luni, 9 octombrie 2023

Finala individuala feminina, finala de duo juniori

 

În perioada 14-15 Octombrie 2023 se va desfăşura Finala CNI pentru categoria Feminin, in Bucuresti, sala IDM (sector B).
Vor participa primele 18 jucatoare din clasamentul calificarilor

Pasul 1 (prima zi), se vor juca 6 jocuri de către toţi cei 18 jucători, împărţiţi în 2 squad-uri a câte 9 jucători (în squad-ul 1 vor juca cei de pe locurile 10-18 din clasamentul calificărilor, în squad-ul 2 vor juca cei de pe locurile 1-9); în urma rezultatelor obţinute se vor califica în Pasul 2 primii 9 sportivi.
Sambata 14.10 orele Squadul 1 : 09.00-12.00
Sambata 14.10 orele Squadul 2 : 12.00-15.00
taxa de participare este conform anexei 1 pentru calificari (pasul1)

Pasul 2 (a doua zi), se va face ungere pe toate cele 6 piste, se vor juca 6 jocuri iar rezultatele obţinute se vor cumula cu cele din Pasul 1. Se va face clasamentul general şi se vor califica în Pasul 3 primii 4 sportivi. În caz de egalitate între doi sau mai mulţi sportivi (în Pasul 1 sau 2) se va lua în considerare ultimul joc mai bun, penultimul, şi tot aşa până se va face departajarea. Se va face ungere pe toate cele 6 piste.

Duminica 15.10 orele 09.00-12.00
Pasul 3 (a doua zi), Semifinale, se va juca 1 joc, locul 1 cu locul 4 (pe primele 2 piste de la stânga, pe care s-a jucat în Pasul 1 şi 2), locul 2 cu locul 3 (pe primele 2 piste de la dreapta, pe care s-a jucat în Pasul 1 şi 2), câştigătorii se vor califica în Pasul 4, învinşii termină pe locurile 3-4 în funcţie de scorul din semifinale.

Duminica 15.10 orele 12:30-13:00
Pasul 4 (a doua zi), Finala, se va juca 1 joc (pe pistele din mijloc, pe care s-a jucat în Pasul 1 şi 2), câştigătorul primeşte titlul de Campion Naţional iar învinsul de Vicecampion Naţional. În caz de egalitate (în Pasul 3 sau 4) se dă o bilă de roll-off. Pista de start la roll-off o va alege jucătorul mai bine clasat, dacă egalitatea persistă, se va schimba pista până se va face departajarea. Se vor premia cu diplomă, cupă şi medalie primele 4 locuri.

Duminica 15.10 orele 13:30-14:00
Aşezarea pe piste în Pasul 1 şi 2 se va face prin tragere la sorţi de către arbitru, în Pasul 3 pista de start este aleasă de jucătorul mai bine clasat iar în Pasul 4 de jucătorul cu scorul mai mare din pasul anterior. În Pasul 1 şi 2 se acordă 10 minute de încălzire, în Pasul 3 şi 4, câte 5 minute. Stilul de joc va fi în cross, în Pasul 1 şi 2 mutarea se va face după fiecare 2 jocuri, pistele impare la stânga, pistele pare la dreapta. Nu se acordă handicap.
Duminica 15.10 orele 13:30-14:00
conform art.3.2.65 "În caz de neprezentare locurile din clasament alunecă, intră următorul dintre necalificaţi ce se poate prezenta la concurs"
va rugam sa anuntati daca NU doriti participarea la adresa : competitii@frbowling.ro

Asteptam detaliile si pentru finala de duo juniori

În perioada 14-15 Octombrie 2023 se va desfăşura Finala CND Juniori, in Bucuresti, sala IDM (sector B).
Pasul 1/calificari (prima zi), se vor juca 6 jocuri de către toate echipele inscrise

Sambata 14.10 orele Squadul 1 : 15.30-18.00
taxa de participare este conform anexei 1 pentru calificari (pasul1)

Pasul 2 (a doua zi), se va face ungere pe toate cele 6 piste, se vor juca 6 jocuri iar rezultatele obţinute se vor cumula cu cele din Pasul 1. Se va face clasamentul general şi se vor califica în Pasul 3 primele 4 echipe. În caz de egalitate între doua sau mai multe echipe (în Pasul 1 sau 2) se va lua în considerare ultimul joc mai bun, penultimul, şi tot aşa până se va face departajarea. Se va face ungere pe toate cele 6 piste.
Duminica 15.10 orele 09.00-12.00

Pasul 3 (a doua zi), Semifinale, se va juca 1 joc, locul 1 cu locul 4 (pe primele 2 piste de la stânga, pe care s-a jucat în Pasul 1 şi 2), locul 2 cu locul 3 (pe primele 2 piste de la dreapta, pe care s-a jucat în Pasul 1 şi 2), câştigătorii se vor califica în Pasul 4, învinşii termină pe locurile 3-4 în funcţie de scorul din semifinale.

Duminica 15.10 orele 12:30-13:00

Pasul 4 (a doua zi), Finala, se va juca 1 joc (pe pistele din mijloc, pe care s-a jucat în Pasul 1 şi 2), câştigătorii primeşc titlul de Campioni Naţional iar învinsii de Vicecampioni Naţional. În caz de egalitate (în Pasul 3 sau 4) se dă o bilă de roll-off. Pista de start la roll-off o va alege echipa mai bine clasata, dacă egalitatea persistă, se va schimba pista până se va face departajarea. Se vor premia cu diplomă, cupă şi medalie primele 4 locuri.

Duminica 15.10 orele 13:30-14:00

Aşezarea pe piste în Pasul 1 şi 2 se va face prin tragere la sorţi de către arbitru, în Pasul 3 pista de start este aleasă de jucătorul mai bine clasat iar în Pasul 4 de jucătorul  cu scorul mai mare din pasul anterior. În Pasul 1 şi 2 se acordă 10 minute de încălzire, în Pasul 3 şi 4, câte 5 minute. Stilul de joc va fi în cross, în Pasul 1 şi 2 mutarea se va face după fiecare 2 jocuri, pistele impare la stânga, pistele pare la dreapta. Nu se acordă handicap.

Duminica 15.10 orele 13:30-14:00

Dacă nu se vor califica 6 echipe în finală, atunci nu se va organiza finală, iar clasamentul din squad-urile de calificare va fi cel final.
Dacă nu se vor califica 6 echipe în finală, atunci nu se va organiza finală, iar clasamentul din squad-urile de calificare va fi cel final.

Inscrierile se fac numai pe adresa de email: competitii@frbowling.ro
Termenul limita pentru inscrierea in competitie este joi 12.10.2023 ora 12:00!

 In urma deciziei de a juca cele doua finale (Feminin si CND Juniori impreuna )  
Comisia de competitii a hotarat sa ramana DOAR ungerea de la CNI Feminin!
PS: se vor modifica orele de disputare, ca nu se poate juca decat in B-uri

Programul competitional a fost plin de greseli inca de la inceputul anului, acum fiind suprapuse 2 finale, la care pot participa jucatori la ambele.
Sunt 2 junioare calificate in finala feminina CNI, care nu pot participa si la duo juniori, trebuie sa aleaga intre cele 2 competitii.

La jocurile asiatice, asa zis mondiale, la feminin sunt 2 malaiezience si 2 coreence in semifinale.
Fenomenul din primul tur, Ka Yun Mi, cu precizie mare, dar cu reactie slaba, nu a facut nimic acum, a dat 206 medie si a terminat pe locul 5 din 6 in grupa ei. Ma asteptam.
La masculin s-a infiltrat germanul Tobias Boerding printre asiatici in semifinale, iar vedetele primei runde n-au facut nimic.
clasament final individual: Malaezia 1 și 2 la feminin, Singapore 1 si 2 la masculin.
Ungerea pt. play-off A  e cea de la Septimia, de 42 ft
Ungerea pt play-off B e cea de la Constanta, de 39 ft
Le-a făcut Barbu loc junioarelor care vor sa joace in ambele competitii. Good job!
S-a hotarat sa se sara peste pasul 1 al finalei de duo, sa intre primele 4 duouri de juniori in semifinale/finale direct dupa calificari
La mondiale, la duo,  1,2 la masculin Coreea și la feminin Singapore.
Danezele au luat bronz.
Dublurile masculine coreene au făcut peste 250 in turul 2, in cele 5 jocuri directe 

La feminin, pare ca Patricia Ene s-a retras din finala si a intrat Ionescu Denisa, care era pe 19 in clasamentul general.
In primul squad feminin se defectează iremediabil o pista, asa ca se va complica un pic programul, mai ales  finala de juniori.

Primul pas al finalei feminine e dominat categoric de Eugenia Dumitrascu, cu 213 media!!!
Calificatele in pasul 2
La juniori,  Bălos cu Tufan domină calificările.
Se muta ad-hoc semifinalele și finalele in seara asta.
Castiga Dragnia cu Focșa, urmați Melec cu Balan. Ceilati iau bronzul.
Site-ul federatiei e în pana, afișează  doar câte un jucator.
La mondiale, la trio masculin a castigat Hong Kong, urmat de Danemarca, iar Lituania si Cehia au luat bronz. Asa ca toate cele 4 tari europene au luat medalii pana acum, dar niciun aur.
La trio feminin a castigat Coreea, care a invins Canada, iar pe 3 Danemarca si Canada.
In semifinale se califica Diana Craciun, Eugenia Dumitrascu, Manuela Bacila și Mirela Tibuleac!
Castiga Diana si pe 2 Manuela

La mondialele asiatice, Canada le sfasie inima la masculin si ia aurul la echipe, urmata de Coreea, iar Lituania si China bronz.
La feminin, Coreea ia aurul, Malaezia argint, China si Singapore bronz.
Asa cum remarcasem la inceputul mondialelor, nivelul Chinei a crescut enorm.

10 comentarii:

  1. Duminica intre 9-12 va fi inghesuiala mare in B-uri , joaca si fetele si juniorii in acelasi timp pe acelasi piste ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va fi modificat programul, inițial trebuia sa se joace și în A-uri

      Ștergere
  2. Stiri si poze mai avem si noi? Macar cu vechiul BF beneficiam de informatii si pe FB, era usor de accesat informatia. Acum nu avem mai nimic, nici o informatie dupa finale, nu avem poze… Pacat ca s-a renuntat la aceste obiceiuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Nu am inteles! Sunteti prea subtil! Intrebarea era pentru Vali, dar, oricum, multumesc pentru raspuns, tizule!

      Ștergere
    3. Pai streamingul din club IDM. Ce-mi scapa?

      Ștergere
  4. Ai devenit plictisitor🤐

    RăspundețiȘtergere