vineri, 16 mai 2014

Finalele campionatelor nationale de duo si trio

Au loc maine si poimaine la MGM Cernavoda, de la ora 13.00.
Rezultatele vor fi AICI

Catalin Gheorghe si Romeo Gagenoiu castiga la pas concursul de duo, urmati de Johnny Fatu si Mihaita Gogoasa, la mare lupta cu David Orlanda si cu mine (15 popice).
ca rezultate individuale, primii au fost David Orlanda, Catalin Gheorghe si cu Romeo Gagenoiu, la distante foarte mici.


la TRIO castiga Catalin- Luminita- Romeo, nu fara emotii, dupa 2 jocuri primii fiind Piticariu- Arbanas- Victor Dumitrascu, care au avut un joc 2 de exceptie - 666!
cei de la Split au terminat pana la urma pe 3, depasiti de Pelicanu (in forma buna azi-(200  media)-Gabi Anghelescu si Marcel Tarase.
Ca medii individuale, primii au fost Catalin Gheorghe (220 media), Luminita Farkas (209) si Mihaita Gogoasa (206).
Reamarcabil progresul lui Catalin Gheorghe pe ungere scurta, care pare a nu mai avea vulnerabilitati in joc si este, dupa parerea mea, principalul favorit la titlul individual.
Lupta se va duce cu Romeo si Luminita, probabil.



In alta ordine de idei, s-a produs o fractura valorica intre jucatorii Elcomex si restul jucatorilor, diferenta de antrenament, ore de joc, echipament si nu in ultimul rand, dedicatie, facand ca ei sa castige toate titlurile anul asta (pana acum).
Mai pierd cate un podium in fata jucatorilor de la alte cluburi- (IDM cu Miercurea Ciuc si Split, de data asta) dar dominatia lor e clara.
Aceasta fractura cred ca va genera ceva abandonuri ale interesului competitional, din partea unor jucatori, si ambitionarea altora, care vor incerca sa tina pasul cu ei.
greu de facut, avand in vedere ca au trecut iarasi pe un regim full-time de antrenament, iar in bowling numarul orelor de pista nu poate fi inlocuit cu nimic.

Ramane sa vedem ce se intampla la individuale, unde orgoliile sunt mari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu