joi, 14 ianuarie 2021

Convocarea Adunarii Generale Extraordinare

 Federatia apeleaza cluburile in vederea convocarii unei Adunari Generale Extraordinare, pentru a se decide in situatia egalitatii Ciuc-Vinci, avand in vedere ca federatia a fost data in judecata si Adunarea Generala e ultimul factor de decizie posibil.

Raspundeti mailului de convocare al FRB.

Iata textul apelului:

EXPRIMARE ACORD-DEZACORD CONVOCARE ADUNARE GENERALA A FRB PROPUSA DE ELCOMEX&DELFINII - DOSAR PE ROL DESCHIS FEDERATIEI ROMANE DE BOWLING DE A.C.S. BOWLING MIERCUREA-CIUC
Va rugam sa luati la cunostinta faptul ca in urma informarii facute de Presedintele Federatiei Romane de Bowling catre reprezentantii membrilor acesteia, A.C.S. Elcomex&Delfinii a trimis catre ceilalti membri prin email o solicitare de convocare de adunare generala. 
RUGAM MEMBRII FRB SA RASPUNDA URGENT PRIN "REPLY ALL" ACESTUI EMAIL, EXPRIMANDU-SI ACORDUL SAU DEZACORDUL CONVOCARII ADUNARII GENERALE !
Mentionam ca o proxima adunare generala a FRB ar trata si alte subiecte stabilite de Biroul Federal pe ordinea de zi, legate de noul campionat national si reglementarile sale (format de joc al diviziilor, calendar competitional, etc.).
Mai jos aveti textul propunerii de convocare a adunarii generale facuta membrilor de Elcomex&Delfinii:
"Buna ziua
Datorita situatiei va propun conform art 33 si 37 din statut convocarea unei adunari generale extraordinare(AGE)
*Adunarea Generală extraordinară se convoacă în cazuri speciale, în orice perioadă a anului.*
*Adunarea Generală extraordinară poate fi convocată ca urmare a solicitării scrise semnate de cel puţin 1/2 din numărul membrilor afiliaţi. Adunarea Generală extraordinară trebuie să aibă loc în termen de maxim 15 zile de la data când s-a hotărât convocarea acesteia*
Pentru aceasta avem nevoie de ½ din numarul de membrii 17/2 = 8,5. Daca sunt 9 cluburi semnatare se convoaca AGE.
In speranta unei rezolvari *înțelepte* am propus acest demers.
Multumesc.
Gheorghe Catalin
CS Elcomex & Delfinii Cernavoda"
Informarea Presedintelui, care a dus la propunerea de convocare a adunarii generale:
"Stimate doamne/Stimati domni,
Prin prezentul e-mail va aducem la cunostinta faptul ca, pe rolul Tribunalului Bucuresti, Sectia a II a -  Contencios Administrativ si Fiscal a fost inregistrat dosarul cu nr. 34539/3/2020.
Dosarul are ca obiect actiunea formulata de Asociatia Clubul Sportiv Bowling Miercurea Ciuc prin care solicita anularea Deciziei Biroului Federal din data de 17.11.2020.
Va aducem la cunostinta de asemenea faptul ca Asociatia Clubul Sportiv Bowling Miercurea Ciuc a formulat contestatie si la Comisia de Apel din cadrul F.R.B., contestatie ce a fost respinsa ca inadmisibila.".
Dorind clarificari A.C.S. Septimia (prin dl. Verzar) a cerut informatii suplimentare privind necesitatea intrunirii unei adunari generale cu subiectul procesului aflat pe rol. Clarificarea Presedintelui FRB a fost dupa cum urmeaza:
"Domnule Verzar Lorant, v-am adus la cunostinta despre existenta dosarului intrucat membrii federatiei sunt cei care trebuie sa decida si sa aleaga un aparator pentru FRB in acest dosar. Federatia trebuie sa aiba avocat care sa le reprezinte interesele in actiunea intentata de Clubul Miercurea Ciuc si acela trebuie stabilit de catre membrii FRB si discutat cu el onorarii, procedura, etc.".
Atasam mai jos Decizia, Contestatia si Hotararea Curtii de Apel a FRB (exprimata in urma apelului ulterior facut de Constatarul A.C.S. Bowling Miercurea-Ciuc).

VA RUGAM SA VA EXPRIMATI URGENT ACORDUL SAU DEZACORDUL PRIVIND CONVOCAREA ADUNARII GENERALE PROPUSA DE A.C.S. ELCOMEX&DELFINII PRIN EMAIL ! RUGAM RASPUNDETI EMAIL-ULUI CU "REPLY-ALL", MULTUMIM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu