duminică, 6 septembrie 2015

Finalele Openului MGM cu bonus si a calificarilor QubicaAMF

In finala openului cu bonus s-au calificat Lucian Paraschiv, cu 1071/4 jocuri, urmat de Cristi Orlanda, cu 1067, Dascalu Georgiana, cu 1007 si Alexandru Dragomir cu 959.

In finala QubicaAMF s-au calificat Romeo, Lucian Paraschiv, Luminita Farkas, eu, Pavel Mihai, Sebi Arcusi, Gheorghe Nicolae si Daniel Albu

Rezultatele sunt AICI

Concursul cu bonus a fost castigat de Cristi Orlanda, care s-a declarat singur de B, asa ca a jucat dupa sistemul 8=strike
in ultimele 9 jocuri a dat 5 de 300, inclusiv in semifinala.
pe 2 a terminat Lucian Paraschiv si pe 3 Georgiana Dascalu (Buzau)

la QubicaAMF castiga detasat Romeo, urmat de Lucian si de Sebi.

Finala a fost marcata de un moment incredibil, intre runda 6 si 7, in care Romeo l-a injurat oribil si in mod repetat pe Lucian Paraschiv, nici cel din urma neramanand dator.
Momentul a durat destul de mult.
Inca se mai injurau si dupa terminarea concursului, la plecare.

In mod normal, amandoi ar fi trebuit sanctionati cu rosu.
Asta daca organizarea ar fi fost "oficiala", sanctionata de federatie, cu arbitru etc.

Sper ca la urmatoarele editii, sub egida FRB, sa fie totul impecabil, dpdv tehnic, organizare si arbitraj, fiindca acum a suferit sub toate aspectele.

Supriza turneului a fost Sebi Arcusi, care a avut 6/7 victorii, la fel ca si Romeo, dar nivelul scorurilor lui a fost sensibil mai mic decat al lui Romeo si de aceea a terminat pe 3, dupa cei doi "nervosi".

Intr-un fel, m-as fi bucurat sa plece el, ca sa terminam odata cu tigania asta din bowling, fiindca au fost prea multe scandaluri tolerate.

13 comentarii:

  1. E ca si pana acum un spectacol ieftin si o lupta de orgolii a unor persoane care, majoritatea, au trecut de varsta performantei in sport. Incercati ceva nou pentru a va hrani orgoliile...se cheama ALTRUISM.

    Asta in cazul in care obiectivul noii federatii nu este formarea unei echipe competitive la 50+

    RăspundețiȘtergere
  2. Intrebare e de ce la injurat , dc nu zici motivul adevarat " al scandalului " sa citeasca lumea adv

    RăspundețiȘtergere
  3. eu jucam, n-am observat cu atentie ce s-a intamplat.
    stiu ca se cam tachinau, ca erau in concurenta directa

    RăspundețiȘtergere
  4. erau dar nu prea
    si tu nu ai auzit nimic
    Vali!!!
    tu auzi tot
    esti de partea unuia dintre ei?

    RăspundețiȘtergere
  5. stiu cine a inceput sa injure, dar habar n-am "motivul"
    "motivul" nu e niciodata o scuza, nici la injuraturi, nici la bataie, nici la viol, nici la nimic

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa vina dl-lucian pe approach in bila 9 sa il imbratiseza mai ceva ca nevastasa e ceva ff urat si ff ne fairplay orice era in locul lui romeo il injura,,, asa ceva nu se face , daca era baiat destept dl-lucian il felicita dupa meci,,, dar na... multi ar face orice sa il bata pe romeo.. dar ce sa ii faci.. talentul si munca lui nu puteti sa ii le luati!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Talent la Romeo? Ne pare rau sa ti-o spunem admiratorule, dar la Romeo este numai munca, talentul lipseste. Talent au altii care nu au muncit nici 10% cat Romeo, poate daca ar fi facut-o altcineva pleca acum la Las Vegas!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am sters din greseala un comentariu, ceva legat de munca si talent. Il rog pe cel care l-a pus sa-l mai posteze o data

      Ștergere
    2. Am sters din greseala un comentariu, ceva legat de munca si talent. Il rog pe cel care l-a pus sa-l mai posteze o data

      Ștergere
    3. Da exemple de jucatori cu talent si care nu muncesc destul. Sa stie si ei, poate se apuca si de munca. Ai zis 10 % ? Fac 20 % si gata domne treeaba, vorba lu' Nea Tiriac

      Ștergere
  8. Ma rog nu are mare importanta ca l-ai sters din greseala. Ideea era ca munca e poate putin mai importanta decat talentul si dotarea fizica ( zilele astea avem un exemplu fericit cu Halep ). Mi-as dori foarte tare sa avem in tara asta mai multi insi muncitori decat insi talentati. Legat de Romeo, dincolo de alte lucruri pe care le face sau nu le face, ar trebui apreciat strict pentru acest lucru, munca asta depusa. A reusit intr-un fel sa impace jobul cu talentul ( sau lipsa lui), antrenamentul constant si ambitia si, dincolo de alte chestiuni mai mult sau mai putin "tiganesti" in bowling, are de partea lui rezultatele.

    RăspundețiȘtergere

  9. Talent vs Perseverenta


    Tot mai des obisnuim sa catalogam oamenii ca fiind apti sau inapti pentru o anumita activitate. Pusi in fata unei situatii dificile, avem tendinta de a-l blama pe cel de sus , pentru ca pur si simplu nu suntem inzestrati cu talentul necesar. George Calinescu afirma ca talentul este abilitatea de a-ti ascunde talentul acolo unde este nevoie. In zilele noastre afirmatia tinde usor spre alt punct. Daca plecam de la spusele lui Calinescu, talentul este abilitatea de a-l inventa, acolo unde el lipseste. Pornind de la definitia din DEX, aptitudinile sunt insusiri psihice individuale care conditioneaza indeplinirea in bune conditii a unei munci. Insa in ce fel se leaga aptitudinile de talent si cum se obtin ele prin perseverenta?
    Am vazut recent un filmulet pe youtube, in care Jennifer Lopez incearca sa cante. Incearca, pentru ca dupa cum lesne se poate observa nu ii prea iese. Si totusi, e o cantareata de succes. Ma gandesc la asta si trag 2 concluzii:
    1. Aptitudinile se obtin datorita determinaii de a realiza ceva. Mai pe romaneste, trebuie sa ai ambitie. Dar asta nu-i suficient. Ca reteta sa aiba succes, trebuie sa fii perseverent, si sa depui mult efort. La urma urmei, Einstein spunea ca un geniu e 99% transpiratie, si doar 1% inspiratie. Trebuie sa-l credem pe cuvant. Stia el ceva..
    2. Cu talent si fara munca, ramai in anonimat. Sunt convinsa ca fiecare dintre noi stim cel putin o persoana mai slab pregatita insa ajunsa mai sus decat una cu inclinatii spre acel domeniu. Dincolo de lamentarile omniprezente referitoare la propria soarta, ar fi bine de luat in calcul raportul munca/talent inainte de a porni o afirmatie mai mult sau mai putin denigratoare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt ff multe ex de fotbalisti talentati dar fara munca nu au ajuns nicaierii? Ex din fotbal : Lutu , Mutu si Danut Lupu , ultimul daca era muncitor era mult mai mare ca Hagi , Fotbalul pe care il juca lupu era stralucitor.Daca nu muncesti nu opti rezultate, Romeo le face pe am2 Bvl ui Succes!

    RăspundețiȘtergere