joi, 7 octombrie 2021

Exista 2 cereri de amanare

PBM1 si Lake View au trimis cereri de amanare a etapei, dupa sedinta BF.
Conform art 3.1.73 decizia e la Comisia de Competitii, formata din Romeo, Popav si Onu.
Apelul se poate face la Comisia de Apel.
Motivatia lor e ca se asteptau ca BF sa amane de la sine etapa si au asteptat decizia ca sa depuna cererile.
N.B: Realitatea bate filmul!

PS: BF a respins cererile

9 comentarii:

  1. Buna asta!

    Si au depus cererile joi, cand sambata se joaca? Si BF trebuia sa amane de la sine bazandu-se pe ce? Pe injuraturile pe care si le luau dupa pentru ca au amanat si nimeni nu vroia amanare, nu? :))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problema era cunoscuta, dar BF-ul vrea hartii.
      Nu exista niciun termen pentru cererea amanarii, o poti face si in dimineata meciului, daca ti se strica masina, e vreme rea, ai accident samd

      Ștergere
    2. Amanarea putea sa o decida Comisia de Competitii, nu BF-ul, avand in vedere cele 2 hotarari, care creeaza probleme pentru mai multe echipe.
      Romeo paseaza mereu decizia la BF, ca sa se spele el pe maini, dar nu e regulamentar, fiindca deciziile CC pot fi atacate la Comisia de Apel, cele ale BF nu prea.

      Ștergere
  2. Exact, Vali, poti face cererea pe baza unor motive pertinente, asa cum ai spus. Absolut corect! Dar, motivele intemeiate/pertinente, lipsesc din cererile de amanare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un regulament de rahat!!! Corect ar fi sa nu se amâne niciun meci în ultima etapa atâta timp cât exista mai multe echipe care pot întra în Play-off. Amânați meciurile din etapa care implica echipe cu șanse.

    RăspundețiȘtergere
  4. Să nu se amâne,doar așa pot juca în play-of numai echipele bucureștene.

    RăspundețiȘtergere
  5. Olalalalala, Mesieur Chitu e de Caragiale !! "Monseur, mie sa-mi amanati meciu, fiindca in meciu alalalt ailalti sunt plecati si nu se respecta feirplaiu " !!!

    RăspundețiȘtergere