marți, 19 octombrie 2010

Sfarsit de drum

am aflat cum a ajuns Elcomex-ul sa sponsorizeze turneul IDM: facusera o promisiune in iunie, ca daca IDM-ul voteaza la alegeri impotriva mea, vor sponsoriza un turneu IDM cu 1500 de euro.

asta se lauda domnul Grecu prin sala pe la Elcomex vineri seara, cu trei echipe prezente prin sala.

cam putin.
sau cam mult.

asta-i nivelul...

prin Bucuresti, Gandacii au inventat un contact de creditare a propriului club cu 300 de milioane (din 2008), de au iesit Piticarii datori cu 75 de milioane (probabil fiecare).
e misto asa, sa faca altii datorii in numele tau.

si Raluca si-a respectat promisiunea facuta cu cateva luni in urma, in care anunta ca o sa-i scoata datori pe viata.
bravo!
ai reusit!

Romanie, te iubesc!

dar nu vreau sa mai aud de tine.

donez voluntar blogul cui il vrea sa-l ingrijeasca.
sunt prea scarbit ca sa ma mai ocup de altceva in afara de propria-mi familie.

jegul a ajuns la cote inimaginabile...

blogul s-a inchis, mai e deschis doar la comentarii.

eu ce-am avut de spus am spus.

la revedere!

26 de comentarii:

  1. Iar vorbesti aiurea Piros, iar vorbesti aiurea :)))) Iti place sa te dai in spectacol, pacat ca nu iti iese decat pentru cei mai ingusti la minte :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Doresc sa pun lucrurile in ordine, povestind cum s-au petrecut exact lucrurile.
    Simplu si mi se pare mie, corect principial.

    Cu o seara inainte de alegerile pentru CCB (de care nu eram interesat si la care nu intentionam sa participam si eu si Marius fiind plecati) primesc un SMS de la dl. Simut in care ma intreaba daca vom sustine reprezentantul dl. Grecu la alegeri.

    Nu eram pregatit pentru asa ceva, dar daca a aparut problema trebuia sa gasesc un raspuns.
    Ca de obicei unul principial corect.

    Eram 8 in echipa, plus Dorel Bucurescu cu care ne antrenam de o jumatate de sezon, fara Florin Popescu.
    Deci 9 oameni.
    Am trimis cate un SMS la fiecare din ei cu urmatorul continut:
    Votam cu cine, Piros sau reprezentantul D-lui. Grecu, pentru vicepresedinte?

    Eu rezervandu-mi o abtinere, am primit inca o abtinere, 2 voturi pentru Piros si 5 voturi pentru reprezentantul D-lui Grecu.
    Nu stiam cine va fi acesta atunci.
    Majoritatea absoluta votand, nu existau neclaritati sau dubii, m-am conformat.

    I-am trimis un SMS lui Lupica cu urmatorul continut:
    Baietii au votat.
    Maine la sedinta sustinem rep. dl. Grecu in locul lui Piros.
    Asta a fost tot si am plecat in vacanta.

    Nu aveam inca o parere personala clara legata de Piros.

    Se voteaza, se alege, incepe circul.
    Nu-mi era clar de ce, noi fusesem un singur vot, intr-un vot democratic.

    Trece o vreme si sunt intrebat tot de dl Simut ce poate face dl. Grecu pentru sustinerea noastra.

    Nimic, ce sa faca pentru noi, ah daca vrea, sa sustina niste concursuri open, sa sustina bowlingul.
    Nu s-a mai discutat problema asta cateva luni.

    Se stie ca de 3 ani facem la sfarsitul fiecarei luni concursuri open.
    De obicei incepeam cu septembrie iar sufletul organizator era Florin Popescu, cu un merit exceptional in organizarea si promovarea acestor evenimente, de care s-a achitat intotdeauna cu brio, benevol, deci fara nici un avantaj personal niciodata.

    De data asta in septembrie Hartofilis amanand etalonarea pistelor noastre datorita unui accident nefericit, am fost nevoiti sa nu organizam.

    In octombrie, ne-am trezit ca CCB-ul nu a tinut cont ca traditional ultima saptamana din luna este ocupata de openurile noastre si a programat etapa, astfel ca i-am cerut lui Marius sa organizam openul din octombrie in perioada 1-7 noiembrie, apoi la sfarsitul lunii pe cel mare.
    Deasemeni primesc un mesaj (pe care i l-am transmis lui Marius) ca Elcomexul vrea sa sponsorizeze o serie de openuri lunare la noi.

    Eu fiind plecat cu motorul prin Europa.

    Raspunsul lui a fost ca perioada 1-7 nov. este ocupata de turneul individual de seniori si nu avem decat saptamana 17-24 oct. libera.

    Ok. Il facem.
    Stiam ca si la Oxigen se organizeaza un open.
    Dar ce sa facem?
    Nici ei n-au ce sa faca, este singura saptamana libera.
    Il faci sau nu-l faci.
    Dar acum sa ne dam noi de-o parte dupa 3 ani pentru ca vrea altcineva sa faca, nici asta nu merge.

    Cu aceasta ocazie cer CCB-ului sa aiba in vedere aceasta ultima saptamana din luna, pana in iunie inclusiv, pentru openurile IDM-ului, fara decembrie.

    Deasemeni stiu ca si la Cernavoda se doreste organizarea de openuri, salutam si sunt binevenite pentru dezvoltarea sportului asta, de care ne-am atasat, si la Oxigen sper sa se continuie acest lucru.
    Ramane o simpla problema de programare nesuprapusa.

    Va multumesc,
    Mihai Ionescu

    RăspundețiȘtergere
  3. se demontreaza inca o data ca smekeria se invarte in jurul cashvalalului ! .... si cand este vorba de bani... caracterul cam intra la apa ! :))))))))))))))))) numai ca in cazul de fata daca este vorba numai de 1500 de euro este cam penibil ! ...
    2 ref la amica .... cred ca toata lumea ar trebui sa invete ca un document nu este un tipizat standard fara valoare ..si ar trebui sa "belim" (scuze de expresie) bine de tot ochii la ce anume semnam !

    RăspundețiȘtergere
  4. Piros vad ca iar vorbeste gura fara tine! Nu mi spui tu ce sa fac cu banii!!! Eu am investit bani in club si ei nu au avut bunul simt sa-si plateasca nici macar capitalul! Stiau de contract! Aminteste-ti primele tricouri!!!!! Asa ca..... Te rog inca odata sa nu mai imi pomenesti numele pe site.....Raluca

    RăspundețiȘtergere
  5. Si inca o chestie...iar imi pui vorbe in gura...nu am afirmat niciodata ca ii scot datori pe viata....iar te trezesti vorbind, dar daca vrei ca vad ca esti foarte vehement poti sa-mi returnezi u banii k eu nu vreau decat banii care i-am investit DOAR EU desi nu eram obligata...

    RăspundețiȘtergere
  6. Fantastic, citesc, recitesc si nu-mi vine sa cred!! Ce taraturi de oameni sunteti gandacilor, sunteti niste gandaci de bucatarie si nimic mai mult! Pamantul este rotund, lumea se invarte! Daca nu va convin cei de langa voi ii dati in judecata! Asa ati facut voi bani prin tepe si falsuri? Va urez sa aveti parte de tot ce faceti voi altora inzecit!

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule Piros, doresc sa va intreb ceva...cu speranta ca imi si veti raspunde: de ce acuzati dvs. fara sa aveti probe? Cum va puteti permite sa denigrati persoane pe acest blog, cand dvs. nu cunoasteti toate datele problemei? De unde stiti ca Gindacii au "inventat" acel contract din 2008? Daca gresiti, ce se intampla??? Dvs. spuneti ca vrei sa se faca dreptate...foarte bine..dar va dau un sfat..ascultati variantele ambelor parti...intotdeauna adevarul este undeva la mijloc. Din cate stiu eu...dvs. nu ati fost in echipa Amica, toate informatiile le aveti " din auzite"...pai dl. Piros...din auzite...nu se poate face dreptate. Litigiul nu este intre dvs. si Gindaci..si din cate stiu eu nu sunteti nici avocatul Piticariilor, sau poate aveti studii juridice si nu stiu eu....chiar si asa..in calitate de avocat...ar fi trebuit sa luati legatura direct cu ei...nu sa va apucati sa ii denigrati pe blog..nu asa se face dreptate! eu inteleg ca este democratie...foarte bine...sa ne bucuram de ea...avem dreptul de a ne exprima...insa sa nu uitam ca avem si responsabilitati...trebuie sa ne asumam ceea ce spunem...si sa dovedim prin probe!!!
    Bowlingul este un sport frumos, insa din cate se observa pe acest blog...cei mai multi sunt interesati sa se barfeasca intre ei, nu sa se sustina. inteleg..rivalitate intre echipe..dar s-a ajuns la un nivel la care sunt foarte putin cei interesati de dezvoltarea acestui joc...si din pacate sunt multi care sunt preocupati de acest sport national numit " barfa".
    Ca sa conchid, domnule Piros, parerile personale cu privire la actiunile altor persoane care nu sunt in legatura directa cu dvs. mai ales in situatia in care nu aveti toate datele, ar trebui sa le pastrati numai pentru dvs. sau sa le impartasiti numai celor apropiati, cu care obisnuiti sa aveti astfel de discutii;in nici un caz sa le impartasiti tuturor pe blog dand dovada de subiectivism si favoritism. Pentru ca nu asa se face dreptate...asta este barfa!!!!
    Sper ca o sa aveti taria de caracter sa aprobati acest comentariu, pentru ca fiecare are dreptul la replica!!

    RăspundețiȘtergere
  8. ieri am auzit intr-o sala ca Grecu i-a platit un squad lui Mihai Ionescu, ca asta din urma nu luase salariu inca, si n-avea bani sa joace

    si dupa asta impreuna cu marmota se distrau de nebuni

    semnez,
    un nebun care nu e prost

    RăspundețiȘtergere
  9. Da ,pur rromanesc ::)) chiar ma intrebam cat mai rezisti mai Vali ,ai un blog minunat(Cronici absurde) unde pui pe tapet idei si tariri adevarate, oare ai ai nevoie de tot balamucul asta? Traim in Romania si suntem din pacate sub semnul zodiei Tigrului ( atacam doar pe la spate)

    RăspundețiȘtergere
  10. @ M.Ionescu
    eu stiam cum s-a ajuns la acest vot, cum ati spus Dvs.
    dar dl. Grecu se lauda sus, tare si public cum ca a platit pentru vot.
    avand in vedere ca "asociatul" Dvs la Turneul IDM face acest lucru, ca a intrat frauduluos in lotul de la mondiale si ca, mai nou, declara si ca a fost selectionerul Romaniei la Munchen(vezi Forbes 500), colaborarea cu dansul are toate sansele sa va faca o imagine foarte proasta.
    acest lucru, suprapunerea turneelor si contributia tzutzarilor de prin IDM, care se iau de jucatorii din tabara "adversa" care vin sa joace la open, duce la o mare dihonie intre jucatorii bucuresteni .
    este ultimul lucru care ar putea fi benefic pentru bowling.
    eu inca mai sper (tacit, de azi) ca o deschideti ochii...

    RăspundețiȘtergere
  11. Denisa...asta este un blog...si nu un site oficial...cui nu-i convine ce scrie...sa nu citeasca....e simplu...astea sunt parerile unui om...e ca si cum ai citi jurnalul cuiva...nu-i musai sa-ti convina ce scrie acolo si nu-i musai sa-i impartasesti parerile...

    RăspundețiȘtergere
  12. Se stie ca ai sponsorizat clubul in primul an, dar ca sa-i scoti datori avand in vedere ca v-au urcat pe podium 2 ani la rand este nesimtire pe fata!!!!! 150 milioane???? Esti nebuna!!!!! Cere si tu o suma rezonabila, capitalul social, cotizatiile si inca ceva nu cheltuielile totale ale clubului! Si daca tin bine minte Piticu nu prea juca cand voi aveati antrenament, statea cu voi si va corecta! Da ce sa-i faci, sunteti avocati si puteti arde pe oricine vinovat sau nevinovat...

    RăspundețiȘtergere
  13. bai anonimule, asta de-i faci pe gandaci taraturi, un nume ai si tu? sau iti e frica si tie? in fata calculatorului vad ca toti sunteti viteji, mari luptatori de sumo. ****** nu-mi permite domnul piros, ca as fi avut un limbaj mult mai colorat.

    RăspundețiȘtergere
  14. se vede treaba ca multa lume ori n-are treaba ori n-are probleme
    altfel n-ar ciorovai in continuu steril pur si simplu
    de fapt nu e chiar steril
    Singura chestie palpabila e ca Piros si-a facut mai multi dusmani,adevarul nu stim care e pana la urma
    pe drept sau nu ,are dusmani sa-i ajunga,da' ma rog fiecare cu optiunea lui in viata si cu placeri ascunse

    RăspundețiȘtergere
  15. Domnule Piros esti prea scarbit de tot ce se intampla...??!! Majoritatea lucrurilor,discutiilor dvs le-ati generat, punand in gura unuia si a altuia vorbe,interpretari...minciuni..
    Am in minte un comentariu facut de dvs anul trecut dupa venirea lotului national din Danemarca..si nu numai..Dupa ce ati impartit camera,closetul,masa..povestiri,impresii cu ei,cu colegii dvs ati venit in Bucuresti si ati povestit cu lux de amanunte lucruri nu tocmai frumoase la adresa lor, chiar defaimatoare!!Baietii te-au acceptat ca si amicul lor (..lasand la oparte calitatea dvs ca oficial-antrenor) si dvs.veniti si barfiti ca o tzatza,pe blog tot ce vi se parea aiurea...ca isi inghesuiau sandwichuri in geanta de la laptop,ca au "cersit" x tricouri,ca au facut cumparaturi de x euro, etc.Asta denota caracterul dvs perfid!
    Iar acum ne intoxicati cu barfa "Gandac-Piticariu"...intereseaza pe cineva??..e de folos bowlingului??? Lasati-i pe ei sa isi rezolve divergentele inafara blogului.Dvs aveti de spus multe lucruri interesante despre bowling, la care eu zic ca va pricepeti...captati-ne atentia cu acele lucruri benefice si utile acestui sport!!
    Sper ca acest comentariu sa fie postat...si cu el sa inceteze si barfele, rautatile..si sa ne vdm sanatosi si bucurosi pe pista!

    RăspundețiȘtergere
  16. Domnule Piros,

    Recunosc, nu prea pun pret pe imagine, prefer sa fac lucruri pe care le consider necesare si elegante si astfel ma simt confortabil cu mine insumi.

    Deasemeni nu cred in existenta unei tabere "adverse".
    Suntem adversari cel mult pe pista si doar in timpul unui meci.
    In afara, suntem doar oameni si prieteni manati de o pasiune comuna.
    Stiu, unde este pasiune uneori apar si scantei.
    Dar scanteile au fost intotdeauna efemere...

    Mihai Ionescu

    RăspundețiȘtergere
  17. la o privire ochiometrica se pare ca modelul Becali face prozeliti ! :)))) (ma refer la domnisoara Gandac care " a bagat banu'! ) . Acum este clar ca sunt mai multi ambitii prostesti in aceasta neintelegere ... si clar incorecta! ... un proprietar de club investeste in echipa lui cum vrea si cat vrea/considera/etc. Dar sa te apuci pe urma sa tipi ca tu vrei banu' in gura mare este dovada de infantilism ! pe acelasi principiu si Odette poate pretinde bani pentru ca a ridicat echipa ....si Piticu pentru ca i-a antrenat ! ... si tot asa cat vrea el ! ... o situatie de genul asta trebuia rezolvata scurt de Federatie... pentru ca nu este ok sa permiti cuiva sa incurce nishte sportivi (cu ceva titluri la activ) pentru ca asa vrea o anume domnisoara care "a bagat banu'" si are senzatia ca de banii aia si-a luat nishte sclavi !

    RăspundețiȘtergere
  18. Se vrea a fi un blog despre bowling, stiti - jocul acela pe care il practicati din placere pana la urma si incercati sa deveniti din ce in ce mai buni, dar nu este altceva decat un loc in care in care se barfeste la capacitate maxima.

    Dl Piros vrea jurnal? Sa-si cumpere dumnealui in carnetel frumos in care sa-si scrie absolut toate gandurile. Pardon, am uitat ca ii place sa se auda vorbind. Dar, de ce nu vorbeste dl Piros de problemele dumnealui de acasa, de situatiile personale. Sau trebuie sa discute neaparat de probleme care nu-l privesc?

    Vorbiti de Gandaci si de Piticarii de parca e problema tuturor. Nu inteleg, ii vedeti pe cei din urma un fel de sfinti? I-a intrebat cineva vreodata pe Gandaci cum stau lucrurile sau le-a cerut cineva vreodata parerea? E frumos sa stai si sa te gandesti la ce mai poti abera si sa zici: stai domnule, ca mi-a zis mie nu stiu care ceva de aia, hai sa comentez despre ei. E cel mai usor sa-i judeci pe altii, cand nu-i cunosti cu adevarat.

    Vedeti-va, oameni buni, de jocurile voastre, de rezultatele individuale sau de echipa, de probleme personale si lasati-i pe altii in pace.

    RăspundețiȘtergere
  19. Monica ,nu te cunosc dar daca ar fi sa-mi exprim si eu parerea nu as face decat sa dau copy-paste la ce ai zis tu.Avand in vedere ca nici Piticarii si nici Gandacii nu au descris situatia in detaliu, public,comentariile celorlalti,in necunostinta de cauza sau cunoscand din zvonuri,sunt cel putin penibile.Habar n-ai de un lucru da-l comentezi de mama focului

    un pic de "liniste" n-ar strica totusi dar nu se intrevede prea curand

    RăspundețiȘtergere
  20. Domnule anonim care vorbesti de "domnisoara Gandac", vezi ca vorbesti in totala necunostinta de cauza. Proprietar de club? La fel de proprietari sunt si "doamna Odette" si "domnul Piticariu"(aia care pot pretinde bani pentru ca au ridicat clubul) fara sa-i forteze nimeni. Nu este vorba de relatia patron-jucator, ci de relatia patron-patron. Vorbesti ca multi altii doar din auzite, asa ca inainte sa te astepti ca parerea ta sa fie luata drept pertinenta, poti sa faci 2 lucruri :
    1. Sa te informezi si sa nu scrii doar de dragul limbii materne.
    2. Sa te semnezi ca sa stie si lumea cine are o parere buna sau rea.

    O zi buna pana la prima sau urmatoarea intalnire!

    Bogdan

    RăspundețiȘtergere
  21. Stai asha,deci trebuie sa comenteze toti cei din jurul Gandacei, ca altfel se supara Shefa pe ei :)))).......Doamne,mare-i gradina ta!

    RăspundețiȘtergere
  22. Domnule Bogdan,
    Faci un sondaj de popularitate ? :))) si vrei sa vezi cine si de care parte este ? ... pana una alta Domnul Piros, in marinimia sa, ne lasa sa ne dam cu parerea ref la diferite probleme pe blogul lui propriu si personal ! ...in masura in care nu iti convine chestia asta ...poti sa reactionezi in doua feluri :
    1. sa faci abstractie .... (pe principiul caini latra-ursu' merge !
    2. sau sa te oferi sa il iei in proprietate (pe ast blog , ca Piros a spus ca il lasa orfan) .... si sa faci o lista de reguli de utilizare :))))))))))))))))))
    3. Sa stii ca simpatizez cu tine ... ;) na..trebuie sa iti unfli si tu mushkii pe aici sa nu zica domnisoara ca o lasi prada oamenilor rai si invidiosi !
    4. chetia cu preluarea blogului asta ...ar fi chiar buna .... bagi un link catre blogul vostru si poate mai atrageti si voi nishte audienta :)))))) pt ca din cate vad..cam toata lumea citeste blogul asta ! :))))

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu va inteleg domnu V.P.,daca ati scris
    "sfarsit de drum"
    atunci de ce nu puneti . pe I si opriti definitiv pagina , sau va place sa cititi barfele care a-ti inceput dvs.

    RăspundețiȘtergere
  24. Piciule, tu ia aminte si vezi ce te astepta in cazul in care intri in dizgratia Gandacilor:)) e posibil sa nu le poti inapoia toti banii ::((

    RăspundețiȘtergere
  25. Ies la suprafata caractere urate?Nasol mon'cher

    RăspundețiȘtergere
  26. ce caterinca.. :)) cu budinca =))

    RăspundețiȘtergere