duminică, 19 august 2018

Nominalizarea lotului masculin largit

In calitate de selectioner, dupa rezultatele din ultimul sezon, septembrie 2017-august 2018,  si forma de moment, nominalizez urmatorii jucatori in lotul largit pentru mondialele masculine 2018, in ordine aleatoare:

- Catalin Gheorghe, Romeo Gagenoiu, Gheorghe Florin, Alexandru Arbanas, David Orlanda, Daniel Bolan, Victor Dumitrascu, Calagiu Cristian, Lucian Paraschiv, Craciun Octavian, Ionescu Mihai, Victor Popa, Obada Bogdan.

Am remarcat progresul lui Sebi Arcusi, Bogdan Buca, Bogdan Piciu si Cosmin Ilies, dar nu cred ca au un nivel suficient, deocamdata, pentru un campionat mondial.
Din pacate, Pavel Mihai are un program limitat de bowling, iar Marius Balan e accidentat.

Ramane ca FRB, prin Biroul Federal, sa ia o decizie privitoare la alegerea lotului de 6, daca se va face un trial, sau ii voi nominaliza eu.

3 comentarii:

  1. Pai cand am verificat ultima oara , parca tu erai selectioner! Acum vrei sa astepti sa-ti aleaga BF oamenii de lot ???
    Sper ca glumesti !

    Eugen

    RăspundețiȘtergere
  2. atmosfera creata in lot si jurul lotului (sau a loturilor) e un factor de performanta.
    de aceea, e important ca procedura de selectie sa fie transparenta si regulamentara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca sa fie transparenta, trebuia comunicata la inceputul procesului de selectie cu parametrii clari. Daca nu s-a facut, acum tu trebuie sa iei decizia ! Comentarii pro si contra tot vor fi dar nu un BF poate decide - asta ar semana cu politica strutului....

    Eugen

    RăspundețiȘtergere