a fi un succes din punct de vedere al participarii: Zara Glover, Giannis Stathatos, Dimitrios Karetsos, David Canady, precum si multi alti jucatori din Grecia, Cipru, Spania, Bulgaria, Marea Britanie etc.
Sivissidis team se pare ca va aduce si ea cateva nume grele, printre care Brian Voss si Stuart Williams (neconfirmati oficial).

Ungerea nu a fost publicata, dar era promisiunea ca saptamana asta va fi disponibila pentru antrenamente (nu s-a concretizat inca).

Un comentariu:

  1. informatia e partial eronata
    Pistele au fost spalate cu masina astfel
    Pasul 1 :a intrat masina doar cu functia de spalare
    Pasul 2: s-a repetat pasul 1

    Pasul 3: s-a uns!-din cate stiu eu masina spala in fata si din spate pune ulei sau altfel spus da cu cleaner ,aspira apoi pune ulei
    Din ce am priceput eu s-a spalat de trei ori cu masina apoi s-a uns o data
    Daca a fost altfel asteptam clarificari tehnice

    RăspundețiȘtergere