joi, 16 noiembrie 2017

Un prim succes al Federatiei Romane de Bowling

Romania va participa la campionatele mondiale din Las Vegas 2017, la competitia feminina.
Este prima participare la o competitie internationala, cu fonduri asigurate integral de catre (noua) federatie.
Aceasta asigura deplasarea cu Air France, cazarea la hotelul oficial (unde se afla si sala de bowling), precum si taxa de participare.

Acest lucru a fost posibil datorita eforturilor incredibil de tenace ale Presedintelui Federatiei, Dl. Ionut Nitu, care s-a ocupat de toata logistica evenimentului, de la cautarea a minim 5 jucatoare disponibile pentru a participa, pana la gasirea sponsorilor, corespondenta cu worldbowling, trimiterea formelor de participare, realizarea tricourilor, efectuarea rezervarilor samd.
totul pro-bono, pe durata a aproape 2 luni.

Pe de alta parte, atragerea sumelor necesare a fost posibila datorita determinarii iesite din comun a Roxanei Buga.
Un factor important in atragerea sponsorilor a fost si Alexandru Dragomir.

Sa nu uitam ca acesta participare a fost posibila datorita clasarii pe locul 16 la Europenele din 2016, a lotului compus din Luminita Farkas Bucin, Karaman Ibolya, Laura Piros, Geanina Dumitrascu, Irina Punga si Rethi Hajnalka, antrenor Catalin Gheorghe.

Lotul care se va deplasa la Las Vegas, intre 22 si 05 decembrie va fi format din Luminita Farkas Bucin, Eugenia Dumitrascu, Roxana Buga, Vlad Oana si Dana Nitu si vor fi insotite de catre mine.

Sunt singurele 5 care au dorit sa participe neconditionat la mondiale.
Laura nu mai poate participa, datorita absentelor indelungate de la facultate si servici, dupa IBIBO si World CUP, iar restul jucatoarelor eligibile au declinat participarea sau au conditionat-o.

Clubul IDM a asigurat conditii favorabile antrenamentelor jucatoarelor din lot, de care a beneficiat doar Oana, fiind singura care se poate antrena inainte de 18.

Din pacate durata antrenamentelor e extrem de scurta- doar 7 zile, dar speram sa putem face o mica diferenta, in vederea unei participari onorabile.

Trebuie sa salutam acest proiect de succes si sa speram ca jucatoarele noastre vor fi in forma maxima in timpul competitiei.

Un comentariu:

  1. Cine va aude, va crede. N-are legatura lotul cu vreo preferinta a cuiva. Le trimiteti pe cele mai bune. Yeah, right! Viva Las Vegas!!!

    RăspundețiȘtergere