luni, 3 aprilie 2017

Primul campion national 2016-2017 este:

Eugenia Dumitrascu Cornel Antimirescu care este campioana  campionul  la 50+.
castigatorii categoriei B sunt Bogdan Buca si Bianu Felicia.
clasamentele complete urmeaza...

rezultatele vor fi definitive dupa omologarea de catre BF.
regulamentul s-a dovedit iarasi foarte prost gandit si redactat, deoarece criteriul de egalitate este definit astfel:
"cel mai mare număr de popice doborâte în total pe toate turneele"

aici sunt doua probleme;
- daca numarul de popice este cel corespunzator pe cele 4 turnee, sau pe toate cele 7
- numarul de popice efectiv doborate nu poate contine niciun handicap ai creeaza o alta ierarhie decat in timpul sezonului regulat, avantajandu-i pe cei cu handicap mai mic

mai e si o problema suplimentara: daca un jucator are mai multe turnee cu acelasi punctaj, nu se stie care dintre ele e ales.
se intalneste la Antimirescu, care are 3 turnee cu 40 de puncte, iar daca numarul de popice doborate se ia in calcul pe cele 4 turnee, nu stim care din turneele de 40 de puncte conteaza la calcul.

Update:
BF i-a acordat titlul lui Cornel Antimirescu, calculand scorurile toale (incl handicap) si luand in considerare turneul de 40 de puncte cu cel mai mare scor.
Masculin
 Feminin
 Juniori
 50+
 Masculin B
 Feminin B

10 comentarii:

  1. Si Nea Cornel Antimirescu???

    Eugen

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce pe 2 cand au acelasi punctaj (pe cele mai bune 4 etape)?


    Eugen

    RăspundețiȘtergere
  3. 3.2.67 În clasamentul final, dacă 2 sau mai mulţi jucători au acelaşi număr de puncte, criteriile de departajare sunt (in ordine):
    a) cel mai mare număr de popice doborâte în total pe toate turneele;
    b) cel mai mare număr de popice doborâte în ultimul turneu;
    c) cel mai mare număr de popice doborâte în penultimul turneu, şamd

    Daca se cumuleaza popicele doborate in toate turneele castigator este domnul Cornel Antimiresc dar, daca se aduna si bonusul de 48 popice pe turneu pentru doamna Eugenia Dumitrascu atunci se schimba clasamentul! Eu am interpretat articolul de mai sus in acest mod (femeile au bonus!). Se poate interpreta si altfel: se aduna si bonusul de senior si de femeie: castigator domnul Cornel Antimirescu! Am anuntat Biroul Federal (Competitii) si se va lua o decizie in aceasta saptamana. Oricum rezultatele sunt provizorii pana la omologarea lor conform
    3.2.56 Rezultatele turneelor sunt omologate provizoriu de către Comisia de Competitii a FRB, de regulă în săptămâna următoare turneului respectiv.
    3.2.57 Omologarea rezultatelor devine definitivă după judecarea eventualelor contestaţii şi după ce foile de arbitraj au fost transmise la Comisia de Competitii a FRB. FRB poate decide anularea rezultatelor sau modificarea lor, dacă constată că nu s-a respectat regulamentul. Decizia BF poate fi apelată la FRB, după plata unei taxe de apel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rezultatele Dnei Eugenia Dumitrascu cuprind si bonusul de femeie. Adica 108 pct pe 6 jocuri. 10 pct ptr varsta si 8 ptr "femeie". Asadar, in orice situatie, castigator este Dl Cornel Antimirescu (cu 15 pct pe joc * 6 jocuri = 90 pct suplimentare).

      Ștergere
    2. sau poate nu. daca lui Cornel Antimirescu i se ia in considerare primul turneu, unde a iesit pe locul 2 si are 40 de puncte, totalul scorurilor lui e mai mic decat al Eugeniei.
      daca e luat alt in considerare oricare alt turneu la care a terminat pe 2, e in fata Eugeniei.

      Ștergere
  4. Conform primului criteriu de departajare (popicaverajul), socotindu-se atat toate turneele cat si cele mai bune 4 turnee, nea Cornel Antimirescu este Campionul de drept!

    RăspundețiȘtergere
  5. 3.2.67 În clasamentul final, dacă 2 sau mai mulţi jucători au acelaşi număr de puncte, criteriile de departajare sunt (in ordine):
    a) cel mai mare număr de popice doborâte în total pe toate turneele;
    b) cel mai mare număr de popice doborâte în ultimul turneu;
    c) cel mai mare număr de popice doborâte în penultimul turneu, şamd

    RăspundețiȘtergere
  6. In cazul asta mai verficati o data pentru ca nu exista niciun criteriu la care Nea Cornel sta mai rau decat Eugenia!

    RăspundețiȘtergere