miercuri, 12 martie 2014

Trei medii de 240 in etapa 15 a Ligii de iarna IDM

azi au fost medii individuale bune, iar  First a furmizat surpriza, invingand liderul "Dulce acrisor si ceva fermecator"...

performerii individuali au fost: Parintele Nae, cu 749 (249 media, din care 10 handicap),  Marius Enciu 723 (241, 59 handicap) si Moi, cu 721 (240, no handicap).

scorurile sunt totusi la distanta mare de recordul Ligii, care este de 852 (284 medie!!!) si in apartine lui Tavi Babiciu (handicap 93, pe vremea aceea).
el daduse de fapt 872, dar sarise de 300 in primul joc, cu tot cu handicap...




3 comentarii:

  1. in ultimul joc am avut 195
    Catalin Predescu

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne aflam in sala de bowling IDM unde il avem interlocutor pe singurul antrenor calificat PBA din Romania domnul Vali Piros.Nu am renuntat niciodata la interviul pe care il doream mai ales dupa ultima intilnire a bowlerilor din Romania.
    Reporter: Vali Piros bowlingul renaste aici la IDM...
    Vali Piros: Liga de Iarna dar mai ales Liga de luni rezervata jucatorilor care nu au mai gasit "piste libere" la Oxygen dupa desfiintarea in forta a miscarii amatorilor,sunt gazduite de Clubul IDM care devine Centrul National al bowlerilor din Romania.
    Rep: Premiile oferite sunt tentante sau dorinta de afirmare este mai importanta decat suma de bani castigata?
    VP: Cei 1000 de euro oferiti de organizatori cred ca reprezinta doar preludiul unei ambitii,cheltuielile unei echipe estimate la suma de 4000 de lei pe sezon,premiul amortizand poate cheltuielile.Dar bowleri vad in aceasta competitie doar o rampa de lansare catre echipele care vor dori jucatori de top in lot.Remarc prezenta juniorilor,a celor mai putini tineri care au depasit varsta pensiei de mult,o competitie adresata tuturor categoriilor de varsta.Atmosfera este extraordinara, jucatorii au un respect deosebit fata de competitie cat si pentru principalii actori.
    Rep: Pe cine vedeti favoriti?
    VP: Mi as dori sa cistige echipa copiilor,Laura,David,Cosmin si acest mereu tanar Cristi,dar simt presiunea pusa de preotii de la MAGic Team care cu ajutorul divin pot pune probleme oricarei echipe, Sniperii care au 6 victorii consecutive vin din urma Catalin,Dana si revelatia Cristiana fiind un adversar demn de respectat si de luat in seama.
    Rep:Care sunt deceptiile?
    VP: Ma asteptam ca echipa mea sa dea mai mult.Dar mai este timp.Kappa cu un potential enorm clacheaza pe finalul squadurilor,Hydrogen cu o componenta inedita,cu Cristina Itu lider de echipa care nu si regaseste cadenta,dar mai ales Campionii de la First cu un manager Lucian Paraschiv mai mult plecat decat implicat in managementul echipei.Dar dupa cantonamentul din Coreea de Sud echipa FIRST si a revenit si rezultatele se vad,invingand miercuri echipa clasate pe rpimul loc.
    Rep: Ce ne asteapta anul acesta?
    VP: Sunt convins ca cele doua Ligi vor fuziona,premiile vor creste pana la 5.000 de euro,excursii de o saptamana numai DUS la Kiev si Caracas cu compania Malayesia Air,iar Liga de Amataori din vara gazduita de Clubul IDM va aduna pentru prima data cele mai bune echipe din tara,invitate pe considerente sportive si nu financiare.
    Rep:Un cuvant de incheiere...
    VP:Astept cu nerabdare finalul competitiei,pe care nu o voi castiga iarasi,sperand ca macar in Liga de Luni sa pot fi un pericol iminent pentru celelalte echipe si la sfarsitul Finalei din vara sa fiu pe prima pozitie a podiumului.
    Rep: Acest interviu este un pamflet.Orice asemnare cu perosoanele mentionate sunt pur intimplatoare fara o atingere a imaginii acestora.
    Cu dragoste pentru totii bowleri care au gustat gluma,acelasi nonconformist TEO APROZEANU

    RăspundețiȘtergere