luni, 25 martie 2019

MONDIALELE DE JUNIORI 2019 SAU DORA SOOS!!

BRAVO DORA!!!! BRAVO SEPTIMIA!!!
Foto: Karaman Geza stanga, Dora Soos dreapta
Cei indragostiti de sportul acesta salutam performanta unei tinere atlete din Romania, Dora Soos, care la Mondialele de Juniori din Paris a reusit o clasare onorabila, pozitia 22 la All Events din 47 de participante la feminin.
Singles (Individual) 
Doubles/Dublu (combinat)
Team of Four/Echipa de patru (combinat)
All event (combinat)
Ce pot spune eu personal despre Dora, atat cat am vazut pe pistele de bowling, este un copil cu un comportament exemplar, cu un bun simt ardelenesc autentic, cu o determinare fantastica, crescuta intr-un mediu propice performantei si dezvoltarii bowling-ului, clubul Septimia Odorheiul Secuiesc.
Cu ocazia asta va prezentam mai jos si pepiniera de copii de la Septimia sustinandu-si de acasa colega in timpul concursului
Trebuie retinut faptul ca delegatia Romaniei a fost compusa doar dintr-un singur sportiv, chiar si asa aceasta pozitie reprezinta una care onoreaza bowlingul de pe meleagurile noastre si ar trebui sa bucure si sa motiveze tinerii care practica acest sport la noi.
Ca impresie personala pentru Dora nu pot spune decat ca are toate atributele unui viitor campion, ii doresc sa isi mentina aceasta sete de a iesi numarul 1 mereu!!! Celor de la Septimia le tin pumnii si sa aiba putere pentru a-si continua si dezvolta proiectele!!!

Multumim pentru bucuria produsa!
In bowling.....ca-n viata....Love it or leave it!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu