marți, 26 octombrie 2021

Campionatul european al campionilor ECC 2021. Finala duo 50+

 
Romania e reprezentata de campionii nationali Romeo Gagenoiu si Florentina Naghi
Antrenamentul oficial il au azi, de la 15.30 si prima zi de concurs e miercuri.
Deplasarea e finantata de FRB, cu fonduri de la MTS. 
Acest echipament superb marca Peak si l-au cumparat singuri.
Peak este si sponsorul lotului olimpic roman
Ungerea e asta  de mai jos, un challenge de 41 ft, care pare high scoring.
E ideala pentru Romeo, care poate face primii 8, sau mai bine, cine stie.
Cele mai bune rezultate istorice le apartin lui Catalin Gheorghe- locul 8 in 2017 si Luminita Farkas Bucin- locul 11, in 2012 si 2014.
Participa 30 de concurenti la masculin si 26 la feminin, ceva mai putini ca deobicei.
La precedenta lui participare, in 2012, Romeo a terminat pe 26, din 42 de participanti(!).
Flori e debutanta.
E si un aspect funny, ca Romeo a fost bagat in squadul de fete si Flori in ala de baieti.
De la FRB: 

INFORMATII FINALA CNI-2 50+

Calificarile si finala CNI-2 50+  vor avea loc in perioada 30-31.10.2021 la Cernavoda, sala MGM.
Inscrierile se fac numai pe adresa de email : competitii@frbowling.ro
Incepand de marti (ora 10.00) sunt acceptate inscrierile jucatorilor din zonele indepartate (Iasi, Brasov, Ploiesti, Bucuresti).
Incepand de miercuri (ora 10.00) sunt acceptate inscrierile tuturor jucatorilor.
Calificari (sambata): Se vor juca 6 jocuri total popice, primele 8 echipe de duo (din clasamentul general, dupa disputarea tuturor squad.urilor de calificare) se califica pentru finala. Stilul de joc va fi in "cross" iar mutarea sportivilor se va face dupa 2 jocuri, cate o pereche de piste la dreapta. Se acorda handicap de sex si varsta. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc cumulat al tuturor echipelor de duo aflate in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Finala (duminica): Se vor juca 6 jocuri total popice, primele 3 echipe de duo se califica pentru stepladder. Stilul de joc va fi in "cross" iar mutarea sportivilor se va face dupa 2 jocuri, cate o pereche de piste la dreapta. Se acorda handicap de sex si varsta. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc cumulat al tuturor echipelor de duo aflate in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Se ung pistele si se joaca in sistem stepladder locul 3 cu locul 2, apoi castigatoarea cu locul 1. Stilul de joc va fi in "cross". Se acorda handicap de sex si varsta. Pista de start este aleasa de catre echipa de duo mai bine clasata. IN CAZ DE EGALITATE: Se va da o bila de roll-off de cate un jucator din fiecare echipa. Pista pe care se executa primele lovituri este aleasa de catre jucatorul din echipa de duo mai bine clasata. Daca egalitatea persista si dupa primele lovituri, aceiasi jucatori vor lansa si pe pista alaturata, si tot asa vor schimba pistele pana cand se va realiza departajarea.

Conditii de desfasurare - calificari si finala Duo 50+:
Avand in vedere restrictiile impuse de legislatia in vigoare, stabilite in functie de infectarea la nivel national cu SARS-CoV-2 (Covid-19), va comunicam urmatoarele: se poate participa doar pe baza de certificat verde, pentru vaccinati (daca au trecut, conform specificatiilor fiecarui vaccin in parte, intre 10 si 30 de zile de la rapel) sau pentru cei trecuti prin boala si care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-Cov-2.
De asemenea accesul spectatorilor este interzis.

UNGEREA este un challenge de 41 ft,  a doua ungere din finala , apsul 2, a individualelor 50+

3 comentarii: