joi, 28 martie 2019

Legenda se scrie acum!!!! Jason Belmonte

Jason Belmonte
Australia
Home Center: Orange Tenpin Bowl (Orange, NSW, Australia)
Varsta 35
PBA 300 Games: 23
In PBA din 2008
Titluri 21
Castiguri in cariera $1,495,436.59

De-a lungul mai multor generatii, bowling-ul a experimentat progrese in materie de tehnologie și tehnica, care au revolutionat sportul și l-au ajutat sa ajunga la niveluri de neimaginat.
Imaginati-va cand pentru prima oara cineva a avut tupeul sa faca pasi pentru a castiga impulsul (momentum-ul) spre linia de fault. Ce ziceti de evolutia bilelor de bowling de la lemn la reactive? 
Sau cand Hall of Famer-ul Mark Roth a intrat pe scena cu stilul sau de cranker? Toate acestea au fost salturi uriase ale jocului.
O alta revolutie - abordarea stilului cu doua maini - se intampla chiar acum. Si, alimentat de social media, polarizeaza sportul ca niciodata.
Bowling-ul cu doua maini a explodat in 2009, cand un australian pe nume JASON BELMONTE a castigat primul sau titlu PBA din cariera la The Bowling Foundation Long Island Classic. Stilul a fost un subiect de controversa inca de atunci, iar Belmonte este un nume de uz casnic, fie ca erou, fie ca personaj negativ in functie de destinatarul intrebarii.
Ultima performanta (si cu siguranta nu cea din urma) a lui Jason a fost stabilirea unui nou record PBA. Jason Belmonte si-a aparat de curand titlul World Championship PBA.
Australianul de 35 de ani l-a invins in meciul pentru trofeu pe Jakob Butturff, 236-227. Turneul a fost cel de-al treilea turneu Major al sezonului PBA.
Prin cucerirea celui de-al 11-lea titlu Major, Belmonte a doborat un record PBA, detinut la egalitate de Hall of Famer-ii Earl Anthony si Pete Weber, ambii cu 10 titluri Major fiecare. 
Totodata calificandu-se ca lider in finalele Tournament of Champions, Players Championship si World Championship, Belmonte a mai stabilit un nou record prin calificarea pe prima pozitie in trei turnee Major consecutive intr-un singur sezon.

Belmonte a devenit primul triplu castigator in actualul sezon PBA si-a extins astfel si recordul carierei in World Series of Bowling (WSOB) la 6 victorii.

Iata mai jos si finalele multi-event-ului WSOB culminat cu finala World Championship.
PBA Bowling WSOB Scorpion Championship 2019
PBA Bowling WSOB Chameleon Championship 2019
PBA Bowling WSOB Cheetah Championship 2019
PBA Bowling World Championship 2019
“I’m so overwhelmed right now that if I could express how I feel I don’t know if anyone could understand me" Jason Belmonte

Urmeaza USBC Masters in aprilie...cine stie!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu