duminică, 27 decembrie 2020

Inscrieti-va in campionat!

  De la FRB, anunt pe Facebook:


URGENT - EXPRIMARE INTENTIE INSCRIERE ECHIPE IN CNB 2021
Avand in vedere proximitatea inceperii Campionatului National de Bowling 2021 ("CNB") va rugam sa ne comunicati intentia de a inscriere echipa/ele in noul campionat.
In urma exprimarii intentiei inscrierii echipelor, Federatia Romana de Bowling ("FRB") va putea sa definitiveze propunerea de regulament si de calendar competitional 2021 (numar de echipe din Divizia A si B, gruparea echipelor lor in functie de criteriile utilizate in regulamentele anterioare - localizare geografica a salilor de rezidenta si/sau a echipei/sportivilor, solicitarea expresa a acestora pentru repartizarea intr-o anumita grupa, etc.).
Dupa definitivarea si transmiterea regulamentului CNB, cluburile/echipele vor putea sa finalizeze inscrierea in noul campionat achitandu-si totodata si taxele de inscriere conform Anexei de taxe si cotizatii in vigoare, pe baza facturilor pe care le va emite FRB.
De asemenea, va anuntam ca perioada de transfer este in vigoare pana la inceperea noului campionat (atasam Cererea de transfer), putandu-se initia si finaliza prin achitarea taxelor conform Anexei de taxe si cotizatii in vigoare.

Va multumim si va rugam sa raspundeti acestui mesaj cu maxima promptitudine.
Formular gasiti AICI si AICI. N-as putea sa va spun de ce sunt 2 linkuri pentru acelasi formular.

2 comentarii:

  1. Adevarul este ca si mie si se pare urgent subiectul, daca se doreste ca urmatorul campionat sa se termine in 2021! 😳😳😳

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuia deja sa existe regulamentul terminat, sa existe niste deadline-uri samd.
      Dar ghici ce, s-au terminat anul si sezonul prin surprindere!
      Ca la noi dureaza 5 luni pana termini regulamentele, si mai ies si proaste, pe deasupra.

      Ștergere