luni, 11 noiembrie 2019

Clasamente CNI

Aveti clasamentele CNI 2 si clasamentele generale, asa cum sunt publicate de FRB.
Catalin Gheorghe nu apare la 50+, probabil la cererea lui.
Clasament CNI 2 M
Clasament CNI 2 F
Clasament CNI 2 50+
Clasament general M
Clasament general F
Clasament general 50+
Clasament general M, cat.B
Clasament general F, cat. B

7 comentarii:

  1. Gheorghe Catalin a fost inscris in turneu la categoria (AMS). Dece ar renunta sa fie prins in clasament la seniori +50 ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Problema este in felul urmator!...clasamentele se fac dupa categoria trecuta de arbitrii,este optiunea fiecaruia,daca nu doreste sa se inscrie,la o categorie inferioara celei avute anterior sau 50+!...cert este un lucru,in cazul Gheorghe Catalin,arbitrul a trecut categoria AM,in formularul online...au fost facute modificarile de vigoare,probabil la cererea jucatorului.
    Victor Popa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta ziceam si eu, poti sa alegi sa nu te inscrii la 50+.
      daca nu a fost o decizie voluntara a jucatorului, atunci e o problema.

      Ștergere
  3. Va salut! Ma scuzati ca intervin! Chestia cu arbitrii, ca au trecut categoria in formularul on line si aia este optiunea jucatorului e o scuza a domnului Victor Popa ca sa paseza raspunderea pe arbitri. Va dau doar doua exemple din turneul de la Odorhei: Daniel Dumitrascu, AMS in Rezultate, nu este trecut in clasament 50+ (culmea ca a castigat categoria!!!). In schimb Fejer Attila, AM in rezultate in loc de AMS, este trecut in clasament 50+. Jucatorii au fost invatati in anii trecuti sa fie trecuti la categorii (special 50+) de Comisia de Competitii si nu a fost nimeni sa nu se inscrie la 50+ daca respecta conditiile de varsta! Optiunea jucatorului e o chestie noua! Mai am niste probleme cu media mea: mi s-a comunicat de Comisia de Competii ca s-a luat in calcul tot ce s-a dat pe pista ion competitii organizate de FRBowling. In aceste conditii eu am medie sub 170 (168 si ceva!). In centralizatorul FRBowling apar cu medie peste 170 (din calculele mele nu s-au luat in consideratie jocurile de la play off Divizia B). In aceeasi situatie este si Gheorghiu Cristi (adica fara jocurile din play off Divizia B) care are medie peste 170 deci categoria A. Mai sunt niste probleme cu mediile: Fejer Attila (este trecut la B dar are medie peste 170), Somorai Denes (este trecut la A dar are medie sub 170), Tompea Petrica (este trecut la A dar are medie sub 170) si, probabil, mai sunt avand in vedere ca nu mi-am terminat calculul mediilor pe sezonul trecut. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt mai multe probleme la calculul mediilor, am mai sesizat si eu, dar nu s-a recorectat nimic, au ramas cele de dinainte de IBIBO.
      Din regulament nu reiese raspunderea cuiva pentru categorie, acolo categoria e automata, daca esti nascut la data de... si ai media de..., aia e categoria.
      Asta inseamna ca raspunderea e a FRB, prin Comisia de competitii, care e cea care organizeaza campionatele..
      Singura optiune pe care o poate avea jucatorul e sa se inscrie la A, daca e de B, dar atat.

      Categoriile jucatorilor sunt consemnate in evidenta centralizata si arbitrii preiau categoriile de acolo, cand verifica legitimarea jucatorului.
      Chiar daca jucatorul vrea la A, desi e de B, Comisia de competitii ar trebui sa fac modificarea, fiindca ea opereaza baza de date.
      Genul asta de erori pot fi corectate de BF, pana la sfarsitul anului competitional, prin autosesizare, conform regulamentului.

      Incercase Zoli , anul trecut, sa-i forteze pe jucatorisa-si declare singuri categoriile, dar n-a prea avut succes si nu se baza pe nicio prevedere regulamentara, oricum.

      Deci: categoriile sunt determinate automat prin regulament si trecute de Comisia de competitii in baza de date, de unde sunt preluate de arbitri.
      Erorile pot fi rectificate de BF.

      Aia cu "asa a scris arbitrul" e bullshit, ca poate a scris F in loc de M...


      Ștergere
  4. Mai multor jucatori le.a fost modificata categoria pe durata CNI/T1 de la Septimia...a fost o scapare a mea cu dl. Dumitrascu Daniel,se va rezolva.
    Victor Popa

    RăspundețiȘtergere