sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Etapele din CNE, Divizia A si B

Dupa valurile provocate acasa, 5 Stars Galati vine la Bucuresti, sa joace cu Amica.
IDM 1 primeste Miercurea Ciuc 1, intr-un meci cu multi absenti si de o parte si de alta.
Split primeste Elcomex, intr-o intalnire in care se pare ca gazdele au sansa a doua, iar Oxygen 1 infrunta CFR intr-un meci cu miza pentru zona retrogradarii.

Elcomex trece la limita pe langa infrangere, castigand in ultimul joc, cu 23 de popice.
A trebuit sa vina si  Luminita pentru asta...



IDM castiga lejer in fata lui Miercurea Ciuc, dar cu medie mica.

Sf Gheorghe face 191 media si invinge Miercurea Ciuc 2 - 165 media.



GALATI INVINGE AMICA IN BUCURESTI, 185 LA 172!!!!

iar Oxygen 1 - CFR 6604-6482!


Septimia reuseste un rezultat senzational si invinge Constructorul!





37 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. la meciul dintre Split si Elcomex,comentariul corect ar fi acesta;Splitul a facut cel mai bun joc al sau in acest campionat,iar Elcomex a jucat la un potential mediu.prezenta Luminitei in echipa este cit se pare de fireasca,fiind jucator legitimat de trei editii la Elcomex.Cum ar parea comentariul urmator;L Paraschiv a trebuit sa se legitimeze la Split pt......bla bla bla,sau de ce joca Mesi in Spania si nu in Argentina/?

      Ștergere
  2. O medie buna pt M-Ciuc dar nu de ajuns.Oricum nu ar fi de ajuns in fata lui Sf. Gheorghe. Bobowling Sf Gheorghe e foarte tare si de aceea o sa ajunga in Liga A.Felicitari Sf.Gheorghe.La anul o sa le dati de lucru si celor Mari.Sunte-ti o echipa nu ca altii,cum ar fi cei de la Ciuc. Acolo Piros Vali ar fi trebuit sa inceapa cu un singur SFAT sau o LECTIE. Ar fi trebuit sa ii intrebe pe jucatorii de la Ciuc daca au idee ce este o echipa. Din cate se vede,EI habar nu au de asa ceva.Nu se pot numi o echipa atata timp cat ei se MANANCA intre ei.Si inca un pont pt domnul Piros Vali daca vrei sa faci treaba cu vreo echipa atunci mergi si ii antrenezi VARA cand ei au potential si pot face cat de cat perfomanta.Nu in timpul campionatului cand ei stiu ca tre sa isi faca treaba dar nu pot pt ca tot ei tre sa invete ce le spui TU.De aceea Adel nu face fata meciurilor pt ca TU ai asezat-o de mai multe ori pe pista.Acum sta si face in timpul campionatului ce i-ai spus Tu.Se si vede acest lucru.Ea a fost o bowlingara cu rezultate,dar acum nu mai face fata.Problema mea cu tine este ca nu stii cand sa-ti faci treaba NU ca n-ai stii sa ti-o faci.O faci foarte bine dar nu iti alegi momentul potrivit.O sa merg la urmatorul lor meci si o sa stau cu ochii pe ea ca sa vad daca am dreptate.Si sunt SIGUR SIGURA ca am dreptate.Te rog frumos nu iti BATE JOC de aceasta ehipa incepatoare,cum ai facut cu alte echipe.MULTUMESC.

    RăspundețiȘtergere
  3. Luminita nu participa la toate meciurile, o face doar atunci cand este nevoie de ea,(cand echipele cu care joaca Elcomex sunt considerate puterinice si Splitul este puterinc la el acasa)

    RăspundețiȘtergere
  4. da pentru ca isi fac ungerea pt ei

    RăspundețiȘtergere
  5. din sursa sigura stiu ca doar pt I D M isti practica <> ungerii cei de la split,

    RăspundețiȘtergere
  6. Va sta Splitul in coasta??!!! A stat si va sta in coasta tuturor echipelor mari!!!! Din pacate fenomenul Split, o echipa care a intrat in campionat formata din jucatori noi, entuziasti, s-a pierdut in timp. Jucatori care au infiintat aceasta echipa au dat bir cu fugitii dupa ceva timp, altii au venit in aceasta echipa au incercat sa pastreze acest spirit de echipa pornita pe ideea distractiei si de a incurca pe cei mari, dar nu s-a reusit, iar echipa SPLIT nu mai este ceea ce a fost. A fost , s-a dus si nu cred ca mai revine!!!! Cu parere de rau cred ca o sa simtiti cu totii lipsa acestei echipe din campionatul viitor cind cu siguranta nu o sa mai existe!!! Este ultimul campionat al acestei echipe in formula promovata acum 4 ani in urma!!! A fost frumos, momente pe care nu o sa le uitam multi dintre componentii acestei echipe, dar asta este, se inchide un caputol frumos...... Poate se deschide altul...... Asa ca dragi colegi din campionatul urmator SPLITUL nu va mai avea ungerile ei si nu va mai pune piedica nimanui sa cistige titlul national in acest campionat .... Nu stiu cum sa ii zic..... !!!!!! Va doresc mult succes in continuare si sa aveti parte doar de bine!!! Un impatimit al bowlingului!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce rezultate a avut Adel ? Ca nu prea gasesc nicaieri.Rezultatele incep de la 190 medie,*parerea mea*, Vali - fa mai departe ce faci ca e super ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Ziua
      Nu stiu cine si din ce motiv se ocupa cu echipa2 din M-ciuc si cu mine,iubesc acest sport din suflet si va rog mult de tot sa-ma lasati in pace.multumesc anticipat Puskas-Nagy Adel

      Ștergere
    2. Adel a fost rezerva.

      La Miercurea Ciuc sunt multi jucatori entuziasti, dar care au servicii, firme etc, ca peste tot.
      acum unii dintre s-au retras (Arpi Vass nu mai joaca in meciurile pe echipe, iar Bonifert Gabor joaca foarte rar), altii vin doar la meci (Gabor Csaba), altii se antreneaza extrem de putin samd.

      performantele vin sau nu vin, in functie de fiecare, dar toti cei din Miercurea Ciuc sunt inimosi si pasionati foarte tare de bowling.

      e o mare bucurie pentru mine sa fiu alaturi de ei.

      Ștergere
  8. Comentariul corect cred că ar cam fi altul (vă rog să mă corectați dacă greșesc): potențialul la care a jucat ELCOMEXUL a fost cel mai ridicat, având în vedere că este cea mai mare medie pe care au realizat-o în campionat până în acest moment!(am studiat postările anterioare și asta a rezultat). Luminița a realizat a treia medie dintre jucătorii echipei sale....așa că..pentru cine vrea să recunoască, importanța ei pentru echipă este evidentă - felicitări Luminiței pentru rezultat!
    Cât despre ungere, în fiecare sală este o altă ungere, funcție de mașina care o face și pista pe care se joacă - spre deosebire de alți anonimi, de mai sus, recunosc că sunt chestii tehnice pe care nu le stăpânesc - nu mi se pare normal să acuzi pe cineva dacă nu ai argumente cu care să-ți susții acuzația.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si Sport Pallace - IDM 2 ???

    RăspundețiȘtergere
  10. La M.Ciuc trebuie schimbat echipele .Echipa din B sa fie in A si invers.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai usor cu valurile ca nu e chiar asa cu echipele de la m ciuc

      Ștergere
  11. Cine spune ca Split-ul nu mai exista din campionatul viitor??? Poate ne anunta si pe noi.... Sa inteleg ca s-a luat deja o decizie in acest sens? Cine si cum a luat-o?

    RăspundețiȘtergere
  12. CASETELE TEHNICE DE LA SPORT'S PALACE - IDM 2 SI OXYGEN 2 - OXYGEN 3?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. al doilea meci s-a amanat, iar la primul nu am.
      rezultatele sunt obtinute de mine, prin intermediul prietenilor, CCB nu furnizeaza rezultatele meciurilor, doar clasamentele.

      Ștergere
  13. Sper ca te-ai gandit foarte mult pana ai ajuns la concluzia asta!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. ani la rind cu sau fara motiv,am fost pe rind ,criticat/laudat,blamat/felicitat.Amavut suficienti(sau nu?)prieteni si adversari. Deseori am fost mihnit de atitudinea lor.Unul din ei a fost Dorel.Acum cind privesc in urma ,sentimentul care ma incearca este de iubire fata de el. Un altul de data recenta,V.Piros;sentimentul care ma incearca fata de Vali este de admiratie ca are o dorinta(si potential)de progres si a inceput sa fie mai obiectiv.Mai este loc de crestere....asa ca dragi jucatori ai SPLIT nu fiti mihniti,sinteti atacati pt ca sinteti buni, chiar f buni.daca a ti avea o medie de 165 constant nu i ar pasa nimanui de voi.Eu va respect si va sustin. Pe mine nu ma incurca nimeni si fac ce cred. I-mi urmez agiornamentind mereu mijloacele,crezul.Cu acest prilej,de incurajare a echipei SPLIT,ANUNT PUBLIC CA SUSTIN O ECHIPA DE 3 PT CODUCEREA VIITOARE A FEDERATIEI, VALI, VALI, MARIUS .Mai am si alte surprize ,sper constructive.Toate bune sa se adune.I GRECU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In sfirsit un commentariu care arata drumul pe care trebuie sa-l urmeze Bowlingul Romanesc. Avem mare nevoie de asemenea atitudini, urmate de senmatura posesorului si asumarea responsbilitatii chiar si daca parerile sunt diferite.

      Cu stima BONIFERT GÁBOR.
      .

      Ștergere
  15. Media pe echipa la IDM2 este gresita

    RăspundețiȘtergere
  16. Piticariu parca are si acum un rol la federatie si nu face nimic... Deci propunerea dvs. domnule Grecu ar fi buna daca v-ati gandi la alta persoana in locul lui...

    Cu respect, G.D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te rog asuma-ti alte iniatiale, astea erau ale mele in comentariile pe acest blog. Acest comentariu nu imi apartine, de altfel de ceva vreme am devenit mai cititor si mai putin scriitor pe acest blog.
      Gabi Deaconu

      Ștergere
  17. Inregistreaza-te la OSIM daca vrei exclusivitate......hahaha

    Cu respect

    G'D'

    a se citi G prim , D prim

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu stiu cine esti G prim D prim,Marius nu are nici-o functie in federatie,esta membru al CCB,o comisie cu rol de organizare a campionatului.Totdeauna cind construiesti,apar si sincope.Marius a facut mult pt acest sport si poate face si mai mult.Daca toti ,ne-am raporta la fel,fata de responsbilitatile ce le au ;cluburile,jucatorii,proprietarii de arene, sponsorii si federatia,atunci nu ar mai fi atitea comfuzii si cereri nepotrivite.Stiu ca va venii o vreme cind intelegerea fenomenului sport-bowling nu va mai fi atit de modesta ca acum.Atunci cine va avea puterea sa zimbeasca cu indulgenta ,fata de proriile opinii(modeste de acum)va progresa,ceilalti vor ramine mereu critici.Nu toti care se ocupa de arta,vor ajunge artisti,unii vor ramine critici de arta.Faceti cit puteti si vb mea noua;cele bune sa se adune. cu pretuire !I Grecu

    RăspundețiȘtergere
  19. Domnule Grecu, am rugamintea ca inainte sa ne explicati atatea despre bowling si sa ne sfatuiti, sa invatati sa scrieti romaneste sau cel care va scrie mesajele sa o faca corect! Asta daca doriti sa aveti credibilitate!Cu stima, Andrei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D l Andrei sunteti evaluator la proba de romana la bacalaureat?
      Credeti ca d l Grecu nu are credibilitate daca nu scrie gramatical pe acest blog?
      Doar trebuie sa intelegem esenta mesajelor. ...... fiecare le intelege pe limba lui.
      O zi buna.
      Semnat VIP

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. nici nu meriti efortul de a ma stresa sa iti explic... continua cu ”trafaletul”

      Ștergere
  20. Buna seara, domnule Grecu. Va "prind" aici pe blogul lui Vali sa va dau o sugestie.
    Ar fi extraordinar de bine sa dotati una dintre pistele dvs de bowling cu sistemul CATS. Asta ar ridica nivelul enorm.
    Am vorbit cu un mare antrenor care mi-a spus ca nici chiar cel mai experimentat ochi de antrenor nu poate vedea ce vede o camera cu 100fps. De asta Kegel a construit pistele speciale pentru analizarea miscarii.
    Este doar o sugestie.
    Imi cer scuze ca ma bag in seama stiind parerile generale depsre mine.
    O seara buna.
    Mihai Anton

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna ziua,scriu deoarece am auzit de la mai multe persoane ca eu as fi fost cea care a postat in legatura cu meciul Bobowling- M.Ciuc: pentru a inlatura toate dubiile, as vrea sa va zic ca daca am probleme cu cineva ori ii zic in persoana, ori daca ajung sa postez comentarii pe blog semnez...nu mi se pare corect ca toata lumea arunca cu noroi fara sa aiba curajul sa isi dezvaluie identitatea... Iar daca tot scriu, atunci va spun si parerea mea despre subiectul cu echipa din Sf.Gheorghe si cea din M. Ciuc: nu este treaba nimanui ce se intampla la o echipa, problemele se rezolva acasa, nu in vazul lumii, iar blogul cred ca a fost creat ca si un loc de "intalnire" pentru putinii bowleri ce exista in tara, nu ca sa ne mancam intre noi...
    Sz. Kinga

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, consider o interventie corecta!!!

      BONIFERT GÁBOR

      Ștergere