vineri, 14 aprilie 2017

EYC 2017- concursul individual

site-ul competitiei este AICI.

Transmisie video
Scoring online
Rezultate si clasamente

baietii joaca azi de la 9- Roland si Cezar, iar Tamas de la 13.15
fetele joaca maine de la 9

Cezar si Roland au fost azi lipsiti de ritm, jucand dimineata.

Dupa jocul 3 s-a mai stabilizat situatia, mai ales la Roland, care produs cel mai bun bowling al lui la acest turneu, cu medie de 187 pe ultimele 3 jocuri.

Cezar a dat al doilea lui 200 din acest turneu in jocul 5, dar in rest a fost destul de hilar, de parca i se stersese complet memoria.
Per ansamblu, pentru amandoi a fost un turneu care si-a atins scopul, acela de a lua contact cu marea performanta si de a invata lucuri noi.
Roland a progresat foarte vizibil, crescand mult viteza si rotatia si schimbandu-si viziunea despre ce are de facut pe viitor.
Tamas joaca extraordinar azi si face aproape 160 media. La doar 10 ani!
El e viitorul!

In ultimul squad Dora a facut 164 media, iar Zsofia 128.  Ne bucuram foarte mult pentru cea din urma, care si-a echilibrat lovitura, anterior fiind extrem de dominata de rotatie....
Conditiile au fost un pic mai dificile, fiind foarte frig peste noapte in Helsinki, iar reactia pistelor a fost foarte slaba in primele 2-3 jocuri, scorurile scazand corespunzator.
Dora a terminat turneul cu 172,9 media, mai mult decat onorabil, fiind cea mai buna din lotul Romaniei.
atmosfera in tanara echipa de juniori a fost fantastica, copiii au fost veseli si pozitivi si sustinuti exemplar de toti cei din jurul lor.
Bravo, copii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu