miercuri, 28 noiembrie 2018

WMC 2018- concursul de trio

Site turneu
Transmisie live

ROM 1- Arbi, Nae, Victor- joaca miercuri de la 3 si joi de la 10.30
ROM2- Catalin, David, Calagiu - joaca miercuri de la 10.30 si joi de la 6.45

Echipa IDM-ul s-a apucat sa faca o aroganta si sa ne arate ce medii dau ei pe Los Angeles in IDM, ca sa ne arate cat de buni sunt ei.

Cand vor merge si ei la mondiale, or sa inteleaga despre ce e vorba.
Deocamdata ce fac este o chestiune foarte agresiva la adresa noastra, a celor care suntem aici si facem eforturi enorme ca sa ne reprezentam tara cat mai bine.

Cateva diferente majore:

1.Ungerea din IDM e alta, cea de la mondiale nu poate fi facuta, deorece in HK e folosita masina Flex, cu viteze diferite ale periei de buffer.
2. Temperatura in sala din Hong Kong e in jur de 20 grade Celsius, ceea ce n-a fost niciodata in IDM. Adica e un frig de-ti clantane dintii.
3. Umiditatea in HK e mult mai mare decat in Bucuresti, dar aerul conditionat face ca in sala sa fie mult mai uscat. Rece si uscat carevasazica. Nimic comparabil in Romania.
4.In HK sunt 36 de piste, cu topografie complet diferita, piste necunoscute  romanilor. Sala e complet diferita de a IDM-ului, sala pe care jucatorii echipei gazda o viseaza. In HK sunt diferente majore intre partea din stanga si din dreapta a salii, fiind diferente de uzura a pistelor. Azi  s-a defectat perechea 5-6 , iar Nae si Victor au dat 203 media, pe 1-2, pereche care nu s-a mai jucat niciodata, dupa 4 bile de  practice. 4 bile, cate 2 pe fiecare pista!!!!
5. Jucatorii heavy rev de la mondiale fac ca pista sa fie complet jucata dupa 4 jocuri, iar pe final e o improvizatie totala
6. Sunt multi jucatori care dau cu uretane, iar patternul e facut praf foarte repede.
7. Frictia e mult mai mare decat in IDM, ceea ce genereaza dificultati si mai mari, te arunca mult mai la stanga. Catalin a ajuns sa joace cu picioarele dincolo de boardul 55, ceea ce inseamna in stanga ball return-ului. As vrea sa vad si eu pe altcineva din tara facand treaba asta, in timpul mondialelor, cu succes. Sau vreunul din teoreticienii de marca care sa-i sugereze cuiva asa ceva!
8. Jet lag de 6 ore

Adica IDM-ul joaca pe alta ungere, in alta sala, cu alta frictie si cu alti jucatori, la alta temperatura, la alta umiditate si vor sa ne dea lectii?

Mi s-au dat sfaturi ritoase din Bucuresti, imediat cum s-a publicat ungerea, cum ca ungerea se joaca cu BP 5, iar aici se joaca cu BP 7 -8 sau 3 (doua familii de solutii).
Dupa ce au jucat-o si ei in IDM cica exista un sweet spot BP 7 la 41ft, sau 8 a 42 sau 9 la 43.
Spot inseamna un punct, si nu 3, iar cele 3 puncte de mai sus definesc o linie care se termina in popicul 2.
Pe aici BP e pe la 45 de picioare, fiindca ungerea e heavy oil

Cine crede ca o ungere se joaca intr-un singur fel, mie imi spune ca nu a fost la nicio competitie internationala majora si ca vorbeste numai din carti, si alea proaste.

La mondiale sunt echipe europene de elita, cu un palmares major, cu jucatori si antrenori de elita, care aici sunt pilaf, nicio medalie pana acum si doar un jucator intre primii 10
Dar probabil ca ei n-au auzit inca de echipa IDM-ului, care stie exact despre ce vorba, stand in fata monitorului, uitandu-se la hartii sau la ce joaca la ei acasa.
ROM 1 joaca excelent si da 197 media, cu jocul 2 fabulos-218 media!
Ne-am ars in jocul 3, cand trasa optima era din coltul pistei in BP 7.
Nae si Victor au avut peste 200 media azi.
Al doilea trio termina cu 184 media, in fata Frantei si a USA 2!!! Catalin a dat 209 media.

ROM 2 da similar si a doua zi si termina cu 183 media. Azi a stralucit David, cu 623, adica 207 media, dupa ce ieri nu facuse 160.
Am invins USA2, cu Barnes, Buturff si Tommy Jones!!! Va vine sa credeti??

ROM 1 da slab azi, doar Arbi fiind bine, 611, 203 media.
Trioul termina cu media 188, undeva in jur locului 50.

Pana acum, la All events,  Arbi e peste 190 media, Calagiu sub 170 si restul pe la 180 si ceva.

4 comentarii:

  1. Am văzut pe canalul YouTube evoluția echipei split.vecini cu americanii troop,thackett și redutabilă China și Costă Rica in dreapta.poate puțin emoționați de prezenta americanilor,dar o treabă bună.frumoase tricourile.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu a fost echipa Split, ci Romania 1.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vali,ai vrut o echipa,ai vrut atmosfera...este team Split,nu o mai da cotita!
    Anonim Bila Spare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aici e echipa nationala, nu Split. Ca sunt 5 de la Split, unul de la IDM si antrenorul dd la Vinci nu are nicio importanta. Nu sunt eu de vina ca multi jucatori de la IDM au refuzat convocarea.

      Ștergere