luni, 22 octombrie 2018

Adunarea Generala a FRB din 29 octombrie

Are loc la ora 17.00, la MTS
Pe data de 24 e termenul limita la care trimise candidaturile pentru Biroul Federal, insotite de CV si de  scrisoare de intentie.

Ionut Nitu l-a propus pe Constantin Stamatescu drept secretar general, ceea ce mie mi se pare odios, dupa ce el a fost coada de topor a Presedintei FRPB impotriva noastra.
Probabil ca servilismul e o calitate indispensabila pentru pozitia asta.

Vinci o sa-l propuna pe Tavi Babiciu drept candidat la BF.

Grabiti-va sa va propuneti candidati, fiindca trebuie completat Biroul Federal, care nu mai e functional de luni bune.
Pozitia de secretar e esentiala.

Vinci a trimis propuneri pentru ordinea de zi, in data de 19 octombrie, in termen regulamentar.

Propunerile clubului ACS Vinci pentru ordinea de zi a Adunarii generale a FRB, din care importanta e alegerea(obligatorie) a unui cenzor si aprobarea bugetului pe 2018(!!!), care a fost executat fara aprobarea Adunarii generale si fara aprobarea BF.
MTS nu are rol de aprobare a bugetului, el verifica doar daca cheltuielile fondurilor acordate de catre MTS se efectueaza statutar si in conformitate cu dosarul si cererile de finantare depuse.

Noi suntem o ascociatie independenta, nu suntem subordonati MTS-ului, si se pare ca  nu multi pricep chestia asta.

10 comentarii:

  1. Sa ne spuna Nițu, motivele ptr. care a făcut neinspirata propunere la secretar general. Și ce salariu o sa primească acest lucru secretar general care a fost mereu contra bowlingului.O mașină SH cu km dați înapoi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sau de altul care provoacă toate scandalurile din bowling-ul romanesc??

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule Piros, ce părere aveți de noutatea adusa de preș. Nitu referitor la postul de secretar general? Propune un secretar general care nu are nicio treaba cu jocul de bowling? Acest post nu se ocupa în urma unui concurs? Cum se poate propune un om care a blamat comunitatea de bowling? Ba ca nu avem medalii, ba ca nu avem viitor, sau ca avem o medie de vârstă egala cu a pensionarilor și multe altele. Domnule Piros, pe vremuri luați atitudine fata de astfel de probleme. Sa ne spună Nițu care este care este câștigul celor din bowling dacă o sa avem un secretar bine plătit, dar habar nu are de acest sport.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. voi face tot ce depinde de mine ca Stamatescu sa nu ajunga secretar.
      daca ajunge, eu cu FRB-ul am terminat-o.

      Ștergere
  4. Dar de ce ar trebui sa faci tu ceva ca sa nu fie Stamatescu ? Suflarea din bowling , care de peste 10 ani nu are nicio reactie, ce face ? Nu prin votul lor s-ar face sau nu ceva ? Iar daca ei voteaza ca o turma cum au votat de fiecare data sau nu-i intereseaza de ce n-ar avea ce merita ? Stamatescu si precursorul lui de trista amintire , adica Novac pe numele lui, au fost cei mai mari dusmani ai bowling-ului in tara asta. Toate, dar toate hotararile luate de fosta FRPB pe cand cei doi huzureau pe acolo au fost in detrimentul nostru. Vi-l mai amintiti pe Stamatescu care venise cu tupeu sa ceara mii de lei de la IDM ca sa "permita" el organizarea de open-uri ? Dar , surpriza , un angajat care a reusit mari "performante" la federatia de tenis , astfel incat nu mai primesc niciun ban de la buget de un an si ceva si sunt cu bagajele la usa in asteptarea DNA s-a aliat acum cu un alt "performer" ca sa termine si federatia asta. Sa nu mire pe cei care semneaza documente pe acolo daca peste un an - doi o sa o ia pe urmele lui Nuti Costaricana. O sa aflam mai multe in curand. Dupa programul nspe sute de sali de bowling (pe langa cele 400 de sport) care se pregatea acum cativa ani se pare ca urmeaza alte matrapazlacuri financiare. Poate o sa vedem cum dau unii cu subsemnatul, daca nu sunt atenti, ca au mancat inutil banii statului pe la Brasov sau pe masini de uns , autoturisme de lux pentru concedii (la ce bun Mercedes VITO decat pentru concedii) si programe de sifonat banii publici prin sali de bowling obscure ? Voua vi se pare normal sa cheltuiesti zeci de mii de lei din banii statului pe "performeri" de 50 - 60 de ani pe la Brasov ? Cat de penibil sa fii sa platesti cazare unora in pragul pensiei , vezi doamne pt.dezvoltarea bowling-ului ? Sau hotelurile dau parandarat cui trebuie ? Asa ca domnule Piros care (probabil) nu mai faci echipa cu specialistul marketingului falimentar de la tenis - lasa oamenii sa voteze cu cine-i reprezinta mai bine :::)))) .

    Faci pariu ca Trei PRINTI din TREI Scaune impreuna cu Audi din liga prostilor alias Guru tatuat , o sa faca jocurile impreuna cu cei doi ? Au mirosit fosnitorii precum rechinii sangele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar de când se votează postul de secretar general???? Acest post nu se ocupa printr-un concurs??? Poate i-a promis Stamatescu ceva lui Nițu....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu se ocupa prin concurs, ca nu exista doritori.
      se voteaza de catre Adunarea Generala.

      Ștergere