vineri, 11 decembrie 2020

Finala de trio

S-a mutat si finala de trio la IDM, cu 2 zile inainte de desfasurarea ei.
O sa ajungem un campionat national IDM...
Anuntul FRB:

RELOCARE FINALA CAMPIONATULUI NATIONAL DE TRIO 2019-2020 DE LA MGM CLUB DIN CERNAVODA LA IDM CLUB DIN BUCURESTI

Avand in vedere faptul ca multe din echipele calificate la turneul Finalei Campionatului National de Trio 2019-2020, avand jucatori din regiunea Constanta, au anuntat ca nu se vor prezenta la meciurile programate a se desfasura in data de 13 decembrie 2020 la MGM Club din Cernavoda, Biroul Federal al Federatiei Romane de Bowling a hotarat in sedinta din data de 11.12.2020 ca, in virtutea prevederilor paragrafului 2 al Capitolului 3 al Regulamentului Campionatului National de Bowling 2019-2020, sa relocheze turneul la Bucuresti, pe pistele arenei IDM Club. Astfel, turneul se va desfasura in data de 13 decembrie 2020 la IDM Club din Bucuresti, incepand cu ora 13:00.

Relocarea turneului la Bucuresti va rezolva totodata si problemele organizatorice legate de arbitrajul, personalul medical si asigurarea conditiilor tehnice optime ale competitiei!
Va asteptam sa participati cu placere si entuziasm!

5 comentarii:

  1. Da. Hai sa ne unim mai multi sa facem o petitie, sa se stabileasca in bf ca toate etapele din 2021:cni,cne,dui,trio sa se desfasoare la idm. Dar musai in bf... Sa stim de la inceput cum stam.. Glorie eterna conducatorilor supremi... Andrei... Un fraier de la provenus Constanta 🤦

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atata timp cat cel ce a propus si sustinut organizarea de etape si finale de campionat la MGM cand nu figura printre salile alese la inceputul campionatului (nici macar la reluarea lui) SI EL NU SE PREZINTA , despre ce vorbim ??? E greu de vazut padurea din cauza copacilor!

      Eugen

      Ștergere
    2. e mai complicat de atat, unii s-au hotarat ca nu se prezinte dupa ce s-a mutat la Bucuresti

      Ștergere
    3. Pai atunci nu mai dezinformati si prezentati faptele in cronologia corecta!

      Ștergere
    4. Eu am pus textul federatiei, preluat de pe site.
      Culisele, ca deobicei, sunt un pic diferite.

      Ștergere