vineri, 5 septembrie 2014

Memorialul Marius Smada si calificarile pentru Cupa Mondiala QubicaAMF

au loc la Cernavoda, in organizarea lui Catalin Gheorghe, pe o ungere de 40 de picioare, cam house, asa....
cei care vor sa participe la calificarile pentru Cupa Mondiala, trebuie sa achite 100 de lei in plus.
se califica primul jucator si prima jucatoare din clasamentul final, dintre cei care au achitat taxa.
SITE turneu

Tabloul e de 12, primul de  joi (Mihai Pavel), primul de vineri, 8 la scor si 2 din desperado.

Sambata, de  la 12.00 (poate, fiindca de la 11 e squad) are loc si festivitatea de premiere a campionatelor nationale,  organizata de FRPB.
Ar trebui sa aiba loc si o intalnire a reprezentantilor cluburilor, pentru alegerea noului CCB si discutii despre noul sezon, dar nu e clar in ce zi si la ce ora


A produs si FRPB trei documente, cu cat a incasat si cat a platit in 2014 pentru bowling, precum si cu cheltuielile administrative.

Din punctul meu de vedere, sunt ridicole, findca veniturile sunt diminuate (nu cuprind taxele de arbitri, amenzi, taxe de participare la turnee individuale, duo, trio, taxe de apel samd), plus ca acum urmeaza un nou val de incasari, iar cheltuielile anuale pentru bowling s-au inchis.

Ca sa fiu carcotas, adresele cu cheltuielile si incasarile pentru bowling nu sunt semnate de contabila, iar documentul cu cheltuielile, care e semnat de contabila,  reprezinta cheltuieli 1.01-30.09!!!!

Ca fapt divers, in 2013 bowlingul a cotizat 31.000 lei la federatie, iar cei 29.000 lei cu care se lauda federatia ca i-a cheltuit  anul asta reprezinta o suma aproximativ egala cu suma pe care am cheltuit-o eu impreuna cu Laura, din buzunarul personal, in 2014, la cele 3 turnee (europene de juniori, senioare si mondial de tineret), in locatii care mai de care mai exotice.

Adica, daca mi-ar trece prin cap, as putea tine singur federatia!

Dar sa nu uitam de zecile de mii de euro cheltuite de jucatori si  de sponsori pana acum (Ion Grecu si Mihai Ionescu ies in evidenta), pe langa care cei 29.000 de lei par o gluma.
Si mai e de cheltuit din buzunarele private: Cupa Campionilor Europeni, Cupa Mondiala, Campionatul Mondial masculin...





Un comentariu:

  1. 3.000 lei pe 6 luni pentru "cenzorat si audit" ? Zici ca este Regia Huilei sau ROMATSA.....
    Astia ne iau de papagali.....
    Chiar daca ar fi asa, unde este si situatia veniturilor ?
    Cat s-a cheltuit din alocatia bugetara pentru bowling ? Banii veniti de la buget nu sunt si pentru bowling ?
    Si asa , pentru interesul general, verificati in comparatie, cat s-a cheltuit saptamana trecuta la Hunedoara pentru un turneu de veterani (unii peste 75 ani). Vedeti cat a costat doar banchetul. Daca ati sti adevarul v-ati cruci !

    Si apropos de ultimul articol pus de un anumit domn : "Romania" nu "romania" cum a scris de mai multe ori pana acum (pare intentionat ; altfel, dovedeste ca stie cum se scriu numele proprii in limba asta mai putin "romania")

    RăspundețiȘtergere