joi, 20 martie 2014

Sponsorizari pentru echipele nationale

Clubul IDM a pus la dispozitie pistele pentru lotul national feminin, care efectueaza un antrenament comun o data pe saptamana, de acum pana in iunie.

Tot Clubul IDM pune la dispozitie gratuit 3 zile pe saptamana pistele necesare lotului national masculin, in perioadele in care antrenorul Juha Maja va fi prezent in tara si va antrena lotul.

Firma de curierat TNT va fi sponsor al lotului national de tineret si va asigura transportul materialului de concurs in Hong Kong.

Asteptam si plata taxelor de inscriere, in conditiile in care contul federatiei este gol, greu incercat de plata celor  9(!!!) salariati de pe statul de plata (inclusiv Presedinta Maria Popescu!), dar nealimentat de MTS, pana in prezent.

UPDATE
federatia va plati taxele anuale la FIQ, WTBA, taxele de participare la europenele de juniori, ramanand sub semnul intrebarii taxele de participare la europenele feminine, deoarece bugetul tot n-a venit.


2 comentarii:

  1. E foarte curios ca tu stii cati salariati sunt in federatie,ca bugetul e gol si alte probleme delicate.Imi poti spune si mie care sunt cei 9 angajati ai federatiei????asta daca nu te deranjez.Catalin Antimirescu

    RăspundețiȘtergere
  2. poti cere statul de plata si sa vezi.
    unii l-au vazut pe la federatie...

    RăspundețiȘtergere