vineri, 9 aprilie 2010

Decizia Comisiei de Apel FRPB

Comisia de apel din cadrul FRPB, constituita din:
Bianu Felicia-presedinte,
Nitu Daniela-membru,
Gandac Raluca-membru,
a analizat contestatia depusa de clubul CFR Constanta in data de 31.03.2010. catre Prezidiul Federal al FRPB.
Aceasta contestatie este depusa ca raspuns la decizia CCB - subcomisia de competitii,in data de 22.03.2010 si semnata de presedinte - Piros Valentin.


Comisia de apel decide conform art.38 alin.4 din Statutul FRPB : contestatia este considerata tardiva,aceasta trebuind depusa in termen de 5(cinci) zile lucratoarede de la data primirii.

Felicia Bianu

71 de comentarii:

  1. Cine asista la aceasta disputa in care CFR probabil ca va fi depunctata nemeritat(se va spune ca judec subiectiv),trebuie sa inteleaga un lucru :-Daca echipa Northstar Split NU NE-A PUTUT INVINGE PE PISTA,nici in tur nici in retur,acum prin aceasta "lucratura"nesportiva si nedemna doreste sa ajunga in PLAY-OFF prin orice mijloace.CFR-ul s-a inscris la inceputul campionatului in competitia pe echipe NU SI LA INDIVIDUALE, cele 2 competitii fiind diferite. E corect sa fim sanctionati pt.o competitie la care nu am participat si am si anuntat acest lucru ? Acum subterfugiile la care se apeleaza nu mai conteaza;de ce sa prezentam junior intr-un concurs la care nu participa nimeni din echipa? Juniorul reprezinta CFR-ul?
    "Stimati" colegi de la Split-Cind veti juca juca la PLAY-OFF, ganditi-va ca ati ajuns acolo nemeritat prin lucratura "de culise"si locul vostru nu e acolo; cind veti fi priviti de jucatorii celorlalte 3 echipe, sa lasati privirea in jos de rusine.Oricum nu aveti jucatori care sa justifice prezenta la PLAY-OFF.
    Acesta e un comentariu personal, care nu implica pozitia oficiala a Clubului CFR.

    RăspundețiȘtergere
  2. poate sa mai posteze cineva clasamentul actualizat?

    RăspundețiȘtergere
  3. sau sa imi spuna unde il gasesc

    RăspundețiȘtergere
  4. =))) Toni ma faci sa rad:))) Daca citeai regulamentele vedeai ca ele sunt legate, deci faptul ca CFR nu a trimis junior la nici un turneu invididual inseamna ca a incalcat regulamentul! Nu are legatura faptul ca nu a jucat nimeni, daca regulamentul spune ca trebuie junior nu cred ca era asa un mare sacrificiu pentru voi sa-l trimiteti, iar acum nu mai era nevoie sa aberezi pe aici ca ce se intampla e nesportiv sau joc de culise! E respectat regulamentul!!! E adevarat ca Split-ul trebuia sa bata CFR-ul macar odata iar acum aceste discutii nu mai aveau loc, e adevarat ca nu au fost in stare, dar sa spui ca Split nu are jucatori de playoff?:)))))) Hai sa o luam ca valori individuale sa vedem cine are fata de playoff, Split sau CFR?:))))))))))))

    Cu drag, Bogdan Piciu

    RăspundețiȘtergere
  5. BUNA ZIUA! IMI CER SCUZE CA MA BAG AIUREA IN SEAMA, DAR PROBLEMA ESTE URMATOAREA.... DACA COMISIA DE COMPETITII SI-AR FI FACUT DATORIA SI S-AR FI AUTOSESIZAT SPLITU-UL NICI NU ERAU IMPLICATI IN ACESTA POVESTE..ASA CA..... DAR CA DE OBICEI DE CE SA RESPECTAM CEVA DACA PANA ACUM L-AM TOT INCALCAT...O ZI BUNA!
    RALUCA

    RăspundețiȘtergere
  6. Bogdane, vezi ca te contrazici? Pe de o parte recunosti ca CFR-ul a invins Split-ul de 2 ori,pe de alta parte spui ca Split-ul are valori individuale.Unde erau acele valori individuale cind au jucat cu noi? Sau atunci nu erau valori si acuma sunt? De altfel nici nu ma asteptam ca tu sa te abtii de la comentarii; in timp ce eu imi apar echipa, tu te-ai autoproclamat "Avocat din oficiu". Asteptam un comentariu din partea celor de la Split, dar daca te au pe tine, ei de ce sa se mai oboseasca....Sunt prea "valorosi".

    RăspundețiȘtergere
  7. o sa pun clasamentul imediat dupa ce-l primesc de la Viorel, incluzand si meciurile din week-end-ul viitor, adica duminica sau luni.
    referitor la problema cu CFR-ul, sesizarea lui Cristi nu are nicio importanta , Subcomisia de Competitii lua oricum aceeasi decizie, regulametul fiind clar.
    de asemenea dl. Norea a fost avertizat dinainte sa prezinte un junior, dansul oferind o interpretare originala a regulamentelor, desi acestea sunt foarte clare.
    la data inscrierii in campionat era un singur regulament pentru toate campionatele, ulterior, dupa ce FRPB ne-a cerut sa le facem dupa un anumit format, regulamentele au devenit separate, iar obligatia echipelor de a prezenta juniori a ramas in regulamentul pt. individuale.
    asta neschimband cu nimic esenta regulamentelor.
    deci daca jucatorii de la CFR sunt nemultumiti de decizie sa discute intai cu dl. Norea, pe care l-am rugat personal sa se conformeze, i-am oferit si solutii regulamentare care nu duceau la penalizare etc.
    din pacate a ales alta solutie.
    iar la partea de regulament FRPB, adica termen de contestatie, nu exista nicio interpretare posibila si nimeni nu poate face nimic, trebuia doar s-o trimita in termenul regulamentar.
    imi pare rau ca rezultatul de pe pista se schimba prin decizii administrative, dar regulamentul e acelasi pentru toti.
    inclusiv Constructorul si Sports Palace au fost penalizate din motive de juniori, desi jucatorii lor sunt Presedintele Subcomisiei de competitii si Presedinta Comisiei de apel.
    iar eu, adica Presedintele CCB, am fost penalizat de Subcomisia de arbitri, din care face parte si dl. Norea.
    asta dovedeste un singur lucru: regulamentele se aplica, indiferent de cine este implicat.
    si cred ca acesta e drumul de urmat in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bravo,eu votez cu Joitzica,ca-i dama buna :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnule Presedinte al CCB
    Va rog sa-mi permiteti sa va pun 2 intrebari:
    1- De ce a fost nevoie sa aruncati la gunoi vechiul regulament care era chintesenta a 35 de ani de competitii de bowling ? Doar pt. ca a fost intocmit de DL.Norea si imbunatatit pe tot parcursul acestei perioade? Nu spun ca era cel mai bun,se mai puteau aduce imbunatatiri si in continuare, dar sa renuntam de tot la el....Renunti la ceva cind ai altceva mai bun, dar in acest caz avem... oare ce?
    Probabil ca actualul Regulament(sau Regulamente)au fost facute de oameni fara prea mare experienta, nici in bowling, nici in competitii-ca dovada problemele care tot apar. Vor trebui sa mai treaca alti 30 de ani ca sa fie acoperite toate posibilele probleme ce pot aparea pe parcursul unui campionat;
    2- Citez :"...obligatia echipelor de a prezenta junior a ramas in regulamentul pentru individuale." La data comiterii "abaterii"existau 2 regulamente:unul pt. campionat si unul pt. individuale. Doar regulamentul pentru individuale prevede obligatia de a prezenta junior TUTUROR ECHIPELOR PARTICIPANTE IN ACEASTA COMPETITIE !
    De ce trebuie CFR-ul sa se supuna unui regulament al unei competitii la care nu participa ?)))))Atunci chiar daca nu jucam popice clasice sa respectam si regulamentele lor, ca tot se cheama Federatia Romana de popice-bowling. Nu vedeti ca e aberant ? Experienta dvs.de 2-3 ani de bowling sau mai bine zis lipsa dvs. de experienta in acest domeniu, isi pune amprenta pe situatia actuala a bowlingului romanesc. Dvs. in calitate de Presedinte CCB ar trebui sa fiti impartial,dar ca si Dl. Basescu care e Presedintele Romaniei dar ii avantajeaza doar pe cei din PD-L, asa si dvs. ii avantajati doar pe cei ce v-au ales. Cite echipe din Bucuresti au fost sanctionate cu puncte penalizare? Si ce interese se ascund in spatele penalizarilor Sport Palace si Constructorul? In spatele penalizarii CFR stiu cu totii ce si ale cui interese se ascund. Va doresc o zi buna si mai ales "Doamne da-i romanului mintea cea de pe urma"

    RăspundețiȘtergere
  10. Multe comentarii si cel mai important lucru e ca avem semnatura celor care fac comentarii
    cu riscul "subiectivismului" macar STIM
    unde suntem

    din punctul meu de vedere,
    Comisia de Apel a FRPB este singura care si-a facut treaba cum scrie la Regulament !!!
    nici nu a fost greu sa judece :)
    eram curios ce hotarare lua Comisia de Apel daca CFR-ul nu era "tardiv"
    Restul Comisiilor au calcat din greseala in greseala (i-a luat valul)
    eu cred ca un avocat "SLAB" in stare de ebrietate la instanta castiga fluierand un proces CFR vs. CCB !!

    pentru asta spun: ATENTIE la Regulamentul pentru anul viitor

    Catalin GHEORGHE

    RăspundețiȘtergere
  11. O comisie de apel nu "judeca" - decide.

    Intradevar a fost usor sa hotaram ca aceasta contestatie este tardiva.

    Acum pun si eu niste intrebari:

    -de ce o cerere de inscriere in campionat este formulata astfel:"cerere de inscriere in campionatul pe echipe".
    -de ce si anul trecut sau completat aceleasi cereri tip?
    -de ce anul trecut s-a jucat si la individuale fara sa specifice cererea respectiva ?
    -de ce FRPB-ul a incasat banul daca a vazut ca este prea tarziu?
    -de ce CCB-ul a hotarat sa penalizeze CFR-ul doar cu 2 puncte ?
    -de ce nu a penalizat clubul cu 1000 ron ?
    -de ce nu s-a facut penalizarea cum scrie la regulament ?

    Citim si intelegem regulamentele cum vrem si luam ce decizii vrem.

    Si d-voastra oameni buni vreti ca o comisie de apel sa rezolve toate aceste probleme ????

    Va rog frumos sa ma scuzati,dar eu in calitate de presedinte, nu cred ca pot da un raspuns sincer in acest moment.

    Cu respect,
    Felicia Bianu

    RăspundețiȘtergere
  12. Sincer, nu prea inteleg de ce sunt atatea discutii. Sa o luam pe rand: regulamentul pentru individuale, duo si trio s-a desprins din regulamentul campionatului national pe echipe la cererea FRPB, corect? Deci, nu este un regulament separat, de sine statator, ci este doar unul care precizeaza modul de desfasurare al individualelor. In regulamentul campionatului national pe echipe exista obligativitatea prezentarii unui junior (cel putin), la toate probele existente in cadrul campionatului national.In caz contrar echipa aflata in culpa trebuie sa suporte anumite sanctiuni. Aici, poate, ar fi loc de discutii. Dupa cum colegii mei din Subcomisia de competitii stiu, am avut o retinere in manifestarea acordului cu privire la sanctiune. Conform Regulamentului, neprezentarea unui junior se sanctioneaza cu 2 puncte penalizare si 1000 lei amenda. Deci e o sanctiune cumulativa, nu prea merge ori, ori. Iar in privinta deciziei Comisiei de Apel, care intradevar decide, nu judeca, era singura decizie de luat. Si chiar daca acea contestatie nu ar fi fost tardiva, ma indoiesc ca rezultatul ar fi fost altul, indiferent de val... Parerea mea...

    Dana Nitu

    RăspundețiȘtergere
  13. Problema e la procedura
    Comisia de Competitii a judecat Contestatia depusa de Split
    ATAT !!, simplu
    ce a urmat? ....... sunt greseli la greseala

    ca o dovada suplimentara s-a incercat aici sa dregem busuiocul
    "aka Vali spunea... sesizarea lui Cristi nu are nicio importanta , Subcomisia de Competitii lua oricum aceeasi decizie, regulametul fiind clar."
    :)) .... nu are nici o IMPORTANTA !!!!!!
    o alta dovada ca s-a judecat DOAR Contestatia fara nici o importanta:
    http://i482.photobucket.com/albums/rr181/catalinxs/contestatie.jpg
    si tot pe procedura
    Comisia de Apel a FRPB = 3 persoane
    2 persoane din aceasta Comisie au facut parte
    din Comisiile care au judecat anterior cazul !
    :)

    ce spuneam mai sus?, cu avocatul in stare de ebrietate

    Catalin GHORGHE

    RăspundețiȘtergere
  14. CCB nu mai e in cauza, s-a pronuntat, apelul si-a urmat cursul samd.
    si vad ca toti ignorati un fapt care s-a petrecut fara nci un dubiu : CFR a incalcat regulamentul.
    ce-i asa complicat?
    probabil ca un avocat beat nu ar vedea asta, dar unul treaz da.
    prin afilierea la FRPB toate cluburile trebuie sa respecte regulamentele.
    CFR le-a cunoscut si nu le-a respectat.
    iar prevederea pe care a incalcat-o nici nu era noua, era de anul trecut.
    numai modul de penalizare e acum diferit.
    iar referitor la cei 35 de ani de experienta, care au dus la regulamentul de pana acum, tin sa va aduc aminte ca regulamentul pentru echipe fusese elaborat in urma cu doi ani, nu cu 35 de ani.
    vechi nu e echivalent cu bun.
    regulamentul international al jocului de bowling sufera schimbari in fiecare an.
    iar, cu exceptia regulamentului Comisiei de arbitri, regulamentele sunt la nivelul lui 2009.
    iar prevederile cu juniorii au facut ca anul acesta sa avem 19 juniori activi, fata de 9 anul trecut.
    era nevoie de asta, fiindca media de varsta a lotului masculin a fost anul trecut 42 de ani si a celui feminin 36.
    intotdeauna exista rezistenta la schimbare, iar cazul CFR-ului e semnificativ pentru aceasta.
    inclusiv inscrierea in campionat s-a facut la limita regulamentului, candva in week-end-ul in care se terminau inscrierile, vineri seara nu erau inscrisi, iar luni se inscrisesera.
    sunt deja mai multe cazuri in care au incercat cu "merge si asa".
    nu mai merge.
    Personal ma intereseaza prea putin acest nou scandal, fiindca in iunie imi termin mandatul si astept cu bucurie sa-mi preia altcineva sarcina de a gestiona aceasta activitate, in care jucatorii sunt prea putin preocupati de performanta si mai degraba de scandal si de intrigi.

    RăspundețiȘtergere
  15. QED..., SAMD..., What so ever..., Here we go again..., si tot asa.
    Care este rezultatul progresiv al bowlingului romanesc din aceasta disputa? Nici unul cred eu.
    Care este intriga? Care sunt beneficiile? Sincer nu stiu ca de cand joc bowling numai am dat si voi da in continuare pentru ca imi place mult. Este o pasiune, nu un mijloc de profit. Cel putin pentru mine.
    Cu deosebit respect,
    un anonim al bowlingului romanesc.

    RăspundețiȘtergere
  16. Fara doar si poate CFR-ul a gresit conform Regulamentului Individual
    dar nimic concret pe subiectul "procedura"
    modul cum a fost "mazilita" prezinta realitatea de fapt din bowlingul nostru
    mai mult decat atat Presedintele CCB cu cateva posturi mai sus scrie:
    "i-am oferit si solutii regulamentare care nu duceau la penalizare"
    WAW !!!
    asta e GRAV :( si certifica slabiciuni in sistem

    P.S. daca am ajuns in aceasta situatie se datoreaza dorintei lui Vali PIROS de a face cat mai multe lucruri pentru bowling cand cu totii stim ca are doar 2 maini
    e greu sa fi in acelasi timp
    Presedinte CCB, jucator, antrenor, selectioner , Presedinte de club, membru FRPB, cameraman, fotograf, blog-er, etc...
    e daca vreti "legea bumerangului"

    Catalin GHEORGHE

    RăspundețiȘtergere
  17. Presedinte de club nu sunt.
    si uneori exista posibilitati regulamentare sau legale de a face lucurile pe care ti le doresti, fara a fi penalizat sau pedepsit.
    ori pedeapsa sa fie mai mica.
    pentru asta iti trebuie un avocat bun sau o minte stralucita.
    iar tu nu reusesti sa-ti indeplinesti singura promisiune, fiind membru al Subcomisiei de competitii, aceea de a te ocupa de juniori.
    in plus faci si scandal ca a fost CFR-ul penalizat ca n-a adus junior la Campionatele Nationale.
    oare asta nu intra in contradictie cu ce aveai de facut, n-ar fi trebuit sa te "doara" ca Virginica nu are posibilitatea sa joace la Nationale, sa incerci sa faci in asa fel incat sa participe?
    la urma urmei era vorba doar de 40 de lei
    si de bunavointa.

    RăspundețiȘtergere
  18. pt. anonimul bowlingului romanesc
    utimele doua campionate au fost astfel:
    penultimul s- a soldat cu descalificarea celor care au castigat, dupa ce au castigat, datorita unor interpreari ale regulametului- pana atunci jucatorii suedezi aveau voie sa joace, dupa aia nu
    campionatul trecut s-a intrerupt imediat ce a inceput si s-a reluat ulterior.
    anul acesta este singurul in care campionatul a decurs normal, dintre ultimii trei.
    discutii si scandaluri vor fi cat lumea, e doar Romania...
    vezi si pe la alte sporturi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Pentru d-l Catalin Gheorghe:care sunt cele doua persoane de la Comisia de Apel care au judecat anterior cazul? O zi buna!

    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  20. de ce nu poti intelege IDEEA mea
    nu e SCANDAL !!
    vreau sa arat ca "mazilirea" CFR-ului nu a fost facuta corect(conform regulamentului)
    ATAT.
    putea fi oricare echipa din campionat in locul
    CFR-ului, sau orice persoana Presedinte CCB !, spun lucrurilor pe nume, asa cum le cred, cum le simt, cum le spun de fiecare data cand consider ca se fac greseli
    daca vrei o dovada in acest sens
    primul vizat in povestea asta si pe care l-am considerat vinovat a fost D-l Norea ca reprezentant al CFR-ului
    Dar la fel de bine s-a gresit si prin modul cum a fost depunctat CFR-ul
    sunt lucruri evidente dar in loc sa faci ceva in repararea "evidentelor" ma gasesti pe mine vinovat de contextul JUNIORI(schimbam subiectul)
    poate ca am eu vreo vina in acel "context" dar
    una-i una si alta-i alta
    daca esti CORECT de ce nu spui:
    Procedura si modul de depunctare a CFR-ului a fost facuta conform regulamentului
    asta-i una

    condamna-ma pe mine ca fac scandal, de contradictii, de partizanat, de incitator sau orice alt ceva doar atunci cand lucrurile sunt facute CORECT
    pana atunci, te rog nu arunca gunoiul("DURERI") la mine sub pres ca nu sunt eu Presedintele CCB
    si nu sub conducerea mea se fac abateri de la regulament
    asta-i alta.

    Catalin GHEORGHE

    RăspundețiȘtergere
  21. eu cred ca acest circ pe care-l fac asa zisele comisii arata cat de varza sunteti ca sportivi si ca organizare sportiva intr-un campionat orasenesc pe care il conduceti din spatele oamenilor de afaceri.ACESTA ESTE PROGRESUL DE CARE VORBEATI???LASATI-VA CU TOTII!!!Acum intelegeti de ce a fost mazilit si POPESCU MIHAI? ptr.ca a aplicat un regulament corect.lasati mangleala cu suedezii.....

    RăspundețiȘtergere
  22. cred ca ar trebui ca toate aceste decizii de depunctare sau penalizare sa i le lasati lui CATALIN GHEORGHE sa le judece.parerea mea este urmatoarea::este cel mai cu capul pe umeri.

    RăspundețiȘtergere
  23. ar trebui ca toate abaterile de la regulament sa le lasati pe mana lui CATALIN GHEORGHE.ESTE CEL MAI IMPARTIAL DIN CATE AM VAZUT.PE DEASUPRA MAI GANDESTE SI IN SPIRITUL SPORTIVITATII .

    RăspundețiȘtergere
  24. Abaterile(scaparile) din regulament trebuiesc
    discutate si aprobate in Adunarea Generala de 2/3 prin vot
    nu de o singura persoana
    chiar daca e "MAFALDA" respectiva persoana nu poate dibui scaparile din regulament si nici nu este democratic asa ceva.

    cum procedam eu, daca aveam puterea de decizie
    Propunerile de modificare la regulament pot fi facute de orce club sau persoana si de toate comisiile mai ales acolo unde au intampinat probleme pana la o anumita data. sa zicem data de 3 Mai 2010, dupa care toate propunerile se fac publice(sunt anuntate)
    timp de 2 saptamani(10->20 zile) aceste propuneri se discuta de fiecare in cadrul clubului, pe blog, la cafea, telefon, etc
    odata cu Turneul Final Individual de la Galati se facea si Adunarea Generala unde se hotara ce se schimba si ce nu se schimba in Regulament
    deci la final de campionat aveam Regulamentul "OK" pentru urmatoarea editie de campionat
    astfel nu risti ca in editia urmatoare de campionat sa constati probleme majore in Regulament si in maxim 3-4 ani pe acest principiu ajungi sa faci un Regulament cat mai corect, mai bun

    eu la punctul 1 in regulament asi dori sa fie stipulat:
    Regulamentul nu se schimba(completeaza) in timpul jocului decat prin vot de 100% cu toti participanti la competitie

    Presedintele CCB nu trebuie sa detina mai multe functii., trebuie sa asigure respectarea regulamentului
    PUNCT
    P.S. nu doresc sa ocup nici o functie in structura CCB( imi place in opozitie) :))
    imi doresc sa fiu sanatos, s-a pot invarti bila

    Catalin GHEORGHE

    RăspundețiȘtergere
  25. -Stimati colegi de "breasla"
    -Stimati membri si presedinti ai comisiilor, subcomisiilor, etc.
    ESENTA ACESTUI SCANDAL ESTE URMATOAREA :
    S-A DORIT DE CITIVA ANI INCOACE "MAZILIREA" ECHIPEI CFR DIN BOWLING ! Imi sprijin aceasta afirmatie pe urmatoarele fapte concrete
    1- Acum 2 ani-S-a facut afirmatia ca CFR "pute"(aruncind anatema asupra intregii echipe;mai tineti minte ce discutii au fost atunci);de la cine au pornit? De la un suporter"anonim". Cine s-au "inflamat" cel mai mult? Bogdan Piciu, Raluca Gindac-membrii Amica;
    2- Acum 1 an- Cineva din clubul AMICA s-a suparat ca de ce nu vine CFR-ul la meci mai devreme decit e programat ? Ca sa le salveze lor niste cheltuieli. Si atunci stiti ce discutii au fost.
    3-In acest an (eram curios ce va mai aparea) "cineva" a decis ca am incalcat regulamentul. Restul NU CONTEAZA. Decizia de depunctare era luata(pregatita) demult. In sprijinul acestei afirmatii vin doar cu citate din ce s-a scris mai sus:
    -Sesizarea lui Cristi Calagiu nu are nici o importanta "Subcomisia de competitii lua oricum aceasi decizie"...Vali Piros;
    - Si chiar daca acea contestatie nu ar fi fost tardiva, ma indoiesc ca rezultatul ar fi fost altul..."-Dana Nitu;
    - "Daca Comisia(?!!! -CACOFONIE - Culmea Limbii Romane- Ti se atrage atrage atentia de cacofonie de catre un turc care vorbeste Limba Romina mai bine ca tine) de competitii si-ar fi facut datoria" Split-ul nici nu erau implicati in aceasta poveste" - Raluca Gindac
    Apropos- Stiti cum a ajuns Contestatia Slit-ului la CCB ? De pe calculatorul Ralucai Gindac. De ce ? Intrebati-o pe ea. Si voi presedinti de comisii si subcomisii o bagati pe ea sa judece impartial? Intr-adevar implicarea Slit-ului in aceasta poveste este una de conjunctura. De ce acum cei mai inversunati sustinatori ai depunctarii CFR sunt Raluca Gindac si Bogdan Piciu? Este clar ca ei nu sunt decit niste "papusi" in mina "papusarului" sef.
    Si de ce la momentul depunerii contestatiei de catre Split acest club nu a platit contestatia ?
    Sunt intrebari de bun simt la care ar trebui sa raspunda acele "comisii si subcomisii".

    RăspundețiȘtergere
  26. Si apropos de respectarea regulamentelor:
    -Daca acum 1 an s-au reprogramat meciuri ca anumite echipe au fost la schi in Alpi si au decis ca mai ramin citeva zile, culmea neobrazarii a fost ca anumiti "colegi de breasla" au desconsiderat regulamentele (au voie ca sint de la echipa campioana-2009} si au aminat meciuri deoarece fiind Simbata fiind ziua onomastica a unuia dintre ei, Duminica NU S-AU PUTUT PREZENTA LA MECI in starea Bahica in care erau. Este corect?!!! In atentia Comisiilor si Subcomisiilor care au aprobat aceste ABUZURI!!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Si apropos de respectarea regulamentelor. Daca acum 1 an era o echipa care a aminat un meci deoarece era la schi in Alpi, anul acesta echipa campioana 2009 si-a permis sa amine meciuri pe motive puerile:- Ziua onomastica a unuia dintre ei sarbatorita Simbata si starea bahica in care erau nu a permis desfasurarea meciului de Duminca. Si ei vorbesc de respectarea regulamentelor? Ba mai mult( culmea neobrazarii): sunt desemnati in comisii si subcomisii care sa sa judece respectarea regulamentelor!!!!! Toni-CFR ( scriu asa deoarece adresa mea de net a fost interzisa pe acest blog)

    RăspundețiȘtergere
  28. D-le Toni
    Cred ca sunt cam ultima persoana pe care ati putea sa o acuzati ca as avea ceva impotriva constantenilor in general. In ceea ce ma priveste nu a fost nimic premeditat in decizia pe care am luat-o. As fi luat aceeasi decizie indiferent de echipa implicata. In privinta formularii mele, probabil nu m-am facut bine inteleasa. Ca sa fie foarte clar, am spus ca ma indoiesc de faptul ca rezultatul ar fi fost altul pentru ca, din punctul meu de vedere, CFR-ul a incalcat regulamentul. As prefera ca pe viitor sa nu mai existe nici un fel de suspiciuni legate de aceste comisii si subcomisii. Noi suntem un for executiv, ceea ce inseamna ca urmarim aplicarea regulamentului si in momentul in care apar abateri de la acest regulament, aplicam sanctiuni. Asta este treaba noastra si aici nu e loc de simpatii, antipatii sau vendete personale. Faptul ca regulamentul e mai bun sau mai prost nu are nici o legatura cu nerespectarea lui. Nu ne ramane, noua tuturor celor implicati in bowling, decat sa avem grija ca la inceputul campionatului viitor sa existe un regulament care sa multumeasca pe toata lumea.
    Dana Nitu

    RăspundețiȘtergere
  29. Apropos D-na Nitu Dana-membra a Comisiei de Apel FRPB
    Sa stiti ca in Campionatul National pe Echipe am prezentat junior la fiecare meci. Atit ne-ar fi trebuit: sa nu prezentam junior. Insa la Individuale...e cu totul alta problema. Daca dvs. nu participati la Campionatul Mondial de Popice si regulamentul competitiei prevede ca toate echipele Federatilor afiliate din intreaga lume sa prezinte cite un junior dvs. trimiteti un jr.jucator de bowling sa joace popice? Este exact ce incerc sa va fac sa intelegeti... SUNT 2 COMPETITII DIFERITE CU REGULAMENTE DIFERITE ! Toni-CFR

    RăspundețiȘtergere
  30. IMI CER SCUZE CA MI-AM PERMIS SA FAC O GRESEALA GRAMATICALA IN FATA DVS...SI IN CEEA CE MA PRIVESTE V-AS RUGA SA VA ABTINETI DE LA COMENTARII CA NU CRED CA NE CUNOASTEM,,,,, SI SINCER NICI NU IMI DORESC....
    RALUCA

    RăspundețiȘtergere
  31. Toni, cred ca am vorbit destul de frumos pana acum si as vrea sa o fac in continuare, asa ca nu-mi forta rabdarea! Papusi in mana papusarului sef? Cred ca abia te-ai trezit din somn si te-ai gandit sa te apuci sa scrii un comentariu... Tine bine minte, nici mama nu-mi spune mie ce sa fac! Cat despre acuzele la adresa mea si a Ralucai eu te sfatuiesc sa o lasi mai moale... Si acum sa le luam pe rand :
    1) S-a facut afirmatia ca CFR pute, a fost facuta de Romeo si sustinuta de toata lumea din sala de la meciul respectiv, dar nu-mi amintesc sa fii fost eu sau Raluca cei mai inversunati, acum daca ai o problema cu noi nu ne acuza si de ce nu am facut...
    2) Am amanat meciul pentru ca a fost ziua cuiva din echipa si nu am putut juca imediat dupa petrecere? SI CE? NU AM PUTUT, am voie sa-mi aman meciul o singura data pe campionat, iar esenta a fost ca 3 membrii ai echipei au fost si plecati din Bucuresti dupa acea onomastica... Din nou daca taceai, filozof ramaneai! P.S - CFR a amanat meciul cu XTREME, motivul fiind " sa joace intai Amica cu Split pentru ca va fii blat"... Si a fost blat intr-adevar...
    Si ca sa inchei, nu sunt Bogdan Piciu si Raluca Gindac cei mai inversunati ca CFR-ul sa fie depunctat, nu e interesul cuiva ca CFR-ul sa fie depunctata, dar daca aveati bunul simt sa trimiteti un junior asa cum au facut-o toate echipele macar la 1 turneu individual, nu se mai ajungea aici! Iar conspiratia sigur este Bogdan Piciu si Raluca Gindac impotriva CFR, sau Amica impotriva CFR, pentru ca nu v-am batut suficient pe pista, trebuia sa facem jocuri de culise :))))))))))))

    As aprecia sa te abtii de acum incolo in a face acuzatii nefondate la adresa mea sau a Ralucai pentru ca nu ne cunoastem si nici nu ne tragem de sireturi! O zi buna! Bogdan Piciu

    RăspundețiȘtergere
  32. Stiu ca ati prezentat junior la toate etapele, si tocmai de aceea ma intreb de ce nu ati facut-o si la individuale. In privinta regulamentelor, haideti sa va explic cum vad eu lucrurile: regulamentul pentru individuale, duo si trio este separat pentru ca in el este explicat modul de desfasurare al acestora, normele metodologice daca vreti. Dar el deriva din regulamentul campionatului national, cel pe care toate echipele l-au semnat la inceperea campionatului. Si in drept exista un principiu, care spune ca secundarul urmeaza principalul. Este ca si cum dvs. semnati cu banca un contract de imprumut, luati banii, dupa care nu vreti sa mai returnati imprumutul pentru ca exista un contract separat in care se specifica modul de returnare.

    RăspundețiȘtergere
  33. DOMNULE TONY CFR CA UN SIMPLU JUCATOR DE BOWLING VA INTREB: CUM ATI DORI SA SE DESFASOARE UN CAMPIONAT....ASA CUM A FOST ANUL TRECUT IN PLAY OFF CAND ANUMITI JUCATORI AI CLUBULUI CFR AU JUCAT IN STARE DE EBRIETATE SI NU S-AU ALES NICI MACAR CU UN AVERTISMENT? ASA AR FI BINE NU?

    RăspundețiȘtergere
  34. D-na Dana
    Eu Toni da la CFR va apreciez foarte mult. Acel principiu de drept la care faceti referire il cunosc si eu din moment ce am absolvit o facultate de drept si profesez in acest domeniu.
    In principiu si in realitate lucrurile stau cam asa:
    -Split-ul a facut o contestatie si in 48 de ore trebuia platita taxa pentru contestatia respectiva;
    - Neplatind taxa de contestatie (deloc nici pina in acest moment) ACEA CONTESTATIE ESTE NULA DE DREPT!!!!!!! Restul sunt povesti.....Am sau nu dreptate? Din punct de vedere legal sau cum vreti DVS.

    RăspundețiȘtergere
  35. Dana ar trebui sa recunoasteti ca acest regulament este aprobat de toata lumea dar in acelasi timp trebuie sa mai acceptati ca a fost facut gresit de niste oameni care nu prea au nuimic in comun cu regulamentele sportive.RECUNOSCAND faptul ca luati echipei CFR.DREPTUL DE A PARTICIPA la finala dupa o hotarare gresita de la inceput, aveati macar putin simpatia mea ca ati fost fair-play fata de o echipa saraca si cinstita care si-a castigat acest drept in arena de joc.....poate castiga maine meciul cei de la EXTREME la CERNAVODA si toata lumea se linisteste. as dori ca voi toti din acele comisii sa aveti macar putin din atitudinea si corectitudinea lui OBADA. CATALIN ANTIMIRESCU .CFR.

    RăspundețiȘtergere
  36. Pentru Raluca
    Intotdeauna eu m-am semnat,(Toni-CFR, nu Tony) am avut curajul raspunderii asupra a tot ce am afirmat.Faptul ca te ascunzi in anonimat si postezi fara sa te semnezi cum ai facut cu articolul de ora 20:25 nu inseamna ca ca nu te recunosc. Daca nu stiai afla ca pe tastatura in stinga exista o tasta pe care scrie Caps Lock. Probabil ca tu o ai mereu apasata, altfel nu-mi explic de ce scrii mereu cu litere mari. Apas-o si vezi ca poti scrie si cu litere mici.Vezi ca se aprinde un beculet in dreapta...Sa nu te sperii... Asa trebuie sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  37. IN PRIMUL RAND SCRIU CUM VREAU EU.....DEJA VAD CA INCEPETI SA INCALCATI MASURA.... INTOTDEAUNA CAND AM AVUT CEVA DE ZIS M-AM SEMNAT.. DECI NU VAD SEMNATURA MEA LA COMENTARIUL DE LA ORA 20.25..... ORICUM VAD CA RASPUNDETI NUMAI LA CE VA CONVINE ... IN AL DOILE RAND DACA TOT VRETI SA PARETI DESTEPT EU NU AM ACEL BECULET DE CARE SA NU MA SPERI DACA SE APRINDE CA A MAI EVOLUAT TEHNOLOGIA SI ALTII AU MAC-URI..... DA-TI UN SEARCH PE GOOGLE DACA NU STITI CE E ALA.....
    RALUCA

    RăspundețiȘtergere
  38. Discutii la nesfarsit ! Nu vor duce nicaieri.
    Putina rabdare.
    Aceasta comisie a luat o decizie.Buna sau rea,asa este hotarat si asa va ramane.
    Urmatorul pas este ca Prezidiul Federal,constituit din 11 sau 13 membrii sa analizeze si sa hotarasca cum va ramane in final.
    Poate ce se va hotari ,va multumi pe toata lumea.
    Fara semnatura.
    Suntem obositi,nervosi,nemultumiti. Haideti sa nu ne mai jignim,nu pentru asta exista acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  39. Deci tu iti postezi articolele de pe MAC-ul altora? Pentru ca spui ca "altii au MAC-uri". Ai naibii americani sau cine fac MAC-urile astea.Nu au pus si un buton ca sa poti scrie cu litere mici. Sau trebuiau sa dea si niste instructiuni de folosire. Acei"altii"au asa ceva? Oricum trebuia sa existe o lege care sa interzica folosirea tehnologiilor de ultima generatie de ...copii.

    RăspundețiȘtergere
  40. D-le Toni
    Contestatia depusa de Split nu face obiectul discutiei noastre. Subcomisia de competitii (si tin sa va reamintesc faptul ca toti membrii acestei subcomisii au fost prezenti la cele doua etape individuale) se poate autosesiza in cazul in care observa abateri de la regulament, nu e nevoie de nici o plangere prealabila. Deci, nu poate fi invocat nici un viciu de procedura. In cazul Comisiei de Apel, problema supusa atentiei noastre a fost contestatia depusa de dl. Norea. Iar aceasta a fost tardiva.

    Draga Catalin
    Imi pare rau daca tu consideri ca am fost lipsita de fair-play. In privinta regulamentului, revin cu ceea ce am mai spus. Faptul ca cineva considera ca regulamentul este prost, nu presupune in nici un caz nerespectarea lui, odata ce ai fost de acord cu el prin inscrierea in campionat. Daca nu ne convine tuturor avem grija ca pe viitor sa nu mai repetam aceleasi greseli si sa facem cu totii un regulament cat mai bun. Un regulament pe care orice comisie sau subcomisie oricum trebuie sa-l respecte in aplicarea sanctiunilor sau luarea deciziilor.

    RăspundețiȘtergere
  41. Toni, cred ca te-am rugat destul de frumos si respectuos ceva, dar deja incepi sa ma scoti din sarite! Generatia asta de copii si persoana careia tu i te adresezi cu atata superioritate are mai multa minte si mai multa carte decat o sa ai tu vreodata, asa ca te rog frumos sa ne scutesti cu aceste replici acide ca nu faci altceva decat sa dai in penibil. Cu asta am incheiat orice discutie cu tine pentru ca nu meriti nici macar 2 cuvinte in plus... La revedere!

    Bogdan Piciu

    RăspundețiȘtergere
  42. Draga DANA,nu am spus ca tu esti lipsita de fair-play,ci faptul ca era fair-play daca recunosteati ca luati 2 puncte din clasament datorita unui regulament foarte prost pus la punct.era corect sa spuneti ca luam aceste puncte ptr .ca am votat o cacialma de regulament......si unii l-au inpuscat pe Ceausescu dupa o hotarare proasta care s-a dovedit a nu fi benefica. Noapte buna si nu ma intelege gresit. Catalin Antimirescu

    RăspundețiȘtergere
  43. D-na Dana
    Aveti mare dreptate.Comisia de apel a judecat contestatia d-lui Norea si a considerat-o tardiva.OK. Cine trebuia sa se autosesizeze ca depunerea contestatiei SPLIT-ului s-a facut prin incalcarea regulamentelor?Si de ce nu a facut-o ? Stiu nu e treaba dvs. Dar legal am dreptate cind spun ca acea contestatie este nula de drept? V-as ruga sa-mi raspundeti din punct de vedere juridic.

    RăspundețiȘtergere
  44. @Toni-CFR,
    iti raspund eu daca vrei sa auzi cum stau lucrurile
    Subcomisia de Competitii a judecat contestatia
    Split-ului si a decis ce a decis
    a trimis Subcomisiei de Disciplina hotararea luata
    aceasta a luat la cunostiinta
    CCB-ul a avizat hotararea si a anuntat depunctarea CFR-ului
    simplu
    E adevarat ca Subcomisia de Competitii trebuia sau putea sa se autosesizeze in cazul neprezentarii juniorului si putea judeca conform regulamentului, insa aceasta Subcomisie nu s-a autosesizat !!, ea a judecat doar contestatia si atat. Contestatia e nula, e fara valoare
    deci in mod normal si hotararea luata la aceasta
    o sa vezi verdictul Prezidiului Federal
    eu anticipez raspunsul insa nu-mi permit sa ma antepronunt din respect fata de acesta
    in alta ordine de idei si Dana, si Raluca nu sunt de condamnat !!, ele si-au facut doar datoria. acolo unde au fost ele(comisii) au primit o hartie cu o rezolutie pe ea
    au consultat regulamentul la care facea referire hartia respectiva si au constatat ce era de constatat
    atat si nimic mai mult
    mie mi-ar place sa avem in bowling cu zecile persoane ca Dana si Raluca!!

    Greseala este plecata de la Subcomisia de Competitii si antamata de Presedintele CCB
    daca citeai atent observai unde am scris
    "a incercat s-a dreaga busuiocul"
    am scris asta pentru ca este evident ca Presedintele CCB realizeza greseala dar ca si memoriul depus de CFR e tardiv

    Catalin GHEORGHE

    RăspundețiȘtergere
  45. nu e nicio greseala, regulamentul si statututul FRPB nu prevad termene si taxe pentru contestatiile adresate CCB, noi analizam tot ce ne vine.
    nici nu am avea cum sa incasam taxe in termen de o ora sau o zi etc , neavand chitantie, personaliate juridica etc.
    de la federatie nu ne-au dat chitante la amenzile pentru tinuta nici la trei luni dupa ce le-am incasat.
    asta e o slabiciune a Statutului si Regulamentului FRPB, pe care am sesizat-o de anul trecut, pe langa altele - imposibilitatea contestarii activitatii comisiilor sau a prevedrilor regulamentului etc.
    Statutul si regulamentul trebuiau rescrise total, cu structuri in paralel, Comisie Centrala de Popice, Comisie Centrala de bowling si comisiile FRPB care sa le deserveasca pe ambele in egala masura.
    acum Comisiile de la popice sunt practic cele ale federatiei, ceeea ce e anormal.
    din pacate nu a existat niciun interes pentru schimbarea statutului din partea celor de la bowling, iar cei de la popice sunt clar impotriva simetrizarii activitatii in federatie.
    am spus ca indiferent ca era contestatie sau nu, rezultatul era acelasi.
    asta nu insemna ca avea contestatia vreo problema.
    discutia asta a avut loc si in Prezidiul de dupa Adunarea Generala.
    referitor la regulamente si statute, in momentul asta sunt trei oameni care sunt implicati si se pricep : Viorel, Raluca si cu mine.
    restul citesc pasajul care ii intereseaza, cand e cazul.
    indiferent de unde se apuca situtia cu CFR-ul, rezultatul era acelasi - nu au respectat regulamentul, care e clar ca buna ziua.
    ultima data cand a incalcat CFR-ul regulamentul a fost duminica (si la toate meciurile de acasa), nepunand la dispozitia arbitrului computer, ca acesta sa consemneze rezultatele si sa le transmita electronic.
    asa ca mai slabiti-ma cu expertii in regulament.
    in particular va spun ca am fost membru fondator al Federatiei Romana de automobilism, iar acolo nu a fost niciun fel de amendament la statut de cand s-a infiintat, nu aveam prevederi absurde cu partiicparea a doua treimi din membri la toate sedintele AGA.
    si un copil stie ca daca vrei sa blochezi o activitate pui o prevedere de genul asta.
    cand l-am intrebat pe dl, Novac cine a scris Statutul mi-a zis ca asa a venit de la minister.
    de parca FRPB e federatia ministerului...
    democratia se exprima si ca libertate de expresie, fiecare spune ce vrea, dar actiunile se fac dupa regulamente.
    si dupa ele CFR-ul e vinovata.
    intrebati-l pe dl.Norea de ce n-a trimis junior, cand toti ceilalti au trimis.
    punct.

    RăspundețiȘtergere
  46. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  47. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  48. motto-ul site-ului e "doar celor afectati de bile"-la figurat dupa parerea mea-da'se vede treaba ca unii dintre noi au inteles altceva sau au gresit adresa......de web

    Vali.P.V1

    RăspundețiȘtergere
  49. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  50. Dragi colegi de breasla , jucatorii de popice-bowling.
    Nu mai pot sa citesc balacareli care au degenerat in penetrari si injurii la adresa Constantenilor.
    Din respect pentru toata lumea , care , poate , din lipsa de activitate , a avut timpul necesar sa schimbe cateva opinii de si despre cine este vinovat de tot scandalul acasta.
    X-spune ca Y e de vina , Z spune ca X si Q e de vina .
    Pana la urma suntem obisnuiti cu scandaluri de sfarsit de campionat ca X-Y-Z nu si-a indeplinit obiectivul. La categoria CARCOTASI suntem pe primul loc in lume.
    Prin acest mesaj nu vreau sa ma disculp ( ca am gresit ). Vreau sa va spun si unde am gresit.
    Am gresit ca am fost tolerant cu toata lumea.
    Am gresit ca nu am fost aspru in deciziile pe care le-am luat.
    Am gresit ca nu am respectat regulamentul ad literam si ca am propus sa nu se amendeze echipa CFR cu 1000 ron.
    Recunosc aceste greseli.
    Rog acei colegi , care mi-au adus acuze ca am gresit , sa inteleaga anumite lucruri ca , EU , nu am nimic cu nimeni , am vrut doar sa evit orice discutii - inutile - si ca cineva a fost rauvoitor si NU A VRUT sa respecte regulamentul.
    Nu a fost vorba de bani.
    A fost vorba de Principii.
    Din aces motiv avem acum subiect de discutii ( pentru oameni civilizati ) si motiv de scandal pentru unii aprigi la manie.

    Subcomisia de Competitii Viorel Pavel

    RăspundețiȘtergere
  51. La urmatoarea editie de Campionat cred ca o sa trebuiasca si viza psihologica !!!! :((

    revenind la "celor afectati de bile" ....

    Nu trebuie admis ca o contestatie fie ea adresata
    CCB-ului, Subcomisiei x sau y nu este urmata de plata taxei. O astfel de situatie va duce ca fiecare sa conteste pe fiecare la nesfarsit
    Cu acelasi regulament, in episodul "Suedezii" Elcomexul face contestatie si achitata taxa de 250 RON(2.500.000 lei) desi avea promisiunea Presedintelui CCB ca se autosesizeaza

    Contestatia Split-ului e nula pentru:
    1. Nu are taxa achitata
    2. Subcomisia se autosesizeaza

    pentru asta sustin viciu de procedura
    cum era corect?:

    Subcomisia de competitii -> proces verbal cu semnatura membrilor -> viza CCB = -2 puncte si 1.000 RON CFR
    PUNCT

    P.S. Daca la Regulamentul pe echipe si(sau) la Regulamentul Individual nu avem scris(la inceput, la sfarsit, in stanga, in dreapta printre randuri) "in continuare",parte integranta
    Regulament 2009-2010
    1. sau A. Regulament Echipe
    2. sau B. Regulament Individual Duo ....
    pagini numerotate, ceva care sa arate legatura
    si mergem pe subinteles de ce la contestatie nu subingelegem plata taxei ?
    hai sa judecam cu aceasi masura, pe aceasi directie si aceasi toleranta

    P.S.2 Automobilismul ? WAW, sa nu ajunga bowlingul vreodata ca la nebuneala de acolo !!
    pai daca nu avem 2/3 din voturi sa nu ajungem sa jucam care da mai putine fara sa stim sau sa avem antrenor federal fara ca cineva sa voteze

    sau daca vrei da un ochi la fotbal -> http://www.frf.ro/regulamente
    sau la handbal -> http://www.frh.ro/

    Catalin GHEORGHE

    RăspundețiȘtergere
  52. ha, ha bun exemplul asta cu FRF-ul, ca tot a fost scandalul cu Rapidul
    acolo au voie sa joace in orice diviziedaca sunt legitimatila un club, dar FRF-ul a pus perioadele de transferari diferite, Rapidul i-a legitimat la div. a 3-a si automat avea drept de joc si la prima.
    sunt niste regulamente foarte bune...
    si au o gramda de juristi pe acolo, de vreo cateva zeci de ani.
    e cel mai prost exemplu pe care poti sa-l dai.
    stii ca regulametul lor interzice accesul al justitia regulate, civila?
    n-as vrea sa te dezamagesc, dar regulamentul la automobilism e tot o carte,iar eu am scris la ea...
    problema e ca jucatorii de bowling nu-l citesc nici pe ala de cinci pagini pe care-l au.

    RăspundețiȘtergere
  53. trimiterea la FRF sau FRH a fost catre Regulament(e) procentul la vot si taxa la contestatie
    btw.... din vreo 11 federatii pe care le-am citit
    doar la AIKIDO am gasit neplata la Contestatie!!
    http://www.aikido-romania.eu/
    (Regulament CNKA 2010 -> art. 14)
    si daca tot am cautat mi-a atras atentia la KAIAC
    taxa e de 100 RON si la fiecare sedinta de subcomisie dau comunicat pe site cu hotararile luate (transfer, penalizari, actiuni, numiri,..)
    nu strica sa imprumutam procedeul si la noi ;)
    legat de procentul la vot sunt si federatii unde au MAJORITATEA SIMPLA in A.G. insa consider ca la bowling nu e bine sa avem acest sistem pentru ca nu cu mult timp in urma am avut o persoana care avea(controla) multe cluburi

    Catalin GHEORGHE

    RăspundețiȘtergere
  54. problema este cu nr de participanti la AG, care e 2/3 la toate convocarile.
    a doua convocare, daca nu strangi 2/3 este asa,la marea majoritate a asociatiilor, federatiilor, SA-uri etc: ori jumatate, ori nu mai este impus un numar.
    la noi, pana la ultima AG, era musai sa fie 2/3 ca sa fie statutara.
    cum e cazul acum, cand avem 11 structuri de bowling inactive (din 23 la bowling, respectiv 39 in total) exista riscul sa nu mai poti avea o adunare statutara niciodata, ca sa-i dezafiliezi pe cei 11 trebuie sa faci AG, dar aia nu poti s-o faci fiindca nu vin 2/3...
    problema nu e la procentul votului valid, ci la participare.
    in statut poti sa pui ca orice hotarare sa fie luata cu 2/3, dar o sa vezi ca uneori asta te impiedica sa iei hotarari.
    cum e la CCB acum, daca sunt jumatate e statutar(adica 4 din 7)
    la AG s-a votat sa fie minim 5(din 7, adica jumatate plus 1).
    in CCB acum sunt 6, Raluca a demisionat.
    Antimirescu nu a mai participat la nicio decizie de multa vreme.
    au mai rams 5, adica toti care pot fi utilizati, iar Costica e aproape imposibil de convocat.
    eu stiu ca teoretic suna bine, dar practic e o catastrofa.
    referitor la contestatie sunt acum sunt trei modalitati posibile la FRPB:
    - pe foaia de arbitraj - nu se taxeaza
    - la CCB - nu apare in regulamente, in practica nu se taxeaza
    - la FRPB - se taxeaza cu 250 lei
    noi le putem stabili cum vrem, taxarea e utila ca sa descurajezi excesele, dar pana acum n-a fost cazul.

    RăspundețiȘtergere
  55. pai daca avem probleme si sunt EVIDENTE promovate pentru schimbare sau anulare
    si daca esti inspirat sa pui A.G. la o data unde vrei nu vrei participa grosul din participanti
    cum ar fi Galati 21.05.2010 rezolvam problemele.
    cu cat mai repede cu atat mai bine
    insa nu strica sa avem si o sectiune de anuntare la propunerile ce urmeaza modificate
    ca cel care urmeaza sa-si exprime votul s-a stie lectia, si de ce nu, daca e mai inspirat anunta o forma imbunatatita, modivandu-si totodata inspiratia

    PS poate e fasole la masa .... pentru inspiratie
    :)

    Catalin GHEORGHE

    RăspundețiȘtergere
  56. adunarea generala nu se poate face numai cu bowlingul.
    la adunarea generala de alegeri pt CCB, in iunie, cand expira mandatul (de fapt la sfarsitul lui august expira, dar alegerile precedente au fost in iunie) putem sa propunem pentru viitorul sezon schimbari de regulamente ale CCB, pe langa alegerea noilor membri CCB.

    RăspundețiȘtergere
  57. Exista si EXTRAORDINARA Vali da tu nu stii

    RăspundețiȘtergere
  58. Baaa, taxa e taxa , iar CCB nu are in competenta sa decida asupra contestatiilor
    DA TU CE SA STIII
    bebe

    RăspundețiȘtergere
  59. SI FELICITARI AI RAMAS POSESORUL ADEVARULUI ABSOLUT, un site pe care-l cenzurezi, mai ai sa te si lauzi pentru maretele realizari, esti TU
    BEBE

    RăspundețiȘtergere
  60. daca vrei o sursa de inspiratie si ai timp sa te uiti la un meci de-al Stelei din Ghencea , esti cam acolo
    Bebe

    RăspundețiȘtergere
  61. TE ROG DIN INIMA SA MA APROBI, VOI FI VESNIC RECUNOSCATOR. DECLAR CA SUNT UN UMIL SUFLET CONSTANTEAn , de adoptie, care nu fac nimic cu gura , daca nu mi se impune, da da-mi si mie voie sa ma exprim!
    Bebe ( cu drag )

    RăspundețiȘtergere
  62. si ce paragrafe din regulament a aplicat subcomisia de COMPETITII ??? A...
    Bebe

    RăspundețiȘtergere
  63. Dragul meu VALI, asa cum ne-ai obisnuit faci din regulile tale doar platforme pentru scopurile ascunse ale "carierei". Cred ca vei gasi de cuviinta sa cenzurezi ce-ti sciu acum, da nu face nimic.
    Pai, daca tu crezi ca media, obtinuta pe piste conditionate de tine in scopul cresterii, poate fi singura conditie de selectie atunci lasa-te de sport (nici nu te-ai apucat) pentru ca tu nu vrei decat sa-ti arati ca poti si tu . Sa intelegi un lucru TU NU POTI , tu vrei sa te impui (ai tu bani , ai tu tupeu, ai tu aroganta,.. ). Tu vei putea trece de nivelul asta atunci cand vei fi avut suficiente trairi in sport, in general, si in bowling in special.
    TU ACUM TE FRECI PE LANGA LOTUL DE BAIETI CA SA TE DAI MARE SELECTIONER LA FETE , ( da bine sa fii selectioner la orice lot )
    Sa intelegi bine , chiar daca tu ai facut legea cu clasamentul jucatorul anului, buna rea, asta trebuia sa fie regula de selectie , da tu esti TU si nimic nu poate sa te explice.
    VALI, sincer, tu trebuie sa faci ce stii, si nu stii nimic, esti un tip plin de ambitii si atat.Fa (....) public clasamentul anului si lasa in (...)toate subterfugiile pe care la invoci penibil ca sa pari un GURU nemuritor al bowlingului din RO
    SAU VREI SA MAI OCUPI SI LOCUL DE DEMIS , DE INLATURAT , DE GONIT , DE BUCURESTEAN PROST CARE TRAIESTE IN CONSTANTA ( adica si locul meu , pe care eram sigur pana acum )
    Sunt convins Vali ca nu poti, da te rog incearca.
    Bebe

    RăspundețiȘtergere
  64. regulamentul de selectie a loturilor este transmis la toate cluburile si este votat de CCB si Federatie.
    clasamentul jucatorului anului va fi facut dupa terminarea tuturor campionatelor, iar acum primii trei din "jucatorul anului" se afla cu siguranta intre cei cu primele zece medii.
    clasamentele care conteaza sunt cele finale, acum sunt provizorii, sa-si dea seama lumea cam cum sta.

    RăspundețiȘtergere
  65. OFFF......GREU...GREU DE TOT....SI TRIST...FOARTE TRIST.
    CE E GREU??...E GREU CA NOI CA POPOR NU AM INTELES NICI PANA ACUM CA ACOLO UNDE EXISTA UN REGULAMENT...ACESTA TREBUIE RESPECTAT...ASA CUM ESTE EL...BUN...RAU..ESTE ACELASI PT TOTI SI SE APLICA LA FEL PT TOTI....INCALCAREA LUI PRODUCE ACELEASI EFCTE PT TOTI, ASA E LEGAL, CORECT SI CHIAR MORAL!!!DACA ACEL REGULAMNET ESTE DEFICITAR..SA SE VINA CU PROPUNERI DE MAI MULTE REGULAMENTE, FIE ELE CHIAR IN FORMA DE PROIECT (IN IDEEA IMBUNATATIRII ACESTORA) SI SA SE VOTEZE REGULAMENTUL CEL MAI BUN,VARIANTA OPTINMA!!
    ACUM...DE CE E TRIST?? PAI E TRIST CA PE UN BLOG DE BOWLING APAR ASEMENEA COMENTARII...CAUTAM PE GOOGLE INFORMATII DESPRE BOWLING....JUCATORI...BILE...ECHIPAMNET...SI AM GASIT ACEST BLOG....DE UNDE AM AFLAT CA CFR-UL PUTE ( SI DACA E ASA...MI-E MILA DE CEI CARE STAU PE PISTE LANGA EI...), CA SUNT PROBLEME LA APLICAREA REGULAMENTELOR, CA UNUL NU STIE SA SCRIE, CA ALTUL NU STIE SA FOLOSEASCA CALCULATORUL....DECI DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE...ESTE TRIST...SI MA GANDESC SERIOS DACA MERITA SA INTRU INTR-O ECHIPA..SAU SA RAMAN LA NIVELUL IN CARE JOC DOAR DE PLACERE.

    SI LA SFARSIT MA SI SEMNEZ....SPER K NU AM SUPARAT PE NIMENI CU COMNETARIUL MEU...SPER CA NU AM GRESELI GRAMATICALE SI SPER CA FAPTUL CA AM SCRIS CU CAPS LOCK ACTIVAT NU E O PROBLEMA ( AM BECULETUL DIN DREAPTA APRINS!!:))!!)

    CU MULTA STIMA,

    CETATEANUL TURMENTAT

    RăspundețiȘtergere
  66. Pentru d-l Catalin Gheorghe:care sunt cele doua persoane de la Comisia de Apel care au judecat anterior cazul? O zi buna!

    Sorry, dar nu am vazut decat azi intrebarea :(
    Raspunsul e simplu:

    http://i482.photobucket.com/albums/rr181/catalinxs/AdresacatreCdeD.jpg

    Catalin GHEORGHE

    RăspundețiȘtergere
  67. D-nlui Catalin Gheorge
    Dupa cum mentioneza si Cici mai sus, subsemnata nu mai sunt membra CCB- respectiv Comisia de disciplina- daca nu ma insel din luna noiembrie a anlui 2009. Deci la contestatia depusa de echipa Split nu am avut nici un vot de acordat.


    O seara buna,
    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  68. :((
    Nu am avut de unde s-a stiu
    Pot sa-mi asum greseala !, si pentru ca am fost imformat de realitate cer public SCUZE fatza de o draguta Domnisoara -> Raluca G.


    scriam aici (13 aprilie 2010, 10:50 )
    ce bine procedeaza cei de la F.R. de Kaiak cand fiecare hotarare o publica pe site

    @Cici
    My sister, where is the switch ? =))

    RăspundețiȘtergere
  69. D-lui Catalin Gheorghe
    Din adresa pe care ne-ati pus-o la dispozitie am observat ca si dvs. faceti parte din acea Subcomisie de competitii, cea care a propus initial decizia de depunctare a CFR-ului. Ne puteti spune care a fost punctul dvs. de vedere la momentul respectiv?

    RăspundețiȘtergere
  70. nu stiu cine intreaba :(
    corect te semnezi !, e daca vrei un mod de respect RECIPROC
    btw... nu sunt un specialist sau profet,
    e daca vrei felul in care gandesc la anumite lucruri pe care le vad gresite.
    ai o dovada ca ceea ce spun e gresit?.... fara probleme, ACCEPT GRESEALA
    pana la urma, a gresi e Omeneste.

    Raspunsul l-am dat vineri, 2 aprilie 2010
    cu o saptamana inainte sa apara controversele de aici
    http://bowling-constanta.blogspot.com/2010/04/depunctarea-echipei-cfr-in-campionatul.html

    Catalin GHEORGHE

    RăspundețiȘtergere