luni, 2 noiembrie 2009

Ungere Sofia

Este o ungere medie - 37 de picioare, care are un raport de ulei de aproximativ 5:1 ( intre boardurile 13-17, respectiv 3-7), ceeea ce o face o ungere high-scoring, fiind foarte uscata la dreapta si foarte uleioasa pe mijloc.

De exemplu in PBA rapoartele sunt maxim 2:1, iar ungerile sport sunt considerate cele cu raport maxim 3:1. Dupa raport acesta ar fi o ungere house, nu insa si dupa volum.

Cantitatea de ulei este extrem de mare- 27 ml, aprox cu 20% peste cantitatea folosita la europene si mondiale.

Configuratia o recomanda pentru lung de linie intre boardurile 2-10 sau banane spre exterior, cu puncte de intoarcere in zona boardurilor 1-7.

cranckerii vor putea juca  de pe mijloc-inside, cu bile agresive pentru heavy-oil, trasele lor fiind mai putin supuse tranzitiilor neplacute, dar volumul mare de ulei de pe mijloc e posibil sa-i sileasca sa se mute spre outside, cu bile mai putin agresive.

2 comentarii:

  1. Cam aşa cum ai scris. Dacă se joacă tot acolo unde am mai fost şi eu atunci aş vrea să adaug că este foarte foarte multă fricţie in acele piste. Acea fricţie în plus face ca această ungere să se joace altfel decât ceea ce este considerat "normal". Ştiu că la Sofia, bile lucioase sunt de preferat. Cele lucioase au un carry mult mai bun. Multă baftă tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  2. tot acolo se joaca. nu stiu ce ungere a fost in 2007, cand tu ai facut un mare rezultat acolo-locul 3- intr-o companie foarte valoroasa.
    anul trecut a fost o ungere de 43 de picioare cu 27 de ml de ulei, acum e o ungere de 37 de picioare tot cu 27 ml.
    anul trecut uleiul a aparut ok, spre subtire.
    probabil ca anul asta, desi pe hartie arata ca fiind ulei mult pe mijloc, in practica sa fie numai bine, tocmai fiindca pistele sunt relativ abrazive...
    asteptam cu nerabdare sa ajungem acolo...

    RăspundețiȘtergere