duminică, 1 februarie 2015

Clasamentul la zi pentru individuale


Primii trei sunt practic calificati in finala de 16, iar cei clasati intre locurile 4 si 11 trebuie sa mai joace minim un turneu.
In total vor fi 6 turnee, dupa cum a spus Mircea Nicolescu, Presedintele de la Competitii.

In rest cam oricine poate sa intre in primii 16, fiindca castigatorul poate lua chiar si 50 de puncte, iar cut-ul se profileaza undeva intre 48 si 54...

In alta ordine de idei, sala a fost destul de ok, exceptie fiind pistele 3 si 4, prima avand popicele pozitionate incorect, a doua necesitand reseturi frecvente.

A mai aparut o inovatie in arbitraj, au fost 3 arbitri, care s-au rotit intre ei, cate 2 simultan (Pavel , Cici si Catalin Gheorghe), desi Catalin Gheorghe nu fusese delegat prin adresa Subcomisiei de arbitraj.
De suparare, probabil, si-a aprins o tigara inainte determinarea squadului 3, cand nu mai era arbitru activ, fiind inlocuit dupa 3 jocuri de catre Pavel.

Desi Cici era la 30 de cm de el, nu a zis nimic, iar Catalin si-a stins tigara, preventiv...
Obiceiurile proaste mor greu!


3 comentarii:

  1. fumatul se stie ca dauneaza ... grav sanatatii, dar Catalin insista !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. desi Cici era la 30 mile marine,,,,,,,si nu a vazut nimic mai Vali mai..... ce naiba frate ?? crezi ca fac politie sa vad cine bea sau cine fumeaza ???? hai las o jos . de parat sunteti toti buni. ( vezi ca Piticu fumeaza....vezi ca ala nu merge la pishu,merge sa traga pe nas). din aceasta cauza se lasa multi de sportul asta. din prea multa dragoste si prea multa scarba.. AMIN . nu va chinuiti sa mi raspundeti. nu ma intereseaza.

    RăspundețiȘtergere
  3. daca esti arbitru, inseamna ca trebuie sa "faci politie"
    tu stai umar in umar cu el, eu linga tine si tu te faci ca ploua cand eu iti arat ca el fumeaza langa tine inainte de sfarsitul squadului.

    dar e mai usor sa nu respecti nicio regula si sa te basici la aia care"parasc", in loc sa fim toti "prieteni"

    asa e construita societatea romaneasca: regulile sunt "rele",iar oamaenii "paraciosi", cand au suprema nesimtire sa ceara respectarea lor.

    RăspundețiȘtergere