vineri, 10 martie 2023

Noaptea, ca hoții!!!


Azi a publicat FRB procesul verbal al BF din 09.03. Il aveti mai jos

Din el rezulta asa: BF nu a avut suportul cluburilor participante pentru schimbarea handicapurilor, 8 au fost impotriva, 7 pentru.
Faptul ca Galatiul nu  e afiliat (inca) nu are importanta, fiindca nu este o Adunare Generala, ci este o consultare a cluburilor participante in campionat, nu are de ce sa se aplice regulile de la AG. 
Daca doreau, trebuiau sa convoace AG. 

Sau puteau sa numere cati sportivi au cele 8 cluburi si cate cele 7. 
Va spun eu ca raportul e zdrobitor in favoarea celor 8. 

Adica majoritatea cluburilor si jucatorilor participanti in campionat le spun ca nu sunt de acord, iar BF decide impotriva lor!!!!

Si e si o gluma proasta pe-acolo: sondaj personal!
Ce e aia sondaj personal cand e vorba de decizii fundamentale pentru FRB?

Faptul ca BF a modificat regulamentul in februarie, dupa ce cluburile au platit taxa de inscriere in  campionat in ianuarie, este pur si simplu o inselaciune.

Regulamentul, care reprezinta practic contractul dintre cluburi si FRB, a fost modificat dupa a fost achitat, iar operatiunea de modificare s-a facut intr-o forma care sa induca in eroare cumparatorii: fara sa se semnalizeze modificarile si prin crearea unei crize de timp, punand cluburile in imposibilitatea de a-l analiza cu atentie.
Nici PV prin care s-au decis modificarile nu s-a publicat pana azi!
Asta duce inspre premeditare, deja

Adica tu iti cumperi apartament, e facturat, il platesti integral, ca dezvoltatorul e in criza financiara si te-a rugat insistent, iar dupa o luna iti baga sub nas contractul, semneaza repede ca trebuie sa fac receptia si ma grabesc, dar constati ca apartamentul e mai mic cu 8 mp, fiindca el modificase contractul pe sest si tu n-ai avut timp sa-l analizezi.
Serios???
Aste e o federatie condusa de un jurist?

Deasemenea BF nu a consultat cluburile inainte sa faca modificarile, modificarile le-au facut noaptea ca hotii, regulamentul l-au transmis pe 21 februarie la ora 23.31, aproape de miezul noptii!!!
Nici acum nu avem PV al acelei sedinte!!!!
Bine, nu avem nici PV al AGA din 2019, ce sa mai vorbim de BF-ul asta din februarie.

Unul dintre rezultate e asta, au distrus echipa care a crescut cei mai multi juniori la FRB, care s-a retras din campionat:
Iar Lori e si "responsabilul" pentru bugetul imens de anul trecut, pentru "Bowling gratuit". 
Adica facere de bine, f ...
Ia de-aici, fraiere!

Karaman Geza a demisionat si el din rolul de selectioner la lotul de juniori.
O drama totala, si-a rupt ani din viata ca sa aduca juniorii unde sunt acum. Minim 8 ani.

Pe scurt, BF a devenit dictatorial, fiindca voteaza impotriva vointei cluburilor  si foloseste orice tertip posibil ca sa decida discretionar. 

Asta e si un efect ala reprezentativitatii reduse a BF, 3 cluburi avand fiecare cate 2 membri acum in BF, dintre cei 9,  si practic iau masuri impotriva cluburilor care nu sunt reprezentate, mai ales impotriva celor din Harghita.

Daca voua va place in dictatura, va doresc succes, dar eu mor cu ei de gat!

PS: in locul Septimiei a aparut Constructorul in Divizia A

5 comentarii:

  1. Cica: "Luand in considerare sondajul..." . HaHaHa!!! Fascinant!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adică Septimiu retrage echipele din campionat? Cf celor spuse de Verzar?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu inteleg cu ce i s-a distrus munca lui Geza totusi… Pai ce, el antrena juniori ca sa aiba handicap in campionat? Nu ca sa ajunga niste valori?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E mai greu de inteles, intr-adevar. E ca in viata, cand se ofera subventii la anumite activitati economice, se dezvolta. Cand nu, nu mai intereseaza pe nimeni. E vorba si de agricultura, pritnre altele, ca fara mancare suntem morti. Asa si cu copiii in bowling, fara ei nu avem niciun viitor. Noi am pornit de la nu mai intereseaza pe nimeni, la uite ce frumosi au crescut copiii aia in campionatul de adulti. Si nu handicapul e discutia, ci cum hotareste BF de capul lui si distruge DICTATORIAL SI PESTE NOAPTE, un sistem care a functionat. Asta fost complet imoral, iar sportul fara etica nu e sport, e dictatura politica. Unii nu pot trai in sisteme dictatoriale, imorale samd si se retrag din sistemul asta, iar altora le place la caldurica. Caldut, la tine acolo?

      Ștergere