joi, 12 februarie 2015

Niciun leu de la federatie in 2015????

Azi a avut loc sedinta de Prezidiu a FRPB.

in ceea ce priveste bowlingul:
- s-a aprobat ca Romeo sa fie dublu legitimat in Romania si Franta
- s-a hotarat ca, daca Piticariu si Tarase nu-si platesc amenzile in 72 de ore de la comunicare, sa nu mai aiba drept de joc in nicio competitie oficiala.
- nu s-a aprobat ca eu sa tin cursuri de antrenori recunoscute ETBF, cu tot sprijimul  cerut de dl. Addie Ophelders, Presedintele ETBF.
dl. Ciuc de la minister stie mai bine, desi el nu are niciun drept sa intervina in sedintele de Prezidiu
- CCB-ul trebuie sa aleaga, in termen de o saptamana, un selectioner al echipei nationale
- s-a comunicat ca anul asta nu sunt bani, asa ca ei nu platesc nimic, in afara de taxele de afiliere la ETBF si FIQ/WTBA, se intelege..

Si eu cand am mai fost pe acolo a tipat la mine madam Popescu, ca noi cotizam prea putin si cheltuim prea mult.
Calculele pe anul trecut arata ca suntem cam pe zero, cati bani am cotizat atatia ni s-au intors, ceva peste 5.000 de euro.
Subventia de la minister nu exista pentru bowling, ii consuma federatia pe toti.

Cam asta e rezultatul votului anti-Piros de anul trecut, in care reprezentantii cluburilor au aprobat marirea fondului de salarii cu 50%, pentru un buget relativ constant, dar au respins separarea de popice.

In februarie popicele au doua competitii platite de federatie, inclusiv un meci amical in Serbia.

Gala campionilor?
ce-o fi aia???

PS: in 2013 a existat la federatie o diferenta intre venituri si cheltuieli de 41.000 de lei (conform bilantului aprobat si depus), cu mult mai mult decat sumele cheltuite pentru bowling in 2014.
ma intreb unde s-a dus aceasta suma....

la un buget de salarii de 166.000 de lei anual, fie si cu 7 angajati (cum apare in 2013), inseamna  ca salariul Presedintei federatiei e mai mare decat intregul buget de la bowling...

4 comentarii:

  1. pai doamna a activat cu "succes"si la sah
    da daca e de la LIBERALI , tre multi bani
    bafta
    bebe

    RăspundețiȘtergere
  2. E bine ca iar ai inceput sa minti! Nu exista doua competitii in februarie si nici un meci in SERBIA.a fost doar o singura competitie cu 2 sportivi in februarie.asa ca mai lasa floricelele ca nu pica bine! daca tot bagi din burta ,baga ce e corect.poate iti da Dumnezeu putere sa te opresti din barfele astea si sa te ocupi de ceva mai bun si mai folositor. Sanatate iti doresc! Catalin Antimirescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aici sunt cele doua actiuni, cu amanunte:.

      http://www.clubsportivcfr.ro/index.php?option=com_content&view=section&id=8&layout=blog&Itemid=57

      m-am incurcat un pic in detalii, dar oricum imi ocup prea mult timp cu cei din federatie.

      Ștergere
    2. prietene,este o sigura actiune a federatiei asa cum iti zic eu,iar cealalta este Champions League la popice unde participa echipa antrenata de mine.Oricum apreciez ca urmaresti site-ul CFR Iasi ca ai ce vedea si invata. deci...o singura competitie.in privinta timpului pierdut de tine cu federatia ,ai dreptate ai putea sa stai mai mult in sala de bowling si sa progresezi intr-un sport pe care probabil il iubesti...eu ma ofer sa te ajut cu programe de pregatire pentru ca de asta exista colegi!!! numai de bine sa auzim. Catalin Antimirescu

      Ștergere