luni, 12 februarie 2024

Valentine's Cup, Bran

Ungere 41 ft, masina Phoenix cu paduri, ca si cea din IDM A
Persoane de contact / înscriere:
Dragos Dragan – 0746020929
Balos Cristian –  0723294758
Este prima editie a turneului, initiata de Cristi Balos si Dragos Dragan, sprijinita financiar de sala de bowling din Bran, prin administratorul Adi Filip, un vechi prieten al bowlingului romanesc.
Participarea este fenomenala- 70 de jucatori(PS: chiar mai multi!), ca si fondul de premii: 13.000 lei: 
- 6.700 la A, 
- 3.700 la B 
- 2.600 la C
Plus 2.000 de lei pentru cel care da primul joc de 300! 
Daca dau mai multi 300, fiecare primeste 2.000!
Turneu de 3.000 euro la Bran!

In momentul de fata, este pe locul 3 dupa IBIBO și IDM Masters ca fond de premii in bani, nu in vouchere, carduri, obiecte samd. Poate ajunge oe 2 dacă se dau 2 de 300.
In cazul cel mai favorabil, platesti 150 lei inscrierea si, daca te califici in din prima, castigi turneul si mai dai si 300, poti incasa 4200 lei!
Sau mai mult, daca dai mai multe de 300...
😍😍😍
Victor Dumitrascu a dat deja un 300 la Bran, in 2017, ca si Alex Tariceanu, in mod neoficial.

Va doresc succes!

Supriza majora: am fost contactat de o persoana care a citit blogul si s-a oferit sa platesca suma solicitata de Racosi, asa ca in timpul cel mai scurt FRB va primi si cheia de transfer, care va face ca FRB sa fie proprietarul domeniului, adica a adresei si a continutului frbowling.ro
Multumiri donatorului, care a dorit sa ramana anonim.
Se poate si altfel, elegant si fara scandal!
La Bran Adi Balos da 232 (cu H8) si stabileste standardul.
Miercuri

Marti seara a avut loc sedinta BF, de unde au venit vesti bune.
S-au stabilit proceduri conforme pentru facturare, s-a stabilit modalitatea corecta de plata a arbitrilor si de retinere a impozitelor la sursa samd.
Siteul frbowling.ro (adresa si continut) va reveni in proprietatea FRB, dupa predarea cheii de transfer de catre Racosi marti seara.
Ce vor face cu el, vom vedea, ca domeniul a fost deja transferat pe noua adresa: federatiaromanadebowling.ro
Probabil il vor directiona sau vor renunta la el sau....
S-a stabilit ca trebuie sa se faca AGE pentru completarea BF, se cauta sef la Competitii si la Comisia tehnica. La ultima zvonul este ca vor si Romeo si Viorel Sandu, desi nu au absolut nicio competenta sau calificare, dar sunt pe placul catorva din BF. 

In alta ordine de idei, Andrei Danila m-a reclamat la Comisia de disciplina si cere maxim de amenda si suspendarea mea ca jucator, antrenor si arbitru, fiindca l-am calomniat in mod repetat!
Om vedea ce se intampla si cu asta.

Stiam de anul trecut, de cand a aparut regulamentul de disciplina, ca voi fi tinta perfecta.
Dar eu sunt impacat cu ce fac, chiar daca enervez pe multi, fiindca generez schimbari pozitive, desi cu pasi mici.
Am progresat cu tinutele, cu alte modificari pozitive prin regulament, cu proceduri corecte financiar contabile, avem doua adrese de domeniu samd. Si asta doar asa, in ultima saptamana.
Nu ma pot impiedica sa scriu, nu-mi pot lua bila din mana, chiar daca nu voi putea participa la CN, si nici antrenor privat nu ma pot impiedica sa fiu. Asa ca...
Dar eu am incredere in ratiunea celor de la Comisia de disciplina. 
Nu voi impartasi detalii, fiindca e o procedura serioasa.
Fiat lux!

M-am gândit mai adânc spre deloc și de data asta o să candidez la BF, pe ideea să mă ocup și de Comisia de Competiții.
Decât să vorbească  de mine, să vorbească cu mine. 
Si daca sunt in BF, nu mai pot sa critic BF, deci au scapat de gura mea! 
😂😂😂
N-am șanse, dar măcar să trag lozul!
Frbowling.ro a reinviat!
Site-ul e iarasi offline, ca FRB nu-mai vrea frbowling.ro, nu mai vrea nimic legat de el, il vrea offline.
O atitudine de neînțeles pentru mine acesta politica de pământ pârjolit, fiindca mulți știau vechea adresa, toată istoria online a FRB e aici, toate linkurile anterioare ale tertilor duc catre frbowling.ro, inclusiv rezultatele căutărilor online samd.
Valentine's Cup Miercuri
S-a ajuns la 78 de inscrisi!!!

14 comentarii:

  1. Site-ul federatiei este disponibil la adresa federatiaromanadebowling.ro, domeniu achizitionat inca din iulie 2023, in urma deciziei Biroului Federal.

    Orice demers legat de vechiul domeniu frbowling.ro nu are nicio legatura cu Federatia Romana de Bowling si Biroul Federal se delimiteaza de orice initiative private de tranzactionare a acestui nume de domeniu.

    Nu suntem interesati sa preluam vechiul nume de domeniu in jurul caruia a avut loc un linsaj mediatic pentru care toti cei responsabili vor fi trasi la raspundere.

    Recomand cumpatare si intelepciune intr-o speta pentru care deja s-au parcurs pasi procedurali de tragere la raspundere a celor vinovati de situatia creata. Orice agravare a situatiei nu face decat sa dauneze comunitatii de bowling.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tragere la raspundere? Asta e limbaj de lemn? Te crezi in comunism?
      Federatiadebowling.ro a fost un domeniu fara continut pana pe 09.02.2024, pe care s-a urcat continutul de pe frbowling.ro. Timp de 6 luni acel domeniu a fost tinut degeaba, nefiind utilizat la nimic.
      Acum o sa aveti doua domenii, indiferent ca tie iti place sau nu, si n-aveti decat sa faceti ce vreti cu ele.

      Ștergere
    2. Esti hilar :)
      Indiferent ca tie iti place sau nu, federatia nu va avea 2 domenii :)
      Prefer sa nu iti explic chestiuni tehnice care in mod evident iti depasesc intelegerea si sa te las sa te faci de ras in continuare pe chestiunea asta.
      Ar fi fost poate mai intelept sa te limitezi la subiecte de bowling unde mai stii una alta.

      Ștergere
    3. Pe mine ma distrezi, ca in sedinta BF din 28 iulie s-a aprobat cumpararea a doua 2 domenii, ca fiind o procedura standard.
      Pe de alta parte, freci menta de pomana, n-ai facut nimic 6 luni, n-ai fost in stare nici sa tii informatiile la zi pe site, darmite modernizare si ce vrajeli mai indrugai tu pe-acolo.

      Ștergere
  2. Pentru cei care nu se pricep la website-uri, a avea mai multe domenii nu inseamna si hosting suplimentar. Un redirect poate face ca site-ul federatiei sa fie accesibil pe ambele domenii, lucru care nu poate sa fie decat benefic comunitatii. Eu as zice mersi pentru treaba de mai sus, in nici un caz nu as face comentariu negativ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident ca e un plus, singurul cost suplimentar e mentenanta anuala a domeniului, care e vreo 14 euro.
      Dar acum "vor sa ma traga la raspundere", sa ma amendeze maxim, sa ma suspende cu anii, m-au bagat in Comisia de disciplina samd.
      Nicio surpriza.

      Ștergere
  3. Nicio zi fara standup comedy asa-i? :))

    Federatia NU ARE 2 DOMENII, ci unul singur si anume federatiaromanadebowling.ro
    Inclusiv in sedinta de aseara BF s-a exprimat destul de clar pentru delimitarea de intreaga poveste cu vechiul domeniu.

    Nu am dat curs si nu vrem sa fim asociati in niciul fel cu demersurile dubioase care au avut loc in jurul domeniului vechi si care au fost promovate pe acest blog:
    - o tranzactie neregulamentara (conform regulilor rotld.ro) cel mai probabil mascata ca alt serviciu sau nefiscalizata
    - un detinator anonim al dreptului de utilizare a domeniului
    - un donator anonim
    - un prieten al autorului acestui blog de la care a originat in 2015 intreaga poveste cu numele de domeniu si site-ul si care acum a actionat ca intermediar al tranzactiei
    - autorul acestui blog care e un prieten/cunoscut al partilor implicate in poveste care a insistat pentru indeplinirea tranzactiei
    - un linsaj mediatic postat chiar pe pagina vechiului domeniu de catre detinatorul anonim si preluat fara discernamant si pe acest blog

    O ce poveste incurcata, plina de necunoscute, as zice demna de un caz pentru Sherlock Holmes :)
    Circula diverse teorii in privinta anonimilor si intereselor care au gravitat in jurul povestii.

    Am facut demersurile necesare si sper sa aflam cat de curand care e de fapt adevarul si cine si de ce a pornit aceasta strangere cu usa pentru a plati o suma pentru vechiul domeniu prin oprirea functionarii site-ului si emailurilor federatiei in chiar mijlocul inscrierilor pentru primul turneu CNI. Interesanta sincronizare nu?

    In orice caz, cel putin intriganta discrepanta dintre lobby-ul facut pentru aceasta tranzactie dubioasa versus preocuparea nestatornica pentru corectitudinea contabilitatii Federatiei.

    In final, pentru domnul Piros, incerc sa trec peste caraghiosul situatiei si lipsa de proprietate a termenilor folositi si ofer niste explicatii de specialitate, ca sa inteleaga si eventualii cititorii nivelul de credibilitate pe care il pot acorda bazaconiilor scrise aici pe acest subiect:

    - nu exista drept de proprietate pentru un domeniu .ro ci doar un drept de folosinta (un soi de chirie temporara) acordat conform art. 20 din Regulamentul de Inregistrare postat aici: https://rotld.ro/reguli-de-inregistrare
    - nu este permisa tranzactionarea numelor de domenii .ro intre utilizatori, conform art. 34 din acelasi regulament
    - trimiterea unor chei de autorizare pentru un domeniu .ro nu inseamna de fapt nimic :)) daca cel care le primeste nu le foloseste pentru a transfera numele de domeniu. Dupa cum am specificat foarte clar, nu doar ca nu am dat si nu vom da curs la aceasta tranzactie neregulamentara mascata, ba chiar am facut plangere oficiala in acest sens si asteptam rezolutia de la autoritatile competente.

    Cam atat pentru acest episod. Numai bine va doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ai o mica problema, care e comuna printre it-isti: nume de domeniu e ceva, domeniu e altceva.
      Una e adresa casei si una e casa.
      Numele domeniului e adresa si domeniul e continutul.
      Numele copilului si copilul sunt 2 chestiuni diferite, chiar daca it-istii le mai incurca intre ele.

      Studiaza si regulamentul ICI cu care vrei sa-mi dai tu in cap si vezi ca acolo e vorba de "nume de domenii".
      ICI pune la dispozitie prin RoTLD doar nume de domenii. NUME!

      Acum FRB are un domeniu si doua nume de domeniu.

      Nu inteleg de ce esti asa combativ la adresa mea, si fara motiv, pare ca ti-ai gasit un scop si o tinta.

      Ștergere
    2. What is a domain name in web?
      A domain name is a string of text that maps to an alphanumeric IP address, used to access a website from client software. In plain English, a domain name is the text that a user types into a browser window to reach a particular website. For instance, the domain name for Google is 'google.com'
      Ce este un nume de domeniu pe web?

      Un nume de domeniu este un șir de text care se mapează la o adresă IP alfanumerică, utilizată pentru a accesa un site web din software-ul client. În limba engleză simplă, un nume de domeniu este textul pe care un utilizator îl introduce într-o fereastră de browser pentru a ajunge la un anumit site web. De exemplu, numele de domeniu pentru Google este „google.com”.

      Ștergere
  4. Citez din articolul tau, de mai sus: "care va face ca FRB sa fie proprietarul domeniului, adica a adresei si a continutului frbowling.ro". E limpede ca aici folosesti termenul "domeniu" pentru a desemna atat adresa cat si continutul disponibil la adresa.

    Ca sa fie clar, "nume de domeniu" sau "domeniu" e unul si acelasi lucru, domeniu e doar o forma prescurtata de referire la numele de domeniu. Dupa cum lesne se poate observa chiar de pe site-ul autoritatii nationale rotld.ro, unde chiar ei scriu asa: "Registrul de Domenii RoTLD".

    Cei care activam in bransa stim prea bine ca domeniu si nume de domeniu se refera fix la aceeasti chestiune, la o adresa si nimic mai mult. Daca vrei si mai tehnic de atat, domeniul e de fapt o adresa IP care are atasat un nume de domeniu pentru a putea fi memorat si folosit cu usurinta (adica in loc sa scrii in browser 123.34.234.566, scrii frbowling.ro). In esenta desemneaza fix unul si acelasi lucru: o adresa si nimic mai mult.

    Cred ca de fapt eroarea in care te gasesti tu e confuzia intre (numele de) domeniu si continutul efectiv care se regaseste la acea adresa, continut la care ne referim cu termenul de site/website (uneori si pagina, impropriu).

    Acum cand lucrurile sper sa iti fie mai clare, reiterez ce tot spun de cateva zile incoace si ori te faci ca nu intelegi ori chiar nu intelegi:
    - Federatia detine dreptul de folosinta pentru un singur domeniu si anume federatiaromanadebowling.ro (inregistrat in iulie 2023 pe numele Federatiei)
    - Federatia nu a avut niciodata, nu are si nici nu vrea sa aiba (pana la solutionarea disputelor) drept de folosinta asupra domeniului frbowling.ro. Nu stim (inca) cine este persoana care l-a inregistrat si utilizat in toti acesti ani, detinatorul dreptului de folosinta este in continuare anonim. Cert este ca ne delimitam de orice legatura cu aceasta poveste dubioasa inceputa in 2015, motiv pentru care am si inregistrat inca de acum 6 luni un nou nume de domeniu.
    - Federatia are un singur site activ, cel al carui continut il stim cu totii si este disponibil la adresa oficiala federatiaromanadebowling.ro
    - mai nou, asa cum ai semnalat in articol se pare ca anonimii din povestea dubioasa au ajuns in culise la o finalitate a tratativelor si procedurilor de care FRB se delimiteaza ferm si au refacut legeatura dintre numele de domeniu vechi (frbowling.ro) si site-ul activ
    - i-am contactat deja pe cei de la gazduire si le-am cerut sa taie imediat legatura dintre vechiul domeniu si site, legatura realizata fara acordul FRB si fara sa fim consultati. Pur si simplu, intelegerile din culise intre persoane anonime si necunoscute noua au dus la aceasta reconectare cu forta :))

    Este halucinanta toata desfasurarea asta si abia astept sa se faca lumina in culise, sa vezi atunci distractie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În capul tău și nelegal, ilegal și neregulamentar sunt sinonime. Doar pentru tine.
      Sau pentru voi, it-iștii?

      Ștergere
  5. Și în Registrul de copii sunt trecute numele copiilor, nu copiii. Asta cu , voi ,it-istii suna ca aia, " e de bun simț" sau cu comitetele de partid ale oamenilor muncii. Textul regulamentului e clar, e vorba de numele domeniului. Asta e valabil peste tot, în orice limba, domain name si domain nu sunt acelasi lucru. Dacă unii persista in a le folosi drept sinonime, treaba lor. Dar sunt multi care știu diferenta. Poate nu sunt din bula ta, mai știi?

    RăspundețiȘtergere
  6. La BF poți candida la următoare adunare generală, doar daca nu se face una extraordinară, iar ca sa fii in comisie trebuie sa fii propus și apoi aprobat :))

    RăspundețiȘtergere