sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Etapa a V-a a CNE, openul Septimia

Etapa a V-a se desfasoara azi si maine.
Rezultatele vor fi online AICI,  ca deobicei

La IDM  a renascut spiritul de echipa campioana!
Castiga cu peste 600 de popice acasa la Galati, cu doi tineri titulari - Laura si David - si cu Gabi Deaconu in mare forma.
Concluzia e ca se poate juca bowing si la Galati (si in celelalte sali, desigur), daca te antrenezi specific pentru conditiile locale.
O medie de echipa de 190 este un mare rezultat, in conditiile date.

Splitul castiga in fata lui Bobowling, fara prea mari emotii, iar Miercurea Ciuc controleaza cap-coada meciul cu Constructorul, pentru a obtine prima victorie de anul asta.

Triple Strike conduce Sport Palace 3 jocuri, dar clacheaza dezamagitor, incepand cu jocul 5.
Experienta de concurs isi spune cuvantul, e a doua oara cand cedeaza in jocurile 4- 5, dupa meciul din prima etapa, cu Miercurea Ciuc 2.
Miercurea Ciuc 2 castiga acasa la Septimia.

La Odorhei a avut loc prima editie a openului local, la care am fost bucuros sa particip, facand naveta Miercurea Ciuc- Odorhei, 2 zile consecutive.
Atmosfera de concurs a fost foarte buna,  gazdele  foarte primitoare si conditiile de concurs foarte dure, cu foarte mult ulei si foarte putin back-end (ungere WTBA Montreal 41)

in aceste conditii, cei cu joc simplu si consistent au avut de castigat.
Primul  a terminat  Karaman Geza (care a ales sa joace drept, cu plasticul, la acest concurs), urmat de Varga Gyozo (in mare crestere de forma, dar a avut si bulan, ca doar n-o sa recunosc ca m-a batut pe bune!) si Kelemen Geza (tot pe drept si tot cu bulan, nu recunosc nimic!!!!).

Un concurs reusit, la care va recomand sa participati pe viitor!

rezultate complete AICI

Un comentariu:

  1. ca de obicei crezi tu.......Vali, te rog frumos vbeste tu cu capitanii de echipe sa se ocupe de introducerea datelor in timp util sau macar de completarea lor dupa meci. nu sunt arbitri destui si de aceea multe meciuri se disputa fara (logic). Mersi.

    RăspundețiȘtergere