miercuri, 29 septembrie 2021

Se joaca doar cu certificat verde

Comunicat de la FRB:

Masuri combatere SARS‑CoV‑2 (Covid-19) pentru etapele de Campionat National programate in week-end-ul 02-03 octombrie 2021

Avand in vedere noile restrictii, intrate in vigoare ca urmare a cresterii numarului de infectari cu Covid-19, la etapele de Divizia A si Divizia B ce vor avea loc in week-end-ul 02-03 octombrie la Lake View Constanta si Club IDM Bucuresti, accesul va fi permis doar cu certificatul verde. 

Certificatul verde poate fi obtinut de catre participantii vaccinati, dar si de catre cei care NU s-au vaccinat, doar in urma unui test RT-PCR sau antigen realizat in cadrul unui laborator autorizat de catre DSP (clinica autorizata sau spital) care primeste informatiile in sistemul electronic si le inregistreaza in baza de date nationala cu teste/rezultate COVID-19.

Testul RT-PCR trebuie realizat cu maxim 72 de ore inainte disputarii meciului, iar testul rapid antigen cu maxim 48 de ore inaintea disputarii meciului.

Certificatul poate fi obinut accesand https://certificat-covid.gov.ro/login si completand toate informatiile solicitate. Codurile QR regasite in certificatul verde vor fi centralizate de catre capitanul fiecarei echipe si scanate de catre arbitrii. Recomandam capitanilor sa transmita codurile QR catre arbitrii cu macar 24 de ore inaintea meciului, pe adresa de e-mail comunicata de catre acestia. In cazul in care acest lucru nu este posibil, verificarea va fi realizata inainte de meci, jucatorii si arbitrul fiind obligati sa ajunga cu minim 30 de minute inainte de inceperea acestuia. Arbitrii vor fi verificati de catre seful Comisiei de Arbitrii din cadrul FRB.

Regasiti mai jos un model de certificat verde.

Meciurile se vor desfasura respectand in totalitate masurile impuse de autoritati, de Federatia Romana de Bowling si de cluburile gazda, in calitate de organizatori si de arenele in care se vor desfasura competitiile.

Biroul Federal al Federatiei Romane de Bowling



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu