miercuri, 19 februarie 2014

O sedinta CCB foarte fierbinte

1. S-a omologat rezultatul Miercurea Ciuc-Elcomex, desi oaspetii nu au prezentat legitimatiile, dar a fost penalizat arbitrul Kinga Szabo cu 2 etape de nedelegare

2. s-a dispus jucarea ultimelor 2 jocuri din meciul IDM2-Vinci, suspendarea pentru doua etape a lui Pavel Marius si pentru una a lui Razvan Lungu, Cristi Dumitrascu, Liviu Florea, Andra Mehes si Alina Orlanda.
Arbitrul Cosmin Buga nu va fi delegat urmatoarele 2 etape.

3. la lotul feminin au ramas convocate doar cele 6 - Luminita, Raluca, Odette, Maria, Geanina si Laura. Cine confirma pana poimaine va pleca, iar daca nu, lotul va ramane incomplet sau nu va pleca deloc.
alte jucatoare au fost considerate ca nu au valoare corespunzatoare.

4. a fost respinsa cererea d-lui Grecu de a fi numit selectioner la nationala masculina.
s-a aprobat numirea lui Juha Maja ca selectioner, iar daca CS Elcomex e de acord sa-l angajeze si sa-l plateasca, trebuie sa semneze un contract cu el in 30 de zile, pentru pregatirea lotului si insotirea la mondialele din noiembrie.

hotararile sunt cu drept de apel la Comisia de Apel a FRPB, in termenul prevazut de regulamente, dupa ce se va semna procesul verbal al sedintei CCB si va fi comunicat celor indreptatiti.

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Onorata CCB.
    Este de competenta federatiei ,prin organismele de conducere ,sa hotarasca daca loturile nationale participa sau nu.Deasemenea,sa stabileasca criteriile de selectie si resursele necesare pentru pregatire si deplasare.Vazind ca loturile nu pot participa,m-am intristat deoarece acum avem mai multa valoare ca altadata.Motiv pentru care m-am oferit sa sprijin financiar deplasarea loturilor complete.Refuzul CCB de a ma numi selectiner,ma face sa cred ca nu este nevoie de mine.Cer scuze ca am indraznit sa solicit acel post! Va doresc success!
    Fireste retrag si oferta de a sustine sub orice forma, G .I.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e nicio surpriza, din pacate.

    Eu am incredere in sportivii romani si in capacitatea noastra, ca si comunitate, de a sustine performanta.

    RăspundețiȘtergere