miercuri, 20 februarie 2019

OPEN IDM FEBRUARIE - CONCLUZIE MARTI & REZULTATE

Hello everybody!!

Este miercuri, este soare, si pistele se ung la IDM pentru o noua zi de open 😃. Calificarile continua cu pasi timizi, insa lumea imbunatateste scoruri, nu intr-un ritm alarmant dar imbunatateste, cauta solutii, cauta mutarile optime, mai pe scurt, ne straduim!!!!!
Cum spuneam si ieri este o ungere placuta insa are un catch (cel putin asa am observat eu), are un buffer (zona de albastru pal din diagrama, zona cu ulei foarte foarte putin) foarte lung, buffer care se "macina" extrem de repede (functie si de suprafetele bilelor aruncate - bile mate culeg mai repede si mai mult ulei de pe pista, bilele lucioase culeg mai putin si mai lent), asta face ca break-point-ul sa se mute gradual, mai aproape de linia de fault, bila incepe sa lucreze pe drum / in ungere. Solutia ar fi atentie la bila si mutari catre stanga dese si ordonate (bineinteles cat va permite stilul, echipamentul si cat o cere pista in momentul respectiv).
REZULTATE MARTI
Din zi se califica LUCIAAAAAAAAN PARASCHIVVVV (A) - nu mai este cazul sa mentionam....Magnificul, Cel mai destept, frumos, bogat si etc. la etc. samd 😀 si ANDREEEEEEI STANCIUUUU (B).
CLASAMENTE GENERALE
LINK-uri:

Un comentariu: