duminică, 21 februarie 2010

Fragmente de turneu

Dl. Grecu a jucat miercuri pana a cedat fizic.Vineri in timpul calificarilor a jucat practic intr-un picior, datorita problemelor la coloana.

E ilustrarea faptului ca pasiunea pentru bowling nu are limite.

Odette a ramas aproape catatonica de durere dupa ultima bila din calificari. Piticu a chemat salvarea : criza de rinichi.

Vali Fatu a jucat impotriva medicilor, tarandu-si un picior - sciatica.

Si el si Pelicanu s-au impartit intre organizare si joc, cu rezultate remarcabile in ambele locuri.

Dan Gota era racit mort, in ciuda cipilicii nostime, care ar fi trebuit sa-l protejeze.

Fordul lui a fost barul perfect al serii de sambata.

Actorul a exersat spare-ul de la 75 de picioare, din capatul approach-ului. Rezultatele au fost dezamagitoare- uneori a inchis.

In frenezia "distractiei" a  vrut sa-mi inchida si mie la spare de cateva ori. L-am tras discret de maneca...

Luminita Farkas a fost vizibil afectata de oboseala sambata, dupa un drum lung cu masina, calificandu-se la limita, partial si datorita arbitrajului necorespunzator.

Maria Ursu parea exsanguinizata in finala, fiind palida ca un servetel. Vointa a mentinut-o la un nivel acceptabil pentru finala, pe care a si castigat-o.

Andreea Baducu nu era pregatita pentru calificarea in finala, programadu-si o petrecere sambata seara. Rezultatul - 2 ore de somn.

Juniorii au generat cam cea mai mare doza de pasiune in randul spectatorilor. La ei a fost ziua lui David Orlanda, care se antreneaza cam 10 minute pe an.

Pelicanu e absolut convins ca peste doua luni il va bate pe Martin Larsen. Asta inseamna sa ai psihic de campion.

Si un antrenor bun - il cheama Stefan Yngström.

E de asemenea convins ca daca se antreneaza o saptamana la Unirea ma bate si pe mine.

Cred ca asta e mai usor de facut...

Dupa doua caderi succesive de curent sambata, in squadul de la 11.30 , toata lumea era la fumat, inclusiv arbitrul...

problema fundamentala a bowlingului romanesc e cum sa facem sa se impace bucurestenii cu constantenii.

cred ca mai degraba descoperim perpetuum mobile...

de data asta bucurestenii au "ras" tot, de unde la Bucuresti a fost invers, constantenii n-au lasat nimic..

din motivul asta cred ca suntem pregatiti ca de la anul sa organizam finalele intr-unul dintre cele doua orase, ungerea devenind mai importanta ca orasul.

Gluma turneului:

Robert Lupu, autoironic:

- Stii care-i diferenta intre 231 media (el acum doua saptamani) si 153 media (el la Cernavoda)?

- Nu, zic eu.

- 160 de kilometri...

s-a inregistrat o premiera:  cativa jucatori s-au declarat incantati de ungere (printre care si un junior).  Romeo, ca deobicei, impotriva.

Verii Obada si Pravat sunt inevitabili ca moartea si impozitele.

ultimul ne-a rezolvat pe mine si pe Bogdan Piciu, iar primul pe toti.

un turneu reusit...

4 comentarii:

  1. Dupa doua zile lungi dar placute am ajuns acasa in pat si trag concluzii.Vreau sa multumesc celor care au venit la Cernavoda sa-i felicit pe castigatori dar vreau sa va anunt oficial ca pe data de 18.02.2010 la ora 04:35 orasul Constanta are un nou cetatean pe nume Fatu Alex-Andrei binenteles este a-4-a generatie de jucatori de bowling a familiei Fatu.Concluzie sunt BUNIC dar sunt bucuros si pot sa va spun prieteni ai bowling-ului ca VIATA ESTE FRUMOASA.Va multumesc pentru atentie ma duc sa imi fac tratamentul si sa cumpar un pachet de Pampersi va astept la Cernavoda pentru un viitor Turneu sau oricand aveti placerea.Seara Buna

    RăspundețiȘtergere
  2. Bowlingul e un loc in care "nepotismul" e binevenit!
    Multumim, Vali, pentru tot ce-ai facut la Cernavoda!
    Ai un suflet mare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un turneu intradevar reusit! Ma bucur foarte tare pentru Maria (care in ultima vreme mi se pare mie, sau joaca senzational?), pentru Bogdan Obada si pentru David. Nu ma bucur pentru Razvan, care, desi a declarat ca nu e o ungere grea si ca ii place, nu a reusit sa se adune suficient in finala de 4. Dar asta e! Felicitari tuturor, organizatori, participanti, finalisti si invingatori!
    Ma bucur, de asemenea, ca am reusit sa-i mai vad pe prietenii mei din Constanta. Imi permit sa-i numesc asa, pe cei mai multi ii cunosc de vreo 10 ani, sunt niste oameni dragi sufletului meu. Nu inteleg si probabil nu voi intelege niciodata aceasta rivalitate existenta intre bucuresteni si constanteni. Mie mi se pare absurda, ca sa nu mai spun ca e total neproductiva. Si e mare pacat!
    Nu in ultimul rand, ma bucur pentru cel mai proaspat bunic din bowling-ul romanesc. Vali, sa va traiasca, sa fie sanatos, si indiferent daca va juca bowling sau altceva, ii doresc sa fie cel mai bun in tot ceea ce face.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari bunicutule !!! Odette

    RăspundețiȘtergere