marți, 5 octombrie 2010

Florin Popescu e suparat

aici

raspunsul meu:
viziunile mele si ale lui Florin Popescu sunt atat de apropiate cat pot fi ale unui democrat de ale unui iubitor de aranjamente de culise, ale unui umanist de ale unui rasist.

tinerii furiosi de la Amica au un istoric de amenintari violente, la adresa lui Dobondi, a mea, a Elcomexului si a altora.

in cazul de fata, desi s-au asociat cu Piticarii, care i-au scos campioni si vicecampioni, care i-au invatat ce inseamna bowlingul adevarat, acum ii ameninta ca-i scot datori pe viata, ca desfiinteaza Splitul etc.

singurul lucru de care sunt mandru este ca lucrurile in bowling au devenit transparente si democratice, iar discutiile se duc acum mai mult pe tehnica si mai putin pe oameni.

si in numele valorilor democratice si a protejarii atmosferei din bowling imi permit sa ma sesisez, ca membru al Prezidiului, in acesta problema.
sunt doar unul din 13 membri.
care inchizitor?
conducerea CCB e la Vali Fatu, iar Prezidiul decide prin vot.

care sunt parghiile prin care fac eu ce vreau?
ca, vorba ceea, sunt in relatii proaste cu toti oamenii puternici din bowling?

toata povestea asta are un iz politic, Presedintele e suparat pe cel care i-a urmat in scaun.
e si ce?
am fost schimbat prin vot, democratic.
tot asa cum tu ai fost schimbat ca se saturase lumea de intrigile tale.

poti sa scrii ce vrei, acum lucrurile sunt infinit mai transparente, dar umorile tale nu cred ca mai sunt interesante.
si nici epoca in care tu faceai regulamentele, tu penalizai arbitrii, tu decideai care reguli se aplica si care nu, tu faceai tot, CCB-ul era o marioneta.

nu cred ca duce nimeni dorul acelei epoci in care se intrerupeau campionate, se renegociau conditii de participare, in care loturile se faceau prin telefoane in stanga si-n dreapta, in care banii se obtineau prin santaj la alegeri sau prin "gudurarea" pe langa milionari.

vremurile s-au schimbat, odata cu societatea romaneasca, putin, dar in directia buna.

14 comentarii:

  1. Buna ziua!
    Am evitat sa intru in discutii cu Vali, dar vad ca tot cauta zanzanie. Imi pare rau sincer ca l-am sustinut o perioada destul de buna... se pare ca facerea de bine e...... In al doilea rand in opinia mea si a altora el este singurul provocator de scandaluri. Vreau doar sa-i spun ca nu le stirbesc meritele, dar nu ei ne-au adus in bowling si pe banii mei nu hotaraste nimeni ce trebuie facut. In al doilea rand te rog frumos Vali sa nu mai imi pui vorbe in gura tot cu intentia de a provoca scandaluri. Daca tu nu ai altceva de facut, eu am mai multa minte si nu imi place sa fiu mahalagioaica. Cat despre faptul ca ii sustii...Ai uitat ca tu ai vrut sa-l excluzi pe Marius din lot? Ai uitat comportamentul tau fata de Odette la Las Vegas? Ai uitat cand ai venit si mi-ai zis " in sfarsit ti-ai dat seama ce fel de om e Marius, mai trebuie doar sa realizeze si Odette?" Cine este de fapt cel mai imbarligator om din bowling?
    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  2. A si am uitat...cat despre Florin Popescu ar trebui macar putin respect sa arati si tu ca stim cu totii ce a facut pentru bowling... mai ales prin turneul IDM Skol si nu numai.....Dar de la tine.....
    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  3. IDM Skol a fost facut cu niste zeci de mii de euro de la IDM (Mihai Ionescu) via Skol.
    Piticariu dovedeste ca poate face acelasi lucru practic fara bani, doar cu pasiune.
    trage tu singura concluziile.

    RăspundețiȘtergere
  4. Concluzia mea e una singura: un om ca tine nici nu merita sa fie bagat in seama asa ca te rog frumos sa nu mai imi tarasti numele in discutii si la revedere.
    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  5. din pacate o discutie despre principii te depaseste, preferi discutiile personale.

    tu crezi ca m-am sesizat aici fiindca imi plac Marius si Odette, sau ca mi-am schimbat parerea despre vreunul dintre ei?

    i-am promis lui Marius ca nu-l mai iau in lot, dar- dupa un an - regulamentul nu-mi mai permitea sa fac asta.

    in momentul in care i-am promis, lotul era facut de Presedintele CCB (asa cum facuse Florin Popescu), dupa aceea regulamentul aprobat de CCB (inclusiv de tine), avea criterii foarte precise, nu mai putea nimeni sa-l scoata din lot, nici macar eu.

    asta inseamna principii.

    tu crezi ca totul se reduce la a tine cu cei care-ti plac?
    la a "cumpara" oameni, iar atunci cand constati ca nu sunt chiar cum sperai sa fie, sa ii zdrobesti ca pe niste viermi?
    asta e viziunea ta despre viata?

    sa-ti exerciti puterea, avand in spate bani si avocati, fara nicun fel de respect pentru gloria pe care ti-au adus-o, la care altfel n-ai fi ajuns niciodata?

    folosesti si arunci?

    te pregatesti sa devii politician?

    iar tu ii cunosteai foarte bine pe ei dinainte, de aceea ai facut si actele clubului astfel, sa-i poti prinde la inghesuiala, daca e cazul.

    scopul scuza mijloacele.
    ai fost campioana la dublu si cu echipa .
    ti-ai atins scopul...

    RăspundețiȘtergere
  6. nu e neaparat nevoie sa fi pasionat de bowling ca sa-ti placa site-ul asta...........pe alocuri se lanseaza telenovele

    Da e frumos,sunt roman ce naiba, imi place circu'!
    Da-ti-i inainte ,uite asa mai aflam si noi cu cine stam de vorba....pe pista evident.
    Piros e constant!inca de cand am venit in bowling toata lumea il injura,vad ca nu s-a schimbat mare lucru,bravo Vali

    Macar tu respecti regula de baza in bowling:esti constant
    Daca stau bine sa ma gandesc la capitolul combinatii si Florin Popescu incearca sa fie constant.La fel,descrierea pe care mi-o amintesc, facuta de "colegii" lui,e ca el trage cam toate sforile cu banii cu organizarea openurilor.
    Sa fim intelesi sunt barfe, discutii surprinse printre jucatori si spectatori

    RăspundețiȘtergere
  7. adevarul e ca da,multi il injura pe vali pentru ca el incearca sa nu lase sa treaca neobservate nedreptatile asta e, multora nu le place adevaru'care ceteodata e nasol..cat despre amica vs.piticarii nu prea e treaba nimanui..dar din pacate (pt.amica) meritul chair e a lor si din pacate fara marius si odette echipa nu ar fi ajuns campiona sau vicecampioana..si addevarul este ca suntem in romania:banii si intersesul dicteaza!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pana acum in Amica, cate meciuri au pierdut Raluca si Abi, cate meciuri au pierdut Romeo si Piciu, cate mecuri au pierdut Odette si Marius? Faceti o statistica si vedeti ce iesse Oare fara ei scopurile voasstre mai erau atinse? Atat au putut! Fara ei ati mai fi fost acum pe scena podiumului? Fara ei mai erati in lumina reflectoarelor si in centru atentiei? Va raspund tot eu, NU pentru ca nu se putea! Acum ca vor sa plece vreti sa-i distrugeti? Probabil pentru ca atat puteti! Aratati in noua formula ca sunteti intradevar tari la bowling si ca va meritati locul acolo sus in topul echipelor, aratati ca puteti! Sa dai din gura si sa ameninti pe toata lumea e simplu! Sa distrugi oameni este la fel de simplu, sa construiesti este mai greu! Da pe cine intereseaza asta...daca atata pot? Degeaba ne uitam peste granita si ne minunam de ce fac altii, ne dorim si noi dar suntem ocupati, ca mai mult nu putem! Unii aduc si incearca sa implementeze cate ceva, iar altii le pun lanturi, pentru ca atata pot. Fiecare cand a condus ceva prin federatie a incercat sa faca ceva... pentru el, pentru ai lui si apoi pentru bowling. Nimic nou, vedem asta zilnic pe la tv. In lumea noastra.. Popescu (federalistu), Dorel (razbunatorul), Grecu (sucitu), Popescu (stie-tot), Bebe (vrajitoru), Vali (nebunu) si Vali (bunicu). Marea problema este ca s-au nimerit mereu cate 2 sau 3 deodata din cei de mai sus! Stai sa se intoarca Dorel si Mihai Popescu ca sa vedeti haiul dracu! Circul de stat...este bebe strumf pe langa ce va iesi aici. Vai mama noasstra! Daca pistele se vor scurta peste noapte sau vmasinile vor pune numai cu 7 popice, nu cred ca va vedea cineva! Trageti tare ca sa ne mai dicstram si noi! Daca bowling nu mai jucam, macar sa mai luam cteva beregati! La jugulara vampirii mei, la jugulara!

    RăspundețiȘtergere
  9. Tare mult ne place sa ne certam si sa aruncam diverse "sageti", de cele mai multe ori sub umbrela anonimatului. Am tot asteptat sa apara si un comentariu legat de problema ridicata de neintelegerile dintre "Gandaci" si "Pitici", anume problema regulamentului de transferuri.
    Habar n-am ce s-a intamplat intre ei si, sincer, nici nu ma intereseaza. E problema lor si numai a lor.
    Devine problema mea (si as zice a noastra) atunci cand vad ca cineva (indiferent cine) poate hotari viitorul unui jucator de bowling si ii poate interzice sa joace un an pentru ca asa zice regulamentul.
    Pe de alta parte, nu mi s-ar parea normal ca un jucator care a beneficiat de toate eventualele avantaje oferite de un club sa poata parasi acel club cand vrea, cum vrea.
    Sustin ideea semnarii unor contracte intre cluburi si jucatori, prevazute cu drepturi si obligatii de ambele parti.
    Daca la semnarea contractului clubul nu se obliga sa sustina cheltuielile legate de antrenamente, deplasari, echipament samd, jucatorul ar trebui sa fie lasat sa plece la cerere.
    Daca clubul se obliga la plata acestor cheltuieli, ar trebui prevazuta o despagubire, convenita de comun acord. In momentul in care jucatorul doreste sa paraseasca echipa, trebuie sa plateasca despagubirea. Daca nu... nu si are de ales intre a juca in continuare pentru clubul respectiv, sau sta pe bara un an.
    Repet, habar n-am ce s-a intamplat intre cele doua familii. Poate fi o problema mai mica, mai mare sau foarte mare. Irelevant. Prietenii se fac si se desfac tot timpul si nu cred ca prietenia ar trebui sa fie singurul criteriu in luarea unei decizii ce poate afecta intr-o asemenea masura un jucator.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pana la urma problema ta care e vali? “tinerii furiosi de la Amica au un istoric de amenintari violente, la adresa lui Dobondi, a mea, a Elcomexului si a altora” iti e frica sau ce? Pe dobondi eu am vrut sa-l bat cu dumitrescu pentru ca-l injurase.daca cineva crede ca poate sa vorbeasca urat si sa injure fara sa suporte si consecintele te inseli.lumea vad ca isi vorbeste urat pe site-uri si cand se intalnesc isi dau mana.la noi nu stau lucrurile asa, gresesti=platesti.

    RăspundețiȘtergere
  11. Este sau nu, termen limita pentru inscrieri, trasferuri, reinscrieri samnd? Daca da, ca om al legii, domnule VP, te rog bate "ciocanul " ,si nu mai forta lucrurile!
    Gata! S-a terminat. Adica PUNCT.

    RăspundețiȘtergere
  12. jucatorii liberi de contract de pot transfera oricand, conform regulamentului.
    iar in afara echipei Construcotrul, dupa stiinta mea, niciun jucator din Romania nu are contract de jucatr la clubul la care activeaza.

    RăspundețiȘtergere
  13. pentru CCB,sau FRPB,
    daca se poate niste liste cu jucatorii inscrisi anul acesta in campionat : club, echipa, persoana de contact.
    perioada de inscrieri am inteles ca s-a prelungit.
    cand este gata am dori sa aflam totusi cine cu cine joaca.(ca indivizi,desigur)
    sa inceapa campionatul si sa ne vedem pe pista sanatosi.

    RăspundețiȘtergere
  14. In maxim o saptamana o sa publicam un tabel cu lotul de jucatori pentru fiecate echipa.
    Multa bafta participantilor.

    RăspundețiȘtergere